Haberler

Gündem Özeti / 18 Mayıs 2017

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 19201- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım'ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul edecek, TÜSİAD Yu¨ksek İstişare Konseyi Toplantısı'na katılacak.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Binali Yıldırım'ı Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul edecek, TÜSİAD Yu¨ksek İstişare Konseyi Toplantısı'na katılacak.

(Ankara/11.00/İstanbul/16.00)

2- TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Atatürk'ü Anma, Gençli·k ve Spor Bayramı i·le Gençli·k Haftası etki·nli·kleri· çerçevesi·nde Gençli·k ve Spor Bakanı Aki·f Çağatay Kılıç i·le beraberi·ndeki· 81 i·l ve KKTC'den gelen temsi·lci· gençleri· kabul edecek.

(TBMM/15.00)

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı ziyaret edecek.

(Ankara/13.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, KKTC Tarım ve Doğal Kaynaklar Bakanı Nazım Çavuşoğlu ile bakanlıkta bir araya gelecek.

(Ankara/11.00)

2- TBMM Genel Kurulunda, bazı kamu alacaklarının yapılandırılmasına ilişkin kanun teklifinin görüşmelerine devam edilecek.

(TBMM/14.00)

EKONOMİ

1- Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, "CEO Club" toplantısına iştirak edecek.

(İstanbul/10.00)

2- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Türk Standardları Enstitüsü'nün 56. Olağan Genel Kurul Toplantısı'na katılacak.

(Ankara/10.00)

3- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkiye İhracatçı Eğilim Araştırması ile ilgili basın toplantısına katılacak, EVTEKS Fuarı'nı ziyaret edecek.

(İstanbul/10.30/13.15)

4- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Şanlıurfa Tanıtım Günleri'ne, Tohum Test Sertifikasyon Taraması açılışına, 2. Yerel Tohum Buluşması'na, Zirai Karantina Müdürlüğü ve Karadeniz Araştırma Enstitüsü açılışına, Ortak Akıl Toplantısı'na katılacak, AK Parti İl Başkanlığını ve Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret edecek.

(Ankara/10.00/Samsun/12.30-18.30)

5- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Elazığ Karakoçan okul-pansiyon ve cami açılış törenine, Elazığ Ticaret Borsası Karakoçan Temsilciliği açılış törenine, M. Ali Dumandağ tarafından yaptırılan Kur'an kursu temel atma töreni ve Elazığ Ticaret Borsası Yeni Pazar Alanı temel atma törenine katılacak, Elazığ Valiliği'ni ziyaret edecek, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Yeni Hizmet Binası resmi açılışı ve konferans salonu açılışında bulunacak.

(Elazığ/14.45-18.00)

6- Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Adana'da Arkeoloji Müzesinin açılışını yapacak, Valiliği ziyaret edecek, Mersin'e geçerek Valilik ziyaretinin ardından Arkeoloji Müzesi açılışını gerçekleştirecek.

(Adana/11.00/13.00/Mersin/15.30/16.00)

7- TÜİK, mayıs ayı tüketici güven endeksi ile 2016 yılı doğum istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Musul kent merkezinin batı yakasının terör örgütü DEAŞ'tan geri alınması operasyonu takip ediliyor.

(Musul)

2- Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler izleniyor.

(Sana)

3- Suriye iç savaşındaki gelişmeler takip ediliyor.

(Şam)

KÜLTÜR SANAT

1- Beyoğlu'nda "Gençlik Festivali" ve "Açık Hava Sinema Günleri" başlayacak.

(İstanbul/10.30)

SPOR

1- 4. İslami Dayanışma Oyunları, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de devam ediyor.

(Bakü/10.00)

2- Basketbolda THY Avrupa Ligi Dörtlü Finali'nin resmi basın toplantısı Fenerbahçe, Real Madrid, Olympiakos ile CSKA Moskova'nın başantrenör ve oyuncularının katılımıyla Çırağan Sarayı'nda yapılacak.

(İstanbul/12.00)

3- Spor Toto 3. Lig 2. Grup play-off yarı finalinde Manisa Büyükşehir Belediyespor-Silivrispor ve Çatalcaspor-Erbaaspor maçları oynanacak.

(Manisa/İstanbul/16.00)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan Binali Yıldırım İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek? AK PARTİ'DEN VEKİLLERE UYARI! AK Parti, vekillerini neden uyardı, olay ne? 23 NİSAN BANKALAR AÇIK MI? 23 Nisan Salı günü bankalar çalışıyor mu? Ziraat, Vakıf, Halkbank, Akbank... BUGÜN (23 Nisan) KARGOLAR AÇIK MI? 23 Nisan'da kargolar çalışıyor mu? PTT, MNG, SÜRAT, TRENDYOL EXPRESS... BORSA BUGÜN KAPALI MI? Borsa, 23 Nisan Salı günü açık mı kapalı mı? Borsa tatil mi? İSTANBUL 23 NİSAN ÜCRETSİZ ETKİNLİKLER! İstanbul'da 23 Nisan etkinlikleri nerede, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title