Haberler

Gündem / 9 Mart 2014

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Topçu Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap edecek, Valiliği ziyaret edecek ve kaymakamlık önünde düzenlenen Suruç Tüneli Açılış Töreni'ne katılacak.

(Şanlıurfa/13.00/14.30/15.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisince Tevfik Sırrı Gür Stadyumu önündeki alanda düzenlenen mitinge iştirak edecek.

(Mersin/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Ali Babacan ile Avrupa Birliği Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel'in proje sunum toplantısına katılacak, şehir merkezinde esnaf ziyaretlerinde bulunacak.

Babacan, daha sonra Türel'in ev sahipliğinde ve iş adamlarının katılımıyla düzenlenecek akşam yemeğine katılacak.

(Antalya/11.00/14.30/18.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Yenimahalle Erzurumlular Derneği'ni ziyaret edecek.

(Ankara/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Serdivanlı gençlerle buluşacak, Geyve'de parti teşkilatı ve belediyeyi ziyaret edecek, kadınlar günü etkinliğine katılacak, Ferizli'de parti teşkilatı ziyareti ve temel atma töreni sonrası düzenlenen mitingde konuşacak.

Seçim irtibat bürosu açılışı ve belediye ziyaretinin ardından, mitingde halka seslenecek İslam, parti teşkilatı ve muhtarlarla bir araya gelecek, kadınlar günü programına iştirak edecek.

(Sakarya/10.00-19.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Devrekani ve Ağlı ilçelerinde partisinin seçim irtibat bürolarının açılışını yapacak, adliye ve valili ile esnaf ziyaretinin ardından halk toplantısına katılacak.

(Kastamonu/11.00-19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Menderes Türel'in projelerini tanıtacağı toplantıya katılacak, partisinin Döşemealtı Ilıca köyü ile Yeniköy seçim bürolarını ziyaret edecek, Antalyaspor ile Çaykur Rizespor maçını izleyecek ve AK Parti Antalya teşkilatının sivil toplum kuruluşları için düzenlediği toplantıya katılacak.

(Antalya/11.00/14.30/15.30/17.00/18.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, iş adamları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle toplantı yapacak, Sanayi ve Ticaret Odasını ziyaret edecek, Edremit ilçesinde düzenlenen mitinge katılacak, Gürpınar ilçesindeki toplantıda bulunacak,Tekstil Kent ile esnafa yönelik ziyaretlerde bulunacak.

(Van/11.30-17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Karahallı ve Ulubey seçim irtibat bürolarının açılışlarını yapacak ve Hasbahçe Polisevi'ndeki yemekte sanayicilerle bir araya gelecek.

Simav ve Gediz ilçelerinde temaslarda bulunacak Zeybekci, il seçim kurulu merkezini ziyaret edecek ve sanayicilerle yemek yiyecek.

(Uşak/10.30/11.15/12.00/Kütahya/15.00/15.50/17.00/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Pınarbaşı ilçesi ile Kaynar beldesinde temaslarda bulunacak.

(Kayseri/10.30/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

9- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Tekkeköy Büyüklü'de düzenlenen mitinge katılacak, Altınkum ve İlkadım seçim irtibat bürolarının açılışlarını yapacak.

(Samsun/13.30/18.00/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

10- İçişleri Bakanı Efkan Ala, Şenkaya, Olur ve Uzundere'de seçim bürosu ve esnaf ziyareti gerçekleştirecek.

(Erzurum/10.30-17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

11- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, fen lisesindeki Kur'an-ı Kerim okuma yarışmasına, kültür merkezindeki  Ortopedik Engelliler Derneği ödül törenine katılacak ve TAVZ-DER'i ziyaret edecek.

(Bingöl/13.30/17.00/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

12- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, DSİ 4. Bölge Müdürlüğü'nün il merkezi ile Sarıveliler ilçesindeki toplu temel atma törenlerine katılacak.

(Karaman/10.30/14.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

13- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, il teşkilatı tarafından Havza'da karşılanacak.

Bahçeli, daha sonra Kavak beldesi ile Vezirköprü, Havza, Atakum ve 19 Mayıs ilçelerini ziyaret edecek.

(Samsun/12.00-18.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

14- BDP Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, il merkezi ve Göle'deki mitinglerde halka seslenecek

(Ardahan/11.00/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

15- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, iş adamları ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle kahvaltıda bir araya gelecek, Safranbolu'da esnaf ziyareti yapacak, partisince düzenlenen mitinge katılacak.

(Karabük/10.00-16.00)

16- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem, Sarıyer'de seçim çalışmaları kapsamında bazı programlara katılacak.

(İstanbul/10.00-19.00)

17- CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, partisinin Kadıköy Belediye Başkan adayı Aykurt Nuhoğlu'nun Suadiye'deki seçim irtibat bürosunun açılışına katılacak.

(İstanbul/11.30)

18- MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, Esenler aday tanıtım programı ve esnaf ziyareti ile Gaziosmanpaşa'da toplu yürüyüşe katılacak.

(İstanbul/14.00/15.30)

19- CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, partisinin Kadıköy Belediye Başkan Adayı Aykurt Nuhoğlu'nun Suadiye seçim irtibat bürosu açılışına katılacak

(İstanbul/11.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Mısır'da İhvan üyeleri hakkındaki gözaltı ve yargılamalar ile darbe karşıtı gösteriler izleniyor.

(Kahire) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Güney Çin Denizi üzerinde kaybolan ve 239 kişiyi taşıyan Malezya uçağına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

4- Ukrayna ve Kırım Özerk Cumhuriyeti'ndeki gelişmeler izleniyor. (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Dünya Salon Atletizm Şampiyonası Polonya'da sona erecek.

(Sopot/16.00)

2- 2014 Paralimpik Kış Oyunları Rusya'nın Soçi kentinde sürüyor.

Oyunların ikinci gününde 2 dalda madalyalar sahiplerini bulacak.

Türk sporculardan Esat Bayındırlı, Alp disiplini oturarak süper büyük slalomda mücadele edecek.

(Soçi/09.15)

3- Spor Toto Süper Lig'de 24. haftaya Gaziantepspor-Kayserispor, Gençlerbirliği-Sivasspor, Medical Park Antalyaspor-Çaykur Rizespor,

Beşiktaş-Eskişehirspor maçlarıyla devam edilecek.

(Gaziantep/Ankara/13.30/Antalya/16.00/İstanbul/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

PTT 1. Lig'de 29. haftaya 5 müsabakayla devam edilecek. (Fotoğraflı)

Spor Toto 2. Lig'de gruplarda 25. haftaya dahil 14 maç oynanacak.

Spor Toto 3. Lig gruplarında 25. hafta karşılaşmaları yapılacak.

5- Beko Basketbol Ligi'nde 21. haftaya Türk Telekom-Fenerbahçe Ülker, Aliağa Petkim-Trabzonspor Medical Park, Anadolu Efes-Aykon TED Ankara Kolejliler maçlarıyla devam edilecek.

(Ankara/15.30/İzmir/17.00/İstanbul/20.00) (Fotoğraflı)

Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde 23. hafta, Kayseri KASKİ-İstanbul Üniversitesi BGD maçıyla tamamlanacak.

(Kayseri/16.00)(Fotoğraflı)

6- Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde 20. hafta maçları yapılacak.

Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nde 20. haftanın son maçında İlbank ile Beşiktaş, TVF Başkent Voleybol Salonu'nda karşılaşacak.

(Ankara/19.00) (Fotoğraflı)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Avrupa Birliği Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title