Haberler

Gündem Özeti / 3 Mayıs 2015

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Düsseldorf Başkonsolosluğunun açılışına katılacak, Dortmund'da vatandaşlarla buluşacak.

(Almanya)

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin Kayseri ve Nevşehir mitinglerinde halka hitap edecek.

(Kayseri/14.00-Nevşehir/16.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, ??partisinin il yöneticileri ve 25. dönem milletvekili adaylarıyla kahvaltıda bir araya gelecek, ???Büyük Sümbüller köyünde "hayır programı"na katılacak.

(Manisa/09.30-11.30)?

2- Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, partisinin il başkanlığı seçim koordinasyon toplantısına ve Körfez Belediyesi Spor Okulu tablet dağıtım törenine katılacak.

(Kocaeli/10.30/14.30)

3- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Gönüllü Kültür Teşekkülleri Denizli üyeleriyle kahvaltıda bir araya gelecek, Pamukkale Koruyucu Aile Derneği, Denizli Kadın ve Aileyi Koruma Eğitim Kültür ve Dayanışma Derneği ile Hayrat İş Adamları Derneğinin açılış törenine katılacak, Esnaf Sarayında Esnaf Odaları Birliği üyeleriyle toplantı yapacak.

(Denizli/09.30-16.00)

4- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Avanos'ta seçim bürosu açılışına katılacak, esnaf ziyaretinde bulunup Özkonak, Kalaba ve Çalış beldelerini ziyaret edecek.

Yıldız, ayrıca partisinin Mucur mitingine katılacak, Kırşehir Masal Park ve Kent Park'ı ziyaret edip, Özbağ ve Kaman'da seçim bürosu açılışlarına iştirak edecek.

(Nevşehir/09.00/13.00-Kırşehir/15.00/19.00)

5- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sultanahmet Meydanı'nda 57. Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu finali ve ödül törenine katılacak.

(İstanbul/12.00)

6- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, "Atlı Dayanıklılık Bayrak Yarışması"na iştirak edecek.

(Ankara/10.00)

7- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Eğil, Dicle ve Hani ilçelerinde ziyaret ve temaslarda bulunacak, seçim bürosu açılışlarına katılacak.

(Diyarbakır/09.15-18.00)

8- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, valiliği ziyaret edecek, "Yenipazar Karaçakal Yörük Şenlikleri"ne ve "Toplu Temel Atma ve Açılış Merasimi"ne katılacak, AK Parti İl Başkanlığına ziyarette bulunacak.

(Aydın/10.00-14.30)

9- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Küçükçekmece Kültür ve Sanat Merkezi'nde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelecek.

(İstanbul/15: 30)

10- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Ankara Arena Spor Salonu'nda partisinin seçim beyannamesi tanıtım toplantısına katılacak.

(Ankara/13.00)

11- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Manisa ve İzmir'de "dayanışma yemeği"ne katılacak.

(Manisa/15.00-İzmir/19.00)

12- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Sivas kanaat önderleriyle istişare toplantısı yapacak, Sivas Festivali'ne katılacak ve Karadenizliler Derneğini ziyaret edecek.

(İstanbul/09.00/13.30/18.00)

13- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Akçabaabat Kadın Kolları ile kahvaltılı toplantıda bir araya gelecek, Akçaabat'ta Dörtyol Erikli Köyü Şenlikleri ile Taşlıoba Yayla Şenliklerine katılacak.

(Trabzon/10.00-14.30)

14- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Sivas Kanaat Önderleriyle İstişare Toplantısı'na iştirak edecek.

(İstanbul/09.00)

15- CHP Genel Başkan Yardımcısı Haluk Koç, temaslarda bulunacak.

(Kazan/15.00-19.00)

16- HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, Strasbourg'da düzenlenecek dayanışma etkinliğine katılacak.

(Fransa/11.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep)

2- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat)

3- Yemen'deki çatışmalar ve Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyonun Husi Ensarullah hareketine yönelik saldırılarına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Sana)

SPOR

1- 51. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu, İstanbul-İstanbul etabıyla sona erecek.

(İstanbul/10.00)

2- TEB BNP Paribas İstanbul Open Erkekler Tenis Turnuvası, çiftler ve tekler finalleriyle sona erecek.

Turnuvanın tekler finalinde İsviçreli Roger Federer ile Uruguaylı Pablo Cuevas karşı karşıya gelecek.

(İstanbul/14.30/17.00)

3- Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasına Kasımpaşa-Bursaspor, Gaziantepspor-Gençlerbirliği, Trabzonspor-Beşiktaş maçlarıyla devam edilecek.

(İstanbul/13.00/Gaziantep/16.00/Trabzon/19.00)

4- PTT 1. Lig'in 31. haftasına 4 maçla devam edilecek.

- Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta 34, Beyaz Grup'ta ise 38. hafta maçlarıyla normal sezon tamamlanacak.

- Spor Toto 3. Lig gruplarında 33. hafta müsabakaları yapılacak.

5- Türkiye Basketbol Ligi'nin 29. haftası, Anadolu Efes-Beşiktaş İntegral Forex, Banvit-Trabzonspor Medical Park, Torku Konyaspor-Türk Telekom, Muratbey Uşak Sportif-TOFAŞ, Darüşşafaka Doğuş-Fenerbahçe Ülker maçlarıyla tamamlanacak.

(İstanbul/Balıkesir/Konya/16.00/Uşak/17.00/İstanbul/18.30)

6- Bayanlar Voleybol 1. Lig klasman etabı 2. devre üçüncü ve son gün maçlarında Antalya Atatürk Spor Salonu'nda İdmanocağı-Nilüfer Belediyespor, Sarıyer Belediyespor-Bursa Büyükşehir Belediyespor karşı karşıya gelecek.

(Antalya/14.00/16.00)

7- A Milli Erkek Hentbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri 1. Grup'taki dördüncü maçında deplasmanda Hollanda ile karşılaşacak.

(Almere/15.00)

8- Hentbolda Bayanlar Spor Toto Türkiye Kupası Dörtlü Final organizasyonunun finalinde Yenimahalle Belediyespor ile Muratpaşa Belediyespor, Nilüfer Spor Salonu'nda karşılaşacak.

(Bursa/12.00)

9- Bayanlar Hentbol Süper Lig play-out mücadelesinde Atıcılar Çok Amaçlı Spor Salonu'nda Bursagücü ile 1907 Kanaryaspor karşılaşacak.

(Bursa/15.00)

10- MotoGP'de sezonun 4. yarışı İspanya Grand Prix'si, Jeres pistinde koşulacak.

(Cadiz/17.05)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Ahmet Davutoğlu Düsselldorf Dortmund Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title