Haberler

Gündem Özeti / 14 Nisan 2017

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 19201- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Feriye Palace'ta basın toplantısı yapacak, Ramada İstanbul Tekstilkent'te STK temsilcileriyle buluşacak, Double Tree by Hilton Hotel'de servis şoförleri ve esnafla bir araya gelecek.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Feriye Palace'ta basın toplantısı yapacak, Ramada İstanbul Tekstilkent'te STK temsilcileriyle buluşacak, Double Tree by Hilton Hotel'de servis şoförleri ve esnafla bir araya gelecek.

(İstanbul/10.00/11.00/14.30)

2- Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk olacak.

(Ankara/10.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda "Memur-Sen'e Davet, Tercih Evet" programına iştirak edecek.

(İstanbul/19.00)

2- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, İstanbul Üniversitesi Gençlik Buluşması'na katılacak, İstanbul Ticaret Odası ve bazı sivil toplum kuruluşlarının kadın temsilcileriyle bir araya gelecek.

(İstanbul/15.00/19.30)

3- Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Karaisalı, Seyhan ve Sarıçam ilçelerinde halkla buluşacak.

(Adana/11.00/18.00/19.30)

4- Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, medya mensuplarıyla bir araya gelecek, Develi ve Tomarza'da salon toplantılarına katılacak.

(Kayseri/09.30-15.00)

5- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti Ladik mitingine, Kavak'ta açık hava toplantısına, Atakum sahilinde "Bisikletini Al Gel Yeni Türkiye İçin Sürüyoruz" programına, Atakum ve Bafra mitinglerine iştirak edecek.

(Samsun/13.30-21.30)

6- Kültür ve Turizm Bakanı Nabi Avcı, Eski Stadyum'da 2. Geleneksel İlkokullar Arası Spor Şenliği ile Osmangazi Üniversitesi Fazıl Tekin Konferans Salonu'nda Gençlerle Kültür Buluşması'na katılacak, şeker fabrikası işçileriyle bir araya gelecek, İki Eylül Caddesi esnafını ziyaret ederek esnaf odaları üyeleriyle buluşacak.

(Eskişehir/09.30-18.30)

7- Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Gemerek ve Gürün ilçelerini ziyaret edecek, Gürün Kültür Merkezi'nde muhtarlar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelecek.

(Sivas/09.00/13.30/16.00)

8- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, sebze hali ve otogar esnafını ziyaret edecek, İscehisar mitingine katılacak, temaslarda bulunacak, Bolvadin'de mehter yürüyüşüne iştirak edecek.

(Afyonkarahisar/08.30-21.00)

9- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, Konak Belediyesi İş Merkezi'nde Konak Eğitim Merkezi kahvaltısına katılacak, esnafı ziyaret edecek; Üreten Eller sergisi ile Malatya Down Sendromlular Derneğinin açılışına, Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu'ndaki "Anayasa Değişikliği Tam Destek" konferansına ve Çukurdere mahalle mitingine iştirak edecek.

(Malatya/09.30-19.30)

EKONOMİ

1- Başbakan Yardımcısı Nurettin Canikli, halk oylamasına yönelik çalışmalarını Dereli ve Yağlıdere'de sürdürecek.

(Giresun/14.00/17.00)

2- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Çilimli ilçe teşkilatını ziyaret edecek, Düzcespor-Yeşil Bursa maçını izleyecek, Boğaziçi beldesi ve Özel İlim Okullarına ziyarette bulunacak.

(Düzce/10.00-18.00)

3- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Kaleı·c¸ı·'ni zı·yaret edecek, Dokuzkavaklar ve Karahasanlı'da halkla bulus¸acak.

(Denizli/15.00/20.00/21.30)

4- Maliye Bakanı Naci Ağbal, 21 Şubat Küçük Sanayi Sitesi'ndeki iş yerlerine ruhsat dağıtım törenine katılacak, esnaf ziyareti gerçekleştirecek.

(Bayburt/11.00/13.30)

5- TÜİK, şubat ayı sanayi ciro endeksi ile mart ayı tarım ürünleri üretici fiyat endeksini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Musul kent merkezinin batı yakasının terör örgütü DEAŞ'tan geri alınması operasyonu takip ediliyor.

(Musul)

2- Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler izleniyor.

(Sana)

3- Suriye iç savaşındaki gelişmeler takip ediliyor.

(Şam)

GÜNCEL

1- Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Diyanet İşleri Başkanlığı Konferans Salonu'nda "Hazreti Peygamber ve Güven Toplumu" temalı 2017 Yılı Kutlu Doğum Haftası bilgilendirme toplantısı yapacak.

(Ankara/10.00)

SPOR

1- Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi Dörtlü Finali, Rusya'nın Ekaterinburg kentinde başlayacak.

İlk gün yarı finalde Fenerbahçe-UMMC Ekaterinburg ve Dinamo Kursk-USK Prag maçları oynanacak.

(Ekaterinburg/17.00/19.30)

2- Spor Toto Basketbol Süper Ligi 26. haftası, Anadolu Efes-Trabzonspor Medical Park, Pınar Karşıyaka-Darüşşafaka Doğuş ve Fenerbahçe-Gaziantep Basketbol maçlarıyla başlayacak.

(İstanbul/18.00/İzmir/19.00/İstanbul/20.00)

3- Voleybol Efeler Ligi play-off yarı finalinde Fenerbahçe-Arkas Spor ve Halkbank-Ziraat Bankası karşılaşmaları yapılacak.

(İstanbul/17.00/Ankara/20.00)

4- Spor Toto 2. ve 3. Lig maçları oynanacak.

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Kemal Kılıçdaroğlu Tekstilkent Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada? Lille elendi mi? Aston Villa-Lille UEFA Avrupa Konferans Ligi maçı sona erdi 18-19 Nisan GÜNCEL Akaryakıt Fiyatları! Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 18-19 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? OLY hangi takım? OLY açılımı ne? Fenerbahçe Olympiakos maçını şifresiz veren kanallar! Fenerbahçe Olympiakos maçını hangi kanal veriyor? Survivor bugün yok mu, neden yok? Survivor yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Survivor maçtan sonra yayınlanacak mı? Denizbank Torun Tower'ı satın aldı mı? Lille Aston Villa maçı CANLI izle! 18 Nisan Lille A.Villa Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir?
title