Haberler

Gündem Özeti / 24 Ocak 2016

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ommer Otel'de düzenlenecek Kayseri Ticaret Odası 120'nci Onur Yılı programına katılacak.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ommer Otel'de düzenlenecek Kayseri Ticaret Odası 120'nci Onur Yılı programına katılacak.

(Kayseri/17.00)

2- TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Irak Cumhurbaşkanı Fuad Masum ile görüşecek.

(Bağdat)

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Koç için Marmara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Tatbikat Camisi'nde düzenlenecek cenaze töreni ile eski CHP Tunceli Milletvekili Kamer Genç için Kartal Cemevi'nde tertiplenecek cenaze törenine katılacak.

(İstanbul/12.00/14.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Valiliği ziyaret edecek, AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısına katılacak, Belediyeyi ziyaretinin ardından Uşak İstişare Toplantısı'na iştirak edecek, bazı ziyaretlerde ve incelemelerde bulunacak.

(Uşak/10.00-17.00)

2- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci·, Yeşilyurt Belediyesinin Anomen Hotel'de düzenleyeceği ödül törenine katılacak.

(Malatya/10.00)

3- Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Elbistan, Afşin ve Göksun kaymakamlıklarını ziyaret edecek ve AK Parti ilçe teşkilatlarıyla bir araya gelecek.

(Kahramanmaraş/10.15-14.00)

4- HDP 2. Olağan Kongresi, Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonu'nda gerçekleştirilecek.

(Ankara/10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- İsrail ile Filistinliler arasındaki gerginlikle ilgili gelişmeler izleniyor.

(Kudüs/Ramallah/Gazze)

2- Suriye'deki iç savaş, bölgedeki yansımaları ve Rusya'nın hava saldırılarına ilişkin gelişmeler ile Hizbullah ve Suriye rejimi güçlerinin kuşatması altındaki başkent Şam'ın kuzeybatısındaki Madaya ve Muaddamiyye beldelerindeki insani durum takip ediliyor.

(Şam/Halep)

3- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun, terör örgütü DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat)

4- Diyala'da, Sünnilere ait camilere düzenlenen saldırılar ve Iraklı Sünni vatandaşların bölgeden göç etmeleri için aldıkları tehditlere ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Erbil/Bağdat)

5- Yemen'de, hükümet güçleri ve Husiler arasında devam eden çatışmalar ve gelişmeler izleniyor.

(Sana)

6- Mısır'daki "25 Ocak Devrimi"nin beşinci yıl dönümü öncesinde düzenlenecek gösteriler takip ediliyor.

(Kahire)

7- Tunus'un Cezayir sınırındaki Kasrin vilayetinde başlayan ve ülke geneline yayılmaya başlayan işsizlerin protestoları izleniyor.

(Tunus)

GÜNCEL

1- Türk Hava Yolları Genel Müdürü Temel Kotil, Uluslararası İran Havacılık Zirvesi'ne katılacak.

(Tahran)

SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'de 19. haftaya, Gençlerbirliği-Antalyaspor, Medicana Sivasspor-Eskişehirspor, Gaziantepspor-Bursaspor, Fenerbahçe-Çaykur Rizespor, Trabzonspor-Beşiktaş maçlarıyla devam edilecek.

(Ankara/Sivas/13.00/Gaziantep/İstanbul/16.00/Trabzon/20.00)

2- Spor Toto All-Star 2016 etkinliği Ülker Sports Arena'da düzenlenecek.

Organizasyon kapsamında, yetenek, 3 sayı ve smaç yarışmalarının yanı sıra, Spor Toto Basketbol Ligi'nde yer alan oyunculardan kurulu Asya ve Avrupa karmaları arasında maç yapılacak.

(İstanbul/13.30/16.30)

3- Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 16. hafta, Mersin Büyükşehir Belediyespor-Edirne Belediyesi Edirnespor, Orduspor-İstanbul Üniversitesi, Beşiktaş-Yakın Doğu Üniversitesi müsabakalarıyla tamamlanacak.

(Mersin/Ordu/14.00/İstanbul/16.00)

4- Bayanlar Voleybol 1. Lig'de 13. hafta, Nilüfer Belediyespor-İmperial Hastanesi İdmanocağı, Fenerbahçe Grundig-Sarıyer Belediyespor maçlarıyla tamamlanacak.

(Bursa/15.00/İstanbul/16.00)

5- Erkekler Voleybol 1. Lig'de 13. hafta maçları oynanacak.

6- Bayanlar Hentbol Süper Lig'de 17. haftanın ilk maçında Üsküdar Belediyespor ile Muratpaşa Belediyespor, Çamlıca Spor Salonu'nda karşılaşacak.

(İstanbul/18.00)

7- PTT 1. Lig'de 19. haftaya 5 maçla devam edilecek.

Spor Toto 2. Lig'de 19. hafta, Spor Toto 3. Lig'de ise 22. hafta maçları tamamlanacak.

8- Teniste sezonun ilk grand slam turnuvası Avustralya Açık'a ana tablo 4. tur müsabakalarıyla devam edilecek.

(Melbourne)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan Kayseri Bağdat Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title