Haberler

Gündem Özeti / 21 Eylül 2014

ANADOLU AJANSI.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Avustralya'da düzenlenen "G-20 Bakanlar ve Merkez Bankası Başkanları Toplantısı"nın ikinci gününe katılacak.

(Cairns)

2- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, TAVZ-DER 2. Kalkınma Çalıştayı'nın açılış töreninde yer alacak.

(Bingöl/11.00-12.00)

3- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Gaziosmanpaşa Kent Konseyince düzenlenen Masa Tenisi Halk Turnuvası'na ve AK Parti Eyüp İlçe Başkanlığının sandık kurulu üyeleri toplantısına katılacak.

(İstanbul/09.00/15.00)

4- MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Ayazağa Mahallesi sakinleriyle bir araya gelecek.

(İstanbul/10.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları izleniyor.

(Şam/Halep)

2- Irak'ta yeni hükümetin güvenoyu almasının ardından yaşanan gelişmeler ile ülkedeki çatışmalar takip ediliyor.

(Bağdat)

3- Husi Ensarullah Hareketi üyelerince devlet televizyonunun ele geçirildiği Yemen'deki çatışmalar ve Birleşmiş Milletler Yemen Temsilcisi Cemal bin Ömer'in taraflar arasında yürüttüğü uzlaşı çabaları izleniyor.

(Sana)

4- İsrail ile Filistinli gruplar arasında varılan ateşkes anlaşmasının ardından yaşanan gelişmeler takip ediliyor.

(Gazze/Ramallah)

5-Mısır'da, darbeyle görevinden uzaklaştırılan ülkenin seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve 130 kişinin yargılandığı "hapishaneler baskını" davasının görülmesine devam edilecek.

(Kahire)

6 - Papa Franciscus Arnavutluk'u ziyaret edecek.

Cumhurbaşkanı Buyar Nişani ile görüşecek Papa, Rahibe Teresa Meydanı'nda halka açık ayine katılacak, Katolik Kilisesi'nin temsilcileri ile bir araya gelecek, diğer dini liderlerle görüşecek.

(Tiran)

7 - Ukrayna'nın doğusundaki gelişmeler takip ediliyor.

SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'de 3. haftaya Kasımpaşa-Kardemir Karabükspor, Sivasspor-Torku Konyaspor, Fenerbahçe-Gaziantepspor maçlarıyla devam edilecek.

(İstanbul/14.30/20.00/Sivas/17.00)

2- PTT 1. Lig'de 3. hafta, Şanlıurfaspor-Elazığspor, Adana Demirspor-Albimo Alanyaspor müsabakalarıyla tamamlanacak.

(Gaziantep/17.00/Adana/19.00)

3- Spor Toto 2. Lig'de 4. haftanın son maçında Pazarspor ile Altay, Yeni Rize Şehir Stadı'nda karşılaşacak.

(Rize/16.00)

4- Hentbol Erkekler Süper Kupa maçında Beşiktaş Mogaz ile Nilüfer Belediyespor, Süleyman Evcilmen Spor Salonu'nda karşılaşacak.

(Antalya/13.30)

5- Hentbol Bayanlar Süper Lig'de 2014-2015 sezonu 5 maçla başlayacak.

6- Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 14. yarışı Singapur Grand Prix'si koşulacak.

(Singapur/15.00)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Ali Babacan İstanbul Eylül Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bayhan kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Bayhan kaç yaşında, nereli? Bayhan biyografisi! VAPUR SEFERLERİ İPTAL Mİ? 18 Nisan İstanbul'da vapur seferleri iptal mi edildi? Yeşim Akıncı kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Yeşim Akıncı kaç yaşında, nereli? Yeşim Akıncı biyografisi! Metin Akpınar'ın kızı kim? Duygu Nebioğlu kimdir, kaç yaşında? Duygu Nebioğlu'nun ablası ve annesi kim? Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title