Haberler

Gündem Özeti / 21 Ağustos 2016

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 19201- Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.

EKONOMİ

1- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Şavşat'ta AK Parti teşkilatını ve Kaymakamlığı ziyaret edecek, Kaymakamlık önünde halka buluşacak, Belediyesini ziyaret edecek, Karagöl Milli Parkına hareket edecek.

(Artvin/10.00-12.00)

2- Maliye Bakanı Naci Ağbal, Bayburt'ta sanayi sitesi, asfalt şantiyesi ve Milli Eğitim kampüsünde incelemede bulunacak, Beşpınar, Devetaşı ve Mutlu köylerini ziyaret edecek, il merkezinde esnaf ziyareti gerçekleştirecek.

Ağbal, Gümüşhane Devlet Hastanesi yolunda inceleme yapacak.

(Bayburt/11.00-15.30/Gümüşhane/19.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye iç savaşında Fırat nehrinin batısı başta olmak üzere Halep ve Haseke'de yoğunlaşan çatışmalar ile Esed rejimi ve Rusya'nın hava saldırılarına ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Şam/Halep/İdlib/Lazkiye/Haseke)

SPOR

1- Brezilya'daki 2016 Rio Olimpiyat Oyunları'nın kapanış töreni öncesi son müsabakalar yapılacak.

(Rio de Janeiro)

2- Spor Toto Süper Lig'de 2016-2017 sezonunun ilk haftasına Gençlerbirliği-Gaziantepspor, Kayserispor-Akhisar Belediyespor, Antalyaspor-Osmanlıspor ve Medipol Başakşehir-Fenerbahçe maçlarıyla devam edilecek.

(Ankara/Kayseri/19.30/Antalya/İstanbul/21.45)

3- TFF 1. Lig'de 2016-2017 sezonunun ilk haftasına Boluspor-Sivasspor, Samsunspor-Adana Demirspor, Altınordu-Giresunspor ve Şanlıurfaspor-Ümraniyespor maçlarıyla devam edilecek.

(Bolu/Samsun/19.30/İzmir/Şanlıurfa/21.45)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Bülent Tüfenkci Naci Ağbal Bayburt Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title