Haberler

Gündem / 8 Temmuz 2014

ANADOLU AJANSI.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Özay Gönlüm Meydanı'nda halka hitap edecek, valiliği ziyaret edecek, Adliye Parkı'nda iftara katılacak.

(Denizli/17.00/18.30/20.37) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- AK Parti, CHP ve HDP TBMM grupları toplanacak.

(TBMM/11.15/13.30/12.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği Genel Kurulu'na katılacak.

Babacan daha sonra AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu ile MÜSİAD'ın "Geleneksel Ankara İftarı"nda bulunacak.

(İstanbul/11.00/Ankara/20.29) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Japonya Sanayi-Ticaret ve Ekonomi Bakanı Toshimitsu Motegi ile görüşecek, Türkiye-Japonya Ticaret ve Yatırım Zirvesi Toplantısı'na katılacak.

(İstanbul/10.30/12.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Zambiya Dışişleri Bakanı Harry Kabala ile görüşecek, basın yayın kuruluşlarının haber müdürleriyle iftarda bir araya gelecek.

(Ankara/17.00/20.29) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı Rize'de İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına katılacak. Yazıcı, Rize Belediyesinin Organize Ettiği Halk İftarı'nda bulunacak.

(Rize/14.00/20.03) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İNTES tarafından düzenlenen iftara katılacak.

(Ankara/20.29) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, Kadıköy'de halkla buluşacak, Marmaray ile Yenikapı'ya yolculuk edecek, DİSK Genel Başkanı Kani Beko ile görüşecek.

(İstanbul/11.30/12.05/Ankara/16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- TBMM'den

Genel Kurul'da, çözüm süreci kapsamında Terörün Sona Erdirilmesi ve Toplumsal Bütünleşmenin Güçlendirilmesine Dair Kanun Tasarısı'nın görüşmelerine başlanacak, dört eski bakanla ilgili Meclis Soruşturma Komisyonu'nun üyeleri belirlenecek.

(15.00) (Fotoğraflı)

-Plan ve Bütçe Komisyonu, "Torba Kanun Tasarısı" üzerindeki çalışmalarını sürdürecek.

(15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

Suriye Muhalif ve Devrimci Güçler Ulusal Koalisyonunun (SMDK) toplantısına devam edilecek.

(Şam/Halep/İstanbul) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Irak'taki çatışmalarla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Musul/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Mısır'da, İhvan mensuplarına yönelik gözaltı ve yargılamalar ile darbe karşıtı gösteriler takip ediliyor.

(Kahire) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- İsrail Filistin gerginliğiyle ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Kudüs/Ramallah) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Ukrayna'daki gelişmeler takip ediliyor. (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ

1- Türkiye İstatistik Kurumu, mayıs ayına ilişkin sanayi üretim endeksi ile finansal yatırım araçlarının hazirandaki reel getiri oranlarını açıklayacak.

(Ankara/10.00)

SPOR

1- Brezilya'da süren 2014 FIFA Dünya Kupası'nda ilk yarı final maçında, Brezilya ile Almanya karşı karşıya gelecek.

(Belo Horizonte/23.00) (Fotoğraflı)

2- Ümit Milli Kız Basketbol Takımı, İtalya'da süren Avrupa Şampiyonası'nda ikinci tur E Grubu'ndaki ikinci maçında Fransa ile karşılaşacak.

(Udine/19.30)

3- Ümit Milli Erkek Basketbol Takımı, Yunanistan'da başlayacak Avrupa Şampiyonası'nda C Grubu'ndaki ilk maçında, Hırvatistan ile karşı karşıya gelecek.

(Heraklion/13.45)

4- Galatasaray'ın yeni teknik direktörü İtalyan Cesare Prandelli, Türk Telekom Arena'da düzenlenen törenle 2 yıllık sözleşme imzalayacak.

(İstanbul/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Avrupa Birliği İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title