Haberler

Gündem / 4 Nisan 2015

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Merkezi'nde seçim çalışmalarına katılacak.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti Genel Merkezi'nde seçim çalışmalarına katılacak.

(Ankara/10.30)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Almanya'da Avrupalı Türk Demokratlar Birliği'nin (UETD) Saarbrücken şubesinin açılışına ve halkla buluşma toplantısına katılacak. Bozkır, UETD tarafından düzenlenen Kutlu Doğum programı ile sivil toplum kuruluşlarının yetkilileri, siyasi parti temsilcileri ve milletvekillerinin de katılacağı akşam yemeğine iştirak edecek.

(Saarbrücken/Nieder-olm/Bad Kreuznach) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya gelecek, TÜBİTAK Gebze Kampüsü'nün ağaçlandırma törenine ve Kocaeli Cezaevi Yıkım Töreni'ne katılacak.

(Kocaeli/10.00/11.45/12.45) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, "4 Yılda 400 Proje" konulu basın toplantısı düzenleyecek, 11 Nisan Şehir Parkı Temel Atma Töreni'ne katılacak.

(Şanlıurfa/11.00/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Tarım Sektörü Entegre Yönetim Bilgi Sistemi kapsamında kurulan "Tarımsal Gözlem İstasyonu"nun tanıtım toplantısına katılacak.

(Ankara/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, valiliği ziyaret edecek ve valilikte düzenlenen İl Sağlık Yatırımları Değerlendirme ve Karar Toplatısı'na katılacak. Müezzinoğlu daha sonra Büyükşehir Belediye Başkanlığını ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek.

(Sakarya/10.00/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Yavuz Selim Sultan Köprüsü ana tabliye kaynak törenine katılacak.

(İstanbul/13.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- TBMM'den

-Genel Kurul'da İş Sağlığı ve Güvenliği Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısının görüşmelerine devam edilecek.

(14.00) (Fotoğraflı)

8- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, merhum Alparslan Türkeş'in vefatının 18. yılı dolayısıyla anıt mezarda düzenlenen anma törenine katılacak.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

9- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Halkların Demokratik Kongresi Alevi Konferansı'na katılacak.

(İstanbul/10.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

10- CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Genel Maden İş Sendikası 10. Olağan Genel Kurul Toplantısı'na iştirak edecek.

(Zonguldak/10.00)  (Fotoğraflı-Görüntülü)

11- CHP Genel Başkan Yardımcısı Ercan Karakaş, CHP Hollanda Birliği Yöneticileri Toplantısı ile "Yargı, Siyaset ve Demokrasi" paneline konuşmacı olarak katılacak.

(Alkmaar)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep)  (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat)  (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Suudi Arabistan öncülüğünde Yemen'de Husilere yönelik başlatılan "Kararlılık Fırtınası" operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Sana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

GÜNCEL

1- Sanatçı Kayahan'ın cenazesi, Cemal Reşit Rey Konser Salonu'ndaki tören sonrası Teşvikiye Camisi'nde kılınacak namazın ardından, Kanlıca Mezarlığı'nda toprağa verilecek.

(İstanbul/10.30/13.15)  (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Polonya'da düzenlenen Voleybol Kadınlar DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi Dörtlü Finali'nin ilk gününde Chemik-Unendo Yamamay ve VakıfBank-Eczacıbaşı VitrA maçları oynanacak.

(Szczecin/16.00/19.00)

2- Fenerbahçe Kadın Masa Tenisi Takımı, ETTU Şampiyonlar Ligi finali rövanş maçında Avusturya temsilcisi Linz AG Froschberg takımıyla Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu'nda karşılaşacak.

(İstanbul/13.00) (Fotoğraflı)

3- Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası yarı final ilk maçında Danimarka temsilcisi Team Tvis ile Süleyman Demirel Üniversitesi Spor Salonu'nda karşılaşacak.

(Isparta/14.00) (Fotoğraflı)

4- Spor Toto Süper Lig'de Gençlerbirliği-Kasımpaşa, Balıkesirspor-Mersin İdmanyurdu, Eskişehirspor-Medicana Sivasspor ve Çaykur Rizespor-Fenerbahçe maçları oynanacak.

(Ankara/Balıkesir/13.30/Eskişehir/16.00/Rize/19.00) (Fotoğraflı)

5- Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde baraj etabı 2. devresi Cengiz Göllü Voleybol Salonu'nda Çanakkale Belediyespor-Beşiktaş ve İlbank-Bakırköy Belediyesi Yeşilyurt maçlarıyla sürecek.

(Bursa/14.00/16.00) (Fotoğraflı)

6- PTT 1. Lig'de 26. hafta 4 maçla başlayacak. (Fotoğraflı)

7- Türkiye Basketbol Ligi'nin 25. haftasında 5, Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nin 26. haftasında ise 4 maç oynanacak.  (Fotoğraflı)

8- Hokey Federasyonunun 1. Olağanüstü Genel Kurulu Angora Otel'de yapılacak.

(Ankara/10.00)

9- Erkekler Buz Hokeyi Dünya Şampiyonası 3. Klasman maçlarına İzmir Büyükşehir Belediyesi Buz Sporları Salonu'nda, Gürcistan-Kuzey Kore, Birleşik Arap Emirlikleri-Lüksemburg ve Türkiye-Bosna Hersek maçlarıyla devam edilecek.

(İzmir/13.00/16.30/20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Ahmet Davutoğlu Ak Parti Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title