Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Davutoğlu ve Fidan'ı Kabul Edecek

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul edecek.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı kabul edecek.

(Ankara/16.30/12.00)

2- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakanlık Resmi Konutu'nda, CHP ile koalisyon çalışmalarını yürüten AK Parti heyeti ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan'la ayrı ayrı görüşecek.

(Ankara/11.00/13.00)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 1. Avrupa Oyunlarında madalya kazanan sporcuları Bakanlıkta kabul edecek.

(Ankara/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun, terör örgütü DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Yemen'deki çatışmalar ve yaşanan gelişmeler takip ediliyor.

(Sana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Mısır'da "Yeni Süveyş Kanalı"nın açılış töreni gerçekleştirilecek.

(Kahire / İsmailiyye)   (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ

1- TÜİK, ilk çeyreğe ilişkin "Hanehalkı Yurtiçi Turizm" verileriyle, geçen yıla ait "Kütüphane" istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

GÜNCEL

1- YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, Ordu Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek "Bölgesel Gelişmede Üniversitelerin Rolü" toplantılarının ikincisine katılacak.

(Ordu/09.30)  (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turu rövanşında 29 maç yapılacak.

Trabzonspor, ilk maçta deplasmanda 1-0 yenildiği Makedon ekibi Rabotnicki ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda, Medipol Başakşehir de Hollanda'da 2-0 mağlup olduğu AZ Alkmaar ile Başakşehir Fatih Terim Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

(Trabzon/İstanbul/20.00) (Fotoğraflı)

2- Rusya'da devam eden 16. Dünya Su Sporları Şampiyonası'ndaki yüzme yarışmalarının 5. gününde Türkiye adına Ekaterina Ivanova Avramova, Viktoria Zeynep Güneş ve kadınlar 4x200 metre serbest takımı mücadele edecek.

(Kazan/09.30)

3- Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) geçtiğimiz sezon başlattığı profesyonel hakemlik uygulaması kapsamında federasyonun Riva'da yer alan idari merkezinde, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve MHK Başkanı Kuddusi Müftüoğlu'nun katılımıyla imza töreni düzenlenecek.

(İstanbul/12.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Ahmet Davutoğlu Hakan Fidan Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title