Haberler

Gündem Özeti / 29 Temmuz 2014

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Antalya'da AK Parti Akseki İlçe Başkanlığı ve Akseki Belediye Başkanlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma programlarına katılacak.

(Akseki/13.30/14.00)

2-  Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Valiliği ve Belediye Başkanlığını ziyaret edecek, Kelkit ilçe teşkilatı üyeleriyle bayramlaşacak.

(Gümüşhane/10.30/11.00/12.00)

3- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, partisinin il başkanlığında bayramlaşma programına katılacak.

(Kayseri/11.00)

4- Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, vatandaşlarla bayramlaşmaya katılacak. Polis Karakolu, Garnizon Komutanlığı ve İtfaiyeyi ziyaret edecek

(Rize/13.00-16.45)

5- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, AK Parti Bingöl İl Başkanlığında bayramlaşma törenine katılacak.

(Bingöl/11.00)

6- Orman Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, AK Parti il teşkilatı ve bazı belde ve ilçelerde bayramlaşma törenine katılacak,

(Afyonkarahisar/14.00/17.30)

7- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde bayram süresince görev yapan sağlık personeli ile bir araya gelecek, Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla TİKA ve Sağlık Bakanlığı işbirliğiyle, tedavi amacıyla Türkiye'ye getirilen ilk Filistinli yaralıyı ziyaret edecek.

(İstanbul/10.00-11.30)

8- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda düzenlenecek bayramlaşma programına katılacak.

(İstanbul/14.00)

9- Siyasi parti temsilcileri, karşılıklı bayram ziyaretlerinde bulunacak.

(Ankara/09.30)

10- AK Parti Genel Merkezi'nde bayramlaşma töreni yapılacak.

(Ankara/14.00)

11- CHP Genel Merkezi'nde bayramlaşma töreni gerçekleştirilecek.

(Ankara/13.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- İsrail'in Gazze'ye hava ve karadan sürdürdüğü saldırılar ve ateşkesle ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Gazze/Kudüs/Ramallah)

2- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları izleniyor.

(Şam/Halep)

3- Irak'taki çatışmalarla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Bağdat)

4-  Mısır'da, Darbeyi Ret ve Meşruiyete Destek için Ulusal İttifak Hareketi, "Şehitlerin Bayramı" adı altında

darbe karşıtı gösteriler düzenleyecek.

(Kahire)

5- Ukrayna'nın doğusundaki gelişmeler izleniyor

SPOR

1- FIBA Genç Erkekler Avrupa Basketbol Şampiyonası Konya'da sürüyor.

Türkiye, 2. tur F Grubu'ndaki ikinci maçında İspanya ile karşılaşacak.

(Konya/20.45)

2- Beşiktaş, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda Hollanda'nın Feyenoord takımıyla 30 Temmuz Çarşamba günü oynayacağı ilk maçın hazırlıklarını, karşılaşmanın oynanacağı de Kuip Stadı'nda yapacağı antrenmanla tamamlayacak. Antrenman öncesi teknik direktör Slaven Bilic basın toplantısı düzenleyecek.

(Rotterdam/19.30/20.00)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır. - İstanbul

Kaynak: AA / Güncel

Avrupa Birliği Ak Parti İstanbul Bingöl Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi?
title