Haberler

Gündem Özeti / 17 Nisan 2016

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 19201- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanlığının düzenlediği, "Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet" temalı Kutlu Doğum programına katılacak.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Diyanet İşleri Başkanlığının düzenlediği, "Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet" temalı Kutlu Doğum programına katılacak.

(İstanbul/20.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, şehir hastanesi imza töreninde bulunacak, Rabia Kadıoğlu Camisi açılışında yer alacak, Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla gerçekleştirilen "Gelin Birlik Olalım" programına iştirak edecek, Hayrabolu Devlet Devlet Hastanesi temel atma törenine katılacak.

(Tekirdağ/11.00/13.00/14.00/16.00)

EKONOMİ

1- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Erzurum'da 14 ili kapsayan Doğu Anadolu Bölgesi Ortak Akıl Toplantısı'na katılacak.

(Erzurum/10.00)

2- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım, İstanbul'da yeni havalimanı inşaatında incelemelerde bulunacak.

(İstanbul/15.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç gelişmeler ve diplomasi trafiği takip ediliyor.

(Şam/Halep/İdlib/Lazkiye/Cenevre)

2- Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande çalışma ziyareti için geldiği Lübnan'da temaslarına devam edecek.

(Beyrut)

3 - Irak'ta Başbakanı Haydar el-İbadi'nin yeni hükümet kurma çalışmaları izleniyor.

(Bağdat)

4 - Yemen'de, hükümet güçleriyle Husiler arasında 18 Nisan'da Kuveyt'te başlayacak müzakereler öncesinde ateşkes süreci takip ediliyor.

(Sana)

5- KKTC'de Hüseyin Özgürgün başbakanlığındaki koalisyon hükümetinin kurulmasının ardından gelişmeler izleniyor.

(Lefkoşa)

KÜLTÜR SANAT

1- Türkiye'de ve dünyada ilk kez kutlanacak olan "17 Nisan Kitap Hediye Günü", Kültür AŞ ve Herkese Kitap Vakfı iş birliği ile gerçekleşecek.

(İstanbul/12.00)

2- Osmanlı eserleri ve özel aile koleksiyonlarından eserler, Atika Müzayede'de satışa sunulacak.

(İstanbul/14.30)

3- Tanburi Cemil Bey Günleri kapsamında, Cemal Ünlü ve Aziz Şenol Filiz'in konuşmacı olacağı "Taş Plakların İzinde Tanburi Cemil Bey" etkinliği düzenlenecek.

(İstanbul/17.30)

SPOR

1- Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Final üçüncülük maçında Fenerbahçe, Çek Cumhuriyeti'nin USK Prag takımıyla Ülker Sports Arena'da karşılaşacak. Finalde ise Rus ekipleri Nazdezhda ile UMMC Ekaterinburg karşı karşıya gelecek.

(İstanbul/14.00/17.00)

2- Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Medipol Başakşehir-Gaziantepspor, Kasımpaşa-Kayserispor, Bursaspor-Akhisar Belediyespor ve Fenerbahçe-Mersin İdmanyurdu maçları oynanacak.

(İstanbul/13.30/13.30/19.00/Bursa/16.00)

3- Boksta 2016 Rio Olimpiyat Oyunları Avrupa Kıtası Elemeleri, Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu'nda sona erecek.

(Samsun/14.00)

4- Bayanlar Voleybol 1. Lig'de Final Etabı 1. devre maçları, İzmir Atatürk Voleybol Salonu'nda sona erecek.

Organizasyonun üçüncü gününde Eczacıbaşı VitrA-Galatasaray Daikin ve Fenerbahçe Grundig-VakıfBank maçları yapılacak.

(İzmir/14.00/17.00)

5- Erkekler Voleybol 1. Lig Baraj Etabı'nın 1. devresi Beşiktaş-Bornova Anadolu Lisesi maçıyla sona erecek.

(Bursa/13.00)

6- Bayanlar Voleybol 1. Lig Baraj Etabı'nın 1. devresi Salihli Belediyespor-İlbank ve Halkbank-İmperial Hastanesi İdmanocağı maçlarıyla tamamlanacak.

(Bursa/15.30/17.30)

7- Spor Toto Basketbol Ligi'nin 26. haftasında Anadolu Efes-Royal Halı Gaziantep ve Demir İnşaat Büyükçekmece-Galatasaray Odeabank karşılaşmaları oynanacak.

(İstanbul/17.00/19.00)

8- Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi play-off çeyrek final 3. maçında Abdullah Gül Üniversitesi ile Galatasaray karşı karşıya gelecek.

(Kayseri/18.00)

9- PTT 1. Lig'in 30. haftasına Alima Yeni Malatyaspor-Altınordu, Kayseri Erciyesspor-Şanlıurfaspor ve Kardemir Karabükspor-Multigroup Alanyaspor karşılaşmalarıyla devam edilecek.

(Malatya/15.30/Kayseri/16.00/Karabük/18.30)

10- Spor Toto 2. Lig'de 32. hafta maçları yapılacak.

11- Spor Toto 3. Lig 36. hafta karşılaşmaları oynanacak.

12- Formula 1 Çin Grand Prix'si yapılacak.

(Şanghay/09.00)

13- Motosiklet Supersport Şampiyonası'nda sezonun 4. etabı Hollanda'da gerçekleştirilecek.

(Assen/12.20)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title