Haberler

Gündem Özeti / 15 Mayıs 2016

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 19201- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, UDEF ve TÜGVA 9. Uluslararası Öğrenci Buluşması Final Programı'na katılacak.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, UDEF ve TÜGVA 9. Uluslararası Öğrenci Buluşması Final Programı'na katılacak. (İstanbul/13.00)2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Van Ticaret ve Sanayi Odasında kadınlarla buluşacak, bölge illerindeki sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelecek.(Van/11.00/13.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET1- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İstanbul Gençlik Fuarı açılışında konuşacak ve Ordu Altınordulular Buluşması'na katılacak.(İstanbul/11.00/18.00)2- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, kadın kanserleri konusunda farkındalık oluşturmak amacıyla Boğaziçi Köprüsü'nde düzenlenecek bisiklet turuna katılacak.(İstanbul/09.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ1- Lübnan'da yerel seçimlerin ikinci turu için Lübnan Dağı bölgesindeki vatandaşlar sandığa gidiyor.(Beyrut)2- Suriye iç savaşındaki gelişmeler izleniyor.(Şam/Lazkiye/Halep/İdlib)

KÜLTÜR SANAT

1- Küçükçekmece Belediyesince düzenlenen ve 60 geleneksel sanat ustasının eserinin yer aldığı, "60 Sihirli Dokunuş" sergisi Dolmabahçe Sarayı Sanat Galerisi'nde sanatseverlerle buluşacak.(İstanbul/16.00)

2- Sirkeci Garı'nda 7'ncisi düzenlenen Uluslararası Dergi Fuarı, edebiyat ve sanat dünyasından isimlere verilecek ödül töreni ile sona erecek.

(İstanbul/18.00)

3- Dünyanın en iyi keman virtüözlerinden biri kabul edilen Joshua Bell, Zorlu PSM'de konser verecek.

(İstanbul/21.00)

SPOR

1- Basketbolda Avrupa'nın en büyüğü Almanya'da belli oluyor.

THY Avrupa Ligi Dörtlü Final organizasyonu, başkent Berlin'deki Mercedes-Benz Arena'da üçüncülük ve final maçlarıyla sona erecek.

Final maçında Fenerbahçe ile Rusya'nın CSKA Moskova, üçüncülük maçında ise Rusya'nın Lokomotiv Kuban ile İspanya'nın Laboral Kutxa takımı karşı karşıya gelecek.

(Berlin/21.00/18.00)

2- Spor Toto Süper Lig'de 33. hafta, Beşiktaş-Osmanlıspor, Fenerbahçe-Gençlerbirliği, Akhisar Belediyespor-Galatasaray, Kasımpaşa-Mersin İdmanyurdu maçlarıyla tamamlanacak.

Lider Beşiktaş, Osmanlıspor maçında bir puan alması durumunda, bitime bir hafta kala şampiyonluğunu ilan edecek.

(İstanbul/Manisa/19.00)

3- Spor Toto 3. Lig play-off finallerinde, 1. Grup'ta Kızılcabölükspor ile Zonguldak Kömürspor, Çanakkale 18 Mart Stadı'nda, 3. Grup'ta ise Beylerbeyi ile Niğde Belediyespor, Samsun 19 Mayıs Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

(Çanakkale/17.00/Samsun/18.00)

4- Beşiktaş Kulübünün olağan seçimli genel kurul toplantısı BJK Akatlar Spor Kompleksi'nde yapılacak.

Mevcut başkan Fikret Orman, kongreye tek aday olarak girecek.

(İstanbul/10.00)

5- Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 5. yarışı İspanya Grand Prix'si Katalonya Pisti'nde koşulacak.

(Barcelona/15.00)

6- Dünya Supersport Şampiyonası'nda sezonun 6. yarışı Malezya Grand Prix'si Sepang Uluslararası Pisti'nde koşulacak.

(Kuala Lumpur/09.20)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Beşiktaş İstanbul Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title