Haberler

Gündem Özeti / 18 Kasım 2016

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Özbekistan'da

Erdoğan, Özbekistan Birinci Cumhurbaşkanı İslam Kerimov'un kabrini ziyaret edecek, Özbekistan Cumhurbaşkanı Vekili ve Başbakan Şevket Mirziyayev'le baş başa görüşecek ve heyetler arası çalışma yemeğine katılacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan, İmam Buhari ve İmam Maturidi türbelerine ve Registan Meydanı'na yapacağı ziyaretin ardından yurda dönecek.

(Semerkant)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Bal Festivali, Altaş Spor Salonu ve Yalçın Çelebi Anaokulu'nun açılışlarına katılacak, partisinin il başkanlığını ziyaret edecek, sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya gelecek.

(Ordu/11.20/14.00/15.15/16.00/19.00)

2- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Balıkesir il değerlendirme toplantısına katılacak, Valiliği, Belediyeyi ve partisinin il başkanlığını ziyaret edecek.

(Balıkesir/10.30/12.15/14.00/15.00)

3- Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, "Antalya Büyükşehir Belediyesi Entegre Atık Değerlendirme Geri Dönüşüm ve Bertaraf Tesisleri Temel Atma Töreni"ne katılacak, Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi ile AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, "Antalya AK Parti İl Danışma Meclisi Toplantısı"na katılacak, ardından YAPEX Restorasyon Fuarı'nı gezecek.

(Antalya/14.00/15.30/16.00/16.30/17.00/17.30)

4- Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Cumhuriyet Üniversitesi 2016 - 2017 Akademik Yılı ile Bahçeşehir Okulları 4 Eylül Sivas Kampüsü ve Ziraat Katılım Bankası Sivas Şubesi açılış törenlerine katılacak, ardından muhtarlar toplantısına iştirak edecek.

(Sivas/11.00/14.00/16.00/16.30)

5- Milli Savunma Bakanı Fikri Işık, ROKETSAN 302 mm Güdümlü Füze ve Silah Sistemi teslim törenine katılacak.

(Ankara/11.15)

6- TBMM'den

TBMM Genel Kurulunda, Ceza Muhakemesi Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı üzerinde görüşmeler devam edecek.

(14.00)

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Kalkınma Bakanlığı ile Gümrük ve Ticaret Bakanlığının 2017 Yılı Bütçe görüşmeleri yapılacak.

(10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Almanya Başbakanı Angela Merkel, ABD Başkanı Barack Obama, İngiltere Başbakanı Theresa May, İtalya Başbakanı Matteo Renzi, İspanya Başbakanı Mariano Rajoy ve Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande ile bir araya gelecek.

(Berlin)

2- Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

3- Suriye iç savaşına ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Halep-İdlib-Lazkiye-Hama-Humus-Haseke)

4- Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

EKONOMİ

1- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, ElringKlinger TR Otomotiv Sanayi ve Ticaret AŞ'nin Bursa fabrikasının açılışına katılacak, çeşitli ziyaretlerde bulunacak, basın mensuplarıyla bir araya gelecek.

(Bursa/11.30/19.15)

2- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, II. Dünya Tahıl Forumu ve resepsiyonuna katılacak, Rusya Tarım Bakanı Alexander Tkachev ile görüşecek.

(Soçi)

3- TÜİK, 2015 yılı araştırma geliştirme (Ar-Ge) faaliyetleri araştırması sonuçlarını açıklayacak.

(Ankara/10.00)

4- TOBB, ekim ayında kurulan ve kapanan şirket istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

KÜLTÜR SANAT

1- Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Arap Turizm Örgütü Başkanı Bandar Fahad Al Fehaid ile görüşecek ardından basın açıklamasında bulunacak, Bilecikliler Platformu birlik ve beraberlik gecesine katılacak.

(İstanbul/12.00/Eskişehir/20.00)

2- AA'nın global iletişim ortağı olduğu 4. Uluslararası Boğaziçi Film Festivali'nin kapanış ve ödül töreni Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda yapılacak.

(İstanbul/19.30)

3- AA'nın global iletişim ortağı olduğu 35. Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı'nda "35 Yıl Panelleri" gerçekleştirilecek.

(İstanbul/13.00)

SPOR

1- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Türkiyem Restaurant'ta gençlerle buluşup, Şehitlik Camisi'ni ziyaret edecek.

(Berlin/12.00/13.59)

2- Basketbol THY Avrupa Ligi'nde Galatasaray Odeabank ile Darüşşafaka Doğuş, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşılaşacak.

(İstanbul/20.00)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan İslam Kerimov Özbekistan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Abdülkerim Akkaya kimdir? Memleket Partisi Artvin Arhavi Belediye Başkan Adayı Abdülkerim Akkaya Kaç yaşında, nereli? Adil Gürbüz kimdir? Memleket Partisi Artvin Ardanuç Belediye Başkan Adayı Adil Gürbüz Kaç yaşında, nereli? Turgay Şirin kimdir? Memleket Partisi Ardahan Çıldır Belediye Başkan Adayı Turgay Şirin Kaç yaşında, nereli? Yıldırım Öztuğ kimdir? Memleket Partisi Afyonkarahisar Dazkırı Belediye Başkan Adayı Yıldırım Öztuğ Kaç yaşında, nereli? Hüseyin Yakaryılmaz kimdir? Memleket Partisi Adıyaman Yaylakonak Belediye Başkan Adayı Hüseyin Yakaryılmaz Kaç yaşında, nereli? Hayriye Yıldız kimdir? Zafer Partisi Isparta- Atabey Belediye Başkan adayı Hayriye Yıldız kaç yaşında, nereli? Berat Doğan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Aksu Belediye Başkan adayı Berat Doğan kaç yaşında, nereli? Oğuz Emre Gökal kimdir? Zafer Partisi Hatay- Yayladağı Belediye Başkan adayı Oğuz Emre Gökal kaç yaşında, nereli? Akaryakıt fiyatları 3 haneli rakamlara mı çıkıyor? Cumhurbaşkanlığı ne dedi? Suphi Yıldız kimdir? Zafer Partisi Hatay- Samandağ Belediye Başkan adayı Suphi Yıldız kaç yaşında, nereli? Salih Savaşlı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Reyhanlı Belediye Başkan adayı Salih Savaşlı kaç yaşında, nereli? Abdullah Kadayıf kimdir? Zafer Partisi Hatay- Payas Belediye Başkan adayı Abdullah Kadayıf kaç yaşında, nereli? Serhan Yıldırımhan kimdir? Zafer Partisi Hatay- Kırıkhan Belediye Başkan adayı Serhan Yıldırımhan kaç yaşında, nereli? Cengiz Kırgın kimdir? Zafer Partisi Hatay- İskenderun Belediye Başkan adayı Cengiz Kırgın kaç yaşında, nereli? SURİVOR KİM ELENDİ? Survivor All Star 2024 adaya kim veda etti?
title