Haberler

Cumhurbaşkanı Gül'den Veda Ziyaretleri

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a veda ziyaretinde bulunacak.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'a veda ziyaretinde bulunacak.

Gül, MİT Müsteşarı Hakan Fidan ile Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan ve beraberindeki heyeti, ayrı ayrı kabul edecek.

(Ankara/10.30/14.00/16.30/11.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 7. Türkiye Ticaret ve Sanayi Şurası'na katılacak, Malatya'da, yeni belediye yanı, Gaziantep'te ise Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen mitinglerde halka hitap edecek.

(Ankara/11.00/Malatya/15.00/Gaziantep/18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, büyükşehir belediyesi tarafından tamamlanan Batıkent–Çamlıca metro hattının açılışına katılacak, partisince Odunpazarı Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap edecek.

(Eskişehir/17.30/18.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Cumhurbaşkanlığı seçimine doğru

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, halkla buluşacak, Büyük Samsun Otelindeki basın toplantısının ardından sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelecek, Ordu kent merkeziyle Çarşamba, Ünye ve Fatsa'da şehir turu atıp, açık hava toplantısı yapacak.

(Samsun/Ordu/10.45-18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

Cumhurbaşkanı adayı ve HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Avrupa Güvenlik ve İşbirliği Teşkilatı heyetini kabul edecek, iş çevreleriyle bir araya gelecek.

(TBMM/12.00/Diyarbakır/19.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Yenimahalle ve Keçiören'de partisinin ilçe başkanlıklarını ziyaret edecek, esnaf ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelecek.

(Ankara/10.00/13.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Karapürçek AK Parti İlçe Teşkilatı üyeleri ve sivil toplum temsilcileriyle bir araya gelecek.

(Sakarya/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İran Sanayi, Madenler ve Ticaret Bakanı Muhammed Reza Nematzade ile çalışma yemeğinde bir araya gelecek.

(Ankara/19.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti il başkanlığında toplantı yapacak, organize sanayi bölge müdürlüğü ve bazı fabrikaları ziyaret edecek.

(Kayseri/11.30/17.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Adilcevaz'da esnaf, sivil toplum kuruluşları ile dernek temsilcileri ve çiftçilerle kahvaltıda bir araya gelecek, Nemrut Dağı'nı, valiliği ve AK Parti il başkanlığını ziyaret edecek, Diyarbakır'da basın toplantısı düzenleyecek.

(Bitlis/09.00-15.00/Diyarbakır/19.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Bilecik, Pazaryeri ve Bozüyük belediyelerini ziyaret edecek, esnafla bir araya gelecek, Bozüyük'te sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle buluşacak.

(Bilecik/10.00-17.15) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Efeler ilçesinde sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle kahvaltıda buluşacak, Koçarlı ve Çine ilçesinde ziyaretler gerçekleştirecek, kanaat önderleriyle toplantı yapacak.

(Aydın/09.30-21.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Yenice, Çan ve Bayramiç ilçelerinde belediyeleri ve esnafı ziyaret edecek, AK Parti'nin sandık eğitim toplantılarına katılacak.

(Çanakkale/14.00-22.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

9- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Kaman, Kurancılı, Çiçekdağı, Köseli, Mucur, Kozaklı, Gülşehir ve Derinkuyu'da belediye ziyaretlerinde bulunacak.

(Kırşehir/Nevşehir/11.00-20.15) (Fotoğraflı-Görüntülü)

10- HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, partisinin düzenlediği mitinge katılacak.

(Iğdır/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

11- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, Devrek, Gökçebey, Çaycuma, Ereğli ve merkez ilçeler ile bağlı beldelerde gezi ve ziyaretlerde bulunacak.

(Zonguldak/11.00-20.00) (Fotoğraflı)

12- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Menderes'te esnafı, AK Parti il başkanlığı ve Mardinliler Vakfını ziyaret edecek, Karabağlar'da ilçe mitingine, Bornova'da ilçe teşkilatının akşam yemeğine katılacak.

(İzmir/09.30-21.00) (Fotoğraflı)

13- CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, partisinin il başkanlığında basın açıklaması yapacak, Ulus, Amasra ve kent merkezinde ziyaretler gerçekleştirecek

(Bartın/12.00-17.00) (Fotoğraflı)

14- CHP Genel Başkan Yardımcısı Faik Öztrak, Ereğli'de pazar yeri ve partisinin ilçe başkanlığını ziyaret edecek.

(Zonguldak/11.00-14.00) (Fotoğraflı)

15- MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Kıbrıs Şehitleri Caddesi'ndeki Haskahve'de basın toplantısı yapacak.

(İzmir/11.00) (Fotoğraflı)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- İsrail'in Gazze'ye saldırıları, tarafların 72 saatlik ateşkesi kabul etmesi ve Gazze'de daimi ateşkese ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Kudüs/Gazze/Kahire) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Irak'taki çatışmalarla ilgili gelişmeler izleniyor.

(Bağdat)

4- Libya'da ordu birlikleri ile silahlı gruplar arasındaki çatışmalarla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Trablus) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Lübnan'ın Suriye sınırındaki Arsal kasabasında, ordu ile silahlı gruplar arasındaki çatışmalar takip ediliyor.

(Beyrut) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Mısır'ın devrik Cumhurbaşkanı Hüsnü Mübarek'in 25 Ocak devrimi sırasında "göstericileri öldürmek" suçlamasıyla yargılandığı davanın görülmesine devam edilecek.

(Kahire) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- ABD ve İran heyetleri, İran'ın nükleer programına ilişkin müzakereler çerçevesinde bir araya gelecek.

(Cenevre)

8- Ukrayna'nın doğusundaki gelişmeler izleniyor. (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ

1- Türkiye İstatistik Kurumu, temmuz ayı finansal yatırım araçlarının reel getiri oranlarını açıklayacak.

(Ankara/10.00)

SPOR

1- UEFA Avrupa Ligi'nde 3. ön eleme turu rövanş maçları yapılacak.

Kardemir Karabükspor, deplasmanda Norveç temsilcisi Rosenborg ile karşılaşacak.

(Trondheim/20.00) (Fotoğraflı)

2- Dünya Gençler Sutopu Şampiyonası'na devam edilecek.

(İstanbul/09.00/20.30) (Fotoğraflı)

3- Dünya Gençler Güreş Şampiyonası, Hırvatistan'da sürüyor.

(Zagreb)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Selahattin Demirtaş Abdullah Gül Necdet Özel Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma kim geçti (Survivor)? Survivor'da Takım Değişikliği: Kırmızı Takım'dan Mavi Takıma Kim Geçti? Galatasaray Bankalar Birliği'nden çıkıyor mu, GS borcu ne kadar 2024? 24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title