Haberler

Gündem Özeti / 2 Haziran 2015

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisince düzenlenen Adıyaman mitingi, İstanbul 2. bölgede halkla buluşma programı ve Mersin mitinginde halka hitap edecek.

(Adıyaman/11.00/İstanbul/13.00/Mersin/18.30)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Adalet Bakanı Kenan İpek, Türkiye Noterler Birliği 44. Olağan Kongresine katılacak.

(Ankara/10.00)

2- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Ensar Vakfı Sakarya Şubesini ziyaret edecek, Arifiye Kültür Merkezi'nde STK ve muhtarlarla bir araya gelecek, Adapazarı Gençlik Şöleni'nde bulunacak.

(Sakarya/12.00/16.30/21.00)

3- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, sandık müşahitleri ile bir araya gelecek.

(İstanbul/20.30)

4- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Minibüsçüler ve Servis Araçları Kooperatifi ile toplantı yapacak, AK Parti Kartepe İlçe Başkanlığı üye katılım programına ve Körfez Mimar Sinan Mahallesi mitingine katılacak.

(Kocaeli/10.00/19.00/21.00)

5- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Fransa'da DAEŞ ile Mücadele Uluslararası Koalisyonu Küçük Grup Bakanlar Toplantısı'na iştirak edecek.

(Paris)

6- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, 1. ve 2. sanayii esnafıyla kahvaltı yapacak, Pamukkale Belediyesi ve İstiklal Caddesi arasındaki esnafları ziyaret edecek, Acıpayam'da halkla bir araya gelecek.

Darıveren, Dedebağ ve Yeşilyuva'yı ziyaret edecek olan Zeybekci, ?Şemikler Mahallesindeki tapu dağıtım törenine katılacak, Mehmet Akif Ersoy, Esentepe ve Aktepe mahallelerinde halkla buluşacak.

(Denizli/09.00-21.45)

7- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, İncesu Organize Sanayi Bölgesi'nde fabrika ziyaretleri gerçekleştirecek ve işçilerle bir araya gelecek.

(Kayseri/ 09.30)

8- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Havza'da miting yapacak, Havza ve İlkadım esnafını ziyaret edecek.

(Samsun/11.30/14.00/16.00)

9- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, 3. Sanayi Sitesi ile Ceylan ve Ninova alışveriş merkezlerinde esnaf ziyaretinde bulunacak.

(Diyarbakır/10.00-13.00-15.00)

10- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Uzun Çarşı'da esnaf ziyaretinde bulunduktan sonra Şuhut, Çay ve Sultandağı ilçelerinde halka hitap edecek.

(Afyonkarahisar/14.30-19.30)

11- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Ahiska Türk Dernekleri Federasyonu yetkilileri ile kahvaltıda, Gürsu'da işçilerle öğle yemeğinde bir araya gelecek. Osmangazi ilçesinde Bursa Kent Konseyini ziyaret edecek olan Müezzinoğlu, Bursa ve Osmangazi ilçelerinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirecek. Müezzinoğlu, İkizler Vakfı'nı ziyaret ettikten sonra, Trakya ve Keşanlılar ile yemek yiyecek, Yıldırım ve Ozmangazi ilçelerinde halkla buluşacak.

(Bursa/10.00/22.00)

12- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, KKTC Cumhuriyet Meclisi Başkan Sibel Siber, KKTC Başbakanı Özkan Yorgancıoğlu, KKTC Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Toçay ile bir araya gelecek.

Bilgin, Türkiye ve KKTC arasında 2002 yılında imzalanan "Sivil Havacılık İşbirliği Anlaşması'nı" tadil etmek üzere protokol anlaşması imzalayacak.

(Lefkoşa)

12- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisince İstasyon Meydanı ve Belediye Meydanında düzenlenecek mitinglerde konuşacak.

(Elazığ/13.00/Malatya/17.00)

13- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sayın Süleyman Soylu, Of Sanayi esnafı ile kahvaltıda bir araya gelecek, Çaykara'da mitingde konuşacak, Of Engelliler Okulu Sergisine ve Çamlı Çay Fabrikası çay sezonu açılışına katılacak, Hayrat ve Balaban'da esnafı ziyaret edecek, Trabzon Amatör Spor Klüpleri Federasyonu ve Trabzon Futbol Antrenörleri Derneği'nin toplantısına katılacak, Düzköy'de de miting yapacak ve Akçaabat esnafı ile yemekte buluşacak.

(Trabzon/09.00/21.30)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Yemen'deki çatışmalar ve yaşanan gelişmeler takip ediliyor.

(Sana)

2- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları izleniyor.

(Şam/Halep)

3- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Erbil/Bağdat)

4- Sudan'daki Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde yüzde 94 oy alarak yeniden cumhurbaşkanı olan Ömer el-Beşir'in yarın mecliste yemin etmesi bekleniyor.

(Hartum )

SPOR

1- Futbolda Ziraat Türkiye Kupası finalinde karşı karşıya gelecek Galatasaray ile Bursaspor'un teknik direktörleri ve takım kaptanları basın toplantısında bir araya gelecek.

(Bursa/17.15)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk İstanbul Adıyaman Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 17 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 17 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 17 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title