Haberler

Gündem Özeti / 1 Temmuz 2015

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- TBMM Genel Kurulu'nda Meclis Başkanı seçimi için 3. ve 4. tur oylamaları yapılacak.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- TBMM Genel Kurulu'nda Meclis Başkanı seçimi için 3. ve 4. tur oylamaları yapılacak.

(TBMM/15.00)

2- CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak.

(Ankara/11.00)

3- MHP TBMM Grubu toplanacak.

(TBMM/11.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Amerikalı Senatör Tim Kaine başkanlığındaki ABD Kongresi heyetiyle görüşecek.

(Ankara/12.00)

2- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneği Zeytinburnu Şubesinin iftar programına katılacak.

(İstanbul/20.30)

3- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin genel merkezinde Birleşmiş Milletler Mukim Koordinatörü Kamal Malhotra ile görüşecek.

(Ankara/11.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Mısır'da Başsavcı Hişam Berekat'ın konvoyunu hedef alan bombalı saldırının ve Cumhurbaşkanı Abdulfettah es-Sisi'nin "idam kararları uygulanacak" yönündeki açıklamasının yankıları takip ediliyor.

(Kahire)

2- İsrail ordusunun, Gazze ablukasını delmeyi hedefleyen 3. Özgürlük Filosu'na müdahale ederek "Marriane" adlı tekneye el koymasının yankıları izleniyor.

(Gazze)

3- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep)

4- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun, DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat)

5- Yemen'deki çatışmalar ve gelişmeler takip ediliyor.

(Sana)

GÜNCEL

1- Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit, Yargıtay Konferans Salonunda düzenlenecek "Mülkiyet Hakkı Alacak ve Marka" konulu seminere katılacak.

(Ankara/14.00)

SPOR

1- Sezonun üçüncü grand slam organizasyonu olan Wimbledon Tenis Turnuvası'nda ana tablo maçları İngiltere'nin başkenti Londra'da devam edecek.

(Londra)

2- Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde basın toplantısı düzenleyecek.

(Trabzon/13.00)

**

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Mustafa Kemal Atatürk Kemal Kılıçdaroğlu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title