Haberler

Gündem / 5 Ekim 2015

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Belçika'da Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belçika Kralı Philippe tarafından Kraliyet Sarayı'nda resmi törenle karşılanacak, Meçhul Asker Anıtı'na çelenk koyacak, Belçika Şirketler Federasyonu tarafından düzenlenecek yüksek düzeyli iş toplantısına katılacak.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Belçika'da

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Belçika Kralı Philippe tarafından Kraliyet Sarayı'nda resmi törenle karşılanacak, Meçhul Asker Anıtı'na çelenk koyacak, Belçika Şirketler Federasyonu tarafından düzenlenecek yüksek düzeyli iş toplantısına katılacak.

Federal Parlamento'yu ziyaret edecek Cumhurbaşkanı Erdoğan, Avrupa Parlamentosu Başkanı Martin Schulz, AB Konseyi Başkanı Donald Tusk ve AB Komisyonu Başkanı Jean-Claude Juncker ile ayrı ayrı görüşecek.

Erdoğan, Egmont Enstitüsündeki konferansta onur konuşmacısı olarak bulunacak, Tusk, Juncker ve Schulz tarafından onuruna verilecek akşam yemeğine katılacak.

(Brüksel) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- TBMM Başkanı İsmet Yılmaz, Cumhuriyet Üniversitesi 2015-2016 Akademik Yılı Açılış Töreni ile Divriği Ulucami ve Darüşşifası'nın UNESCO Dünya Mirası Listesi'ne alınışının 30'uncu yıl etkinliklerinde bulunacak.

(Sivas/11.00-15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, partisinin Samsun mitingine katılacak. Davutoğlu, Samsun Valiliğini de ziyaret edecek.

(Samsun/17.00/18.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisince Zonguldak'ın Alaplı, Gülüç, Ereğli, Kandilli, Çaycuma, Gökçebey ve Devrek ilçelerinde düzenlenen mitinglerine iştirak edecek, Ticaret ve Sanayi Odası, esnaf odaları ve iş adamları dernekleri temsilcileriyle bir araya gelecek.

(Zonguldak/10.30-18.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- İçişleri Bakanı Selami Altınok, Anadolu Ajansı (AA) Editör Masası'na konuk olacak.

(Ankara/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Cevdet Yılmaz, AK Parti Bingöl aday tanıtım toplantısına katılacak.

(Bingöl/12.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Başbakan Yardımcısı Yıldırım Tuğrul Türkeş, AK Parti İl Teşkilatının düzenleyeceği kahvaltılı toplantıda basın yayın kuruluşlarının Ankara temsilcileriyle bir araya gelecek.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, Atatürk Kız Çocuk Yurdunu ziyaretinin ardından Keçiören Belediyesi Dünya Çocuk Günü Programı'na iştirak edecek.

(Ankara/12.30/14.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Rolls Royce'ün TÜBİTAK işbirliğiyle Türkiye'de kuracağı İleri Üretim ve Teknoloji Merkezi İşbirliği Protokolü İmza Töreni'ne katılacak.

(İstanbul/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Ekonomik İşbirliği ve Kalkınma Örgütü (OECD) Global Forum'un açılışında katılımcılara hitap ediyor.

(İstanbul/09.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, "AK Parti 2. Bölge Yerel Yönetimler Toplantısı"na katılacak, esnaf ve basın kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelecek.

(Afyonkarahisar/11.00/13.30/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları ile Rusya'nın ülkedeki bazı noktalara hava saldırısı düzenlemesine ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun, terör örgütü DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalarla ilgili gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Mina'da 769 hacının ölümüne, 934'ünün yaralanmasına neden olan izdiham faciasına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Mekke) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Yemen'deki çatışmalar ve gelişmeler izleniyor.

(Sana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Filistin'de Doğu Kudüs ve Batı Şeria'nın birçok kentinde İsrail ile Filistinliler arasında yaşanan gerginlikle ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Kudüs/Ramallah/Gazze) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Fas'ın Suheyrat kentinde Libya krizinin tarafları arasında BM öncülüğünde yürütülen görüşmeler tekrar başlayacak.

(Suheyrat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ

1- TÜİK, eylül ayına ilişkin Tüketici Fiyat Endeksi ile Yurt İçi Üretici Fiyat Endeksi'ni açıklayacak.

(Ankara/10.00)

2- Hazine, 5 ve 10 yıl vadeli 2 tahvil ihalesi gerçekleştirecek.

(Ankara)

GÜNCEL

1- Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Din İşleri Yüksek Kuruluna seçilen yeni üyelerin göreve başlaması dolayısıyla Başkanlık Konferans Salonu'nda düzenlenecek törene katılacak.

(Ankara/10.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- A Milli Futbol Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri'nde Çek Cumhuriyeti ve İzlanda ile yapacağı maçların hazırlıklarını TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde sürdürecek.

(İstanbul/18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan Belçika Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title