Haberler

Gündem / 6 Ekim 2013

ANADOLU AJANSI

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1-  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kozan ve Ceyhan'da toplu açılış törenine katılacak.

- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız ile Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da Erdoğan'ın Adana programına iştirak edecek. (Adana/13.00/15.30)(Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Hilvan ve Siverek Sosyal Güvenlik Merkezi Müdürlüğü, tekstil etölyesi ile kadın ve gençlik merkezi açılışına katılacak, TOKİ konut inşaatında incelemede bulunacak, vatandaşlarla bir araya gelecek, okul ve yüzme havuzu açılışında bulunacak, Narlıkaya köyü beton yolunda ve su fabrikasında inceleme yapacak, partisinin il yürütme kurulu toplantısına iştirak edecek. (Şanlıurfa/10.00-20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, İstanbul Karamanlılar Derneği Kız-Erkek Yurdu'nun açılışına katılacak. (İstanbul/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, partisinin il başkanlığının teşkilat içi eğitim programına iştirak edecek. (Şırnak/10.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- CHP Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, CHP Tuzla İlçe Başkanlığı'nda düzenlenecek partiye katılım töreninde bulunacak. (İstanbul/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, Ataköy sahilinde TOKİ'nin uygulamalarına karşı gerçekleştirilecek etkinliğe katılacak.(İstanbul/12.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Mısır'daki siyasi gelişmeler ve darbe karşıtı gösteriler takip ediliyor.

- Mısır-İsrail Savaşı'nın 40. yıl dönümünde 6 Ekim zaferi kutlamaları, Tahrir Meydanı ve Cumhurbşkanlığı Sarayı'nda gerçekleşecek.

- Darbeye Karşı Gençli Hareketi, başkentin çeşitli bölgelerinden Tahrir Meydanı'na doğru yürüyüş düzenleyecek. (Kahire/İskenderiye) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları izleniyor. (Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Irak'ın başkenti Bağdat'ta Sünnilerin yaşadığı Azamiye bölgesinde sivillerin hedef alındığı şiddet olayları takip ediliyor.

GÜNCEL

1- Hindistan Cumhurbaşkanı Pranab Mukherjee, Kapadokya gezisi kapsamında Zelve Vadisi, Göreme Açık Hava Müzesi ve Güvercinlik Vadisi'ni ziyaret edecek. (Nevşehir/11.40/12.10/12.35) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'in 7. haftası Kasımpaşa-Elazığspor, Akhisar Belediyespor-Galatasaray, Çaykur Rizespor-Medical Park Antalyaspor, Sivasspor-Gençlerbirliği, Fenerbahçe-Trabzonspor maçlarıyla tamamlanacak. (İstanbul/14.00/20.00/Manisa/Rize/16.30/Sivas/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

PTT 1. Lig'de 6, Spor Toto 2. Lig'de 17 maç yapılacak.

2- Basketbolda Spor Toto Erkekler Türkiye Kupası elemelerinde B ve D gruplarında üçüncü ve son maçlar oynanacak.

- Uşak'ta Aliağa Petkim-Beşiktaş İntegral Forex, Galatasaray Liv Hospital-Uşak Sportif, Mersin'de Türk Telekom-Aykon TED Ankara

Kolejliler, Anadolu Efes-Mersin Büyükşehir Belediyesi maçları  yapılacak. (Uşak/Mersin/14.00/16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 14. yarışı Kore Grand Prix'si koşulacak. (Yeongam/09.00)

4- Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, FIM Dünya Supersport Şampiyonası'nın Fransa'da yapılacak 12. ayağında yarışacak. (Magny Cours/14.30)

5- Başkent Binicilik Kulübü'nün düzenlediği 2013 Özel Unvan Yarışmaları kapsamında TBMM Başkanlığı Kupası koşulacak. (Ankara/14.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Avrupa Birliği Mersin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title