Haberler

Gündem Özeti / 20 Şubat 2015

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Radyo ve Televizyon Gazetecileri Derneği Başkanı Deniz Güçer ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul edecek.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Radyo ve Televizyon Gazetecileri Derneği Başkanı Deniz Güçer ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini kabul edecek.

(TBMM/15.30)

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ziyaretlerde bulunacak, Sosyal Demokrat Belediyeler Birliğinin "Trakya Toplantısı"na katılacak, İsmet İnönü Spor Salonu'nda vatandaşlarla buluşacak.

(Tekirdağ/14.00/16.30)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 3'üncü RUMELİSİAD Uluslararası Balkan Ekonomi Zirvesi, Bursa Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğinin başarılı esnaf kadınlara ödül töreni ile İslam Ülkeleri Akademisyenler ve Yazarlar Birliğinin, "Yeni Türkiye'nin Tarihi Kökleri Konferansı"na katılacak.

(Bursa/14.00/18.00/20.00)

2- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Gaziosmanpaşa Belediyesince GOPARK Tesisleri'nde düzenlenen Mehmet Akif Ersoy'u anma programında yer alacak.

(İstanbul/19.00)

3- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Anadolu Ajansı Editör Masası'na konuk olacak.

(Ankara/10.30)

4- AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır ve Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Reform Eylem Grubu'nun toplantısı ile ardından düzenlenen basın toplantısına katılacak.

Bakan Çavuşoğlu ayrıca,  KKTC Dışişleri Bakanı Özdil Nami ile baş başa görüşecek. Çavuşoğlu ve Nami, heyetler arası görüşmenin ardından ortak basın toplantısı yapacak.

(Ankara/09.00/11.20/16.30/17.00/18.00)

5- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, AK Parti il başkanlığını ziyaret edecek.

(Kocaeli/10.30)

6- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Uluslararası Yatırımcılar Derneğinin Grand Tarabya Oteldeki 34. olağan genel kuruluna katılacak.

(İstanbul/14.30)

7- TBMM'den

Genel Kurul'da "İç Güvenlik Paketi" görüşülecek.

Sanayi, Ticaret, Enerji, Tabii Kaynaklar, Bilgi ve Teknoloji Komisyonu'nda, Elektrik Piyasası Kanunu'nda değişiklik öngören kanun tasarısı ele alınacak.

(14.00/10.00)

8- HDP'de, Eş Genel Başkan Selahattin Demirtaş, Hill Otelde "2. Avrupa Sol Partisi Akdeniz Konferansı"na, diğer Eş Genel Başkan Figen Yüksekdağ da Özgür Çocuk Parkı'nda, üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesine ilişkin HDP/HDK Kadın Koordinasyonu'nun düzenlediği basın açıklamasına katılacak.

(İstanbul/13.00/Mersin/13.00)

9- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, partisinin il başkanlığını ve belediyeyi ziyaret edecek, Grand Ballıca Oteldeki "Yeni Türkiye Yeni Anayasa" konulu konferansa katılacak.

(Tokat/18.00/18.30/19.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep)

2- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun IŞİD hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat)

3- Yemen'de, hükümet ve cumhurbaşkanının istifa etmesi ile Ensarullah hareketinin ülkedeki geçiş sürecini belirleyen bildiri yayımlamasının ardından gelişmeler takip ediliyor.

(Sana)

EKONOMİ

1- Türkiye İstatistik Kurumu, Ocak ayı yurtdışı üretici fiyatı endeksini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

2- TOBB, Ocak ayına ilişkin kurulan-kapanan şirket verilerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'de 21. hafta, Suat Altın İnşaat Kayseri Erciyesspor-Torku Konyaspor maçıyla başlayacak.

(Kayseri/20.00)

2- PTT 1. Lig'de 21. haftanın ilk maçı, Orduspor-Elazığspor arasında oynanacak.

(Ordu/19.00)

3- Basketbolda, Royal Halı Erkekler Türkiye Kupası yarı finalinde, Fenerbahçe Ülker-Pınar Karşıyaka ve Darüşşafaka Doğuş-Anadolu Efes maçları yapılacak.

(Gaziantep/17.00/20.00)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Deniz Güçer Cemil Çiçek İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title