Haberler

Gündem / 4 Aralık 2016

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 19201- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, Abdullah Gül Müzesi'nin açılış törenine katılacak.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım, Abdullah Gül Müzesi'nin açılış törenine katılacak.

Erdoğan ile Yıldırım, Kayseri Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenecek toplu açılış ve Kayseri Sanayi Odası tarafından Flamingo Düğün Sarayı'nda düzenlenecek ödül törenlerine iştirak edecek.

(Kayseri/13.00/15.00/18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Valiliği, Büyükşehir Belediyesini ve AK Parti teşkilatını ziyaret edecek, Kızılırmak Deltası'nda tedavisi biten yaralı hayvanların tabiata salınması programına iştirak ederek "Tabiatta Ders Var" projesinin yürütüldüğü tanıtım merkezine ziyarette bulunacak.

Kılıç, Münevver Ayaşlı Yurdu'nda 81 ilde oluşturulacak Kredi ve Yurtlar Kurumu Ormanları temsili fidan dikimi töreni ile DSİ tesisleri toplu temel atma, açılış merasimine, orman köylülerine kullandırılan gelir getirici tür ve ORKÖY kredi sertifikaları dağıtımına katılacak.

(Samsun/10.45-18.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Valiliği ziyaret edecek ve temaslarda bulunacak.

(Mardin/10.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ

1- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, İsviçre'de Çevresel Ürünler Anlaşması (EGA) bakanlar oturumuna iştirak edecek.

(Cenevre) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Kahta-Narince-Siverek Yolu'nun birinci kısmının temel atma törenine katılacak, Valilik, Belediye Başkanlığı ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle bir araya gelecek.

(Adıyaman/11.00-15.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Hindistan'ın ev sahipliğinde Amritsar'da düzenlenen "Asya'nın Kalbi-İstanbul Süreci Altıncı Bakanlar Konferansı"na katılacak.

(Amritsar) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Avusturya'da seçmenler yeni cumhurbaşkanını seçmek üzere sandık başına gidecek.

(Viyana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- İtalya'da halk, anayasa referandumu için oy kullanacak. (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Özbekistan'da cumhurbaşkanı seçimi yapılacak. (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Terör örgütü DEAŞ'ın elinde tuttuğu Musul'u kurtarma operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Suriye'de Beşşar Esed rejimi kuşatmasındaki Halep'te yaşanan gelişmeler izleniyor.

(Halep-İdlib-Lazkiye-Hama-Humus-Haseke) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Yemen'deki iç savaş ile ilgili gelişmeler takip ediliyor. (Fotoğraflı-Görüntülü)

(Sana/Riyad)

GÜNCEL

1- Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminin ardından gelişmeler izleniyor. (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Aytemiz Alanyaspor-Atiker Konyaspor, Osmanlıspor-Kardemir Karabükspor, Gaziantepspor-Akhisar Belediyespor, Kasımpaşa-Galatasaray ve Adanaspor-Gençlerbirliği maçları yapılacak.

(Antalya/13.30/Ankara/Gaziantep/16.00/İstanbul/Adana/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- TFF 1. Lig'in 13. haftasında Boluspor-Balıkesirspor, Ümraniyespor-Samsunspor, Elazığspor-Denizlispor, Giresunspor-Sivasspor ve Göztepe-Yeni Malatyaspor maçları oynanacak.

(Bolu/İstanbul/13.00/Elazığ/16.00/Giresun/17.00/İzmir/18.30) (Fotoğraflı)

3- Spor Toto 2. Lig Beyaz ve Kırmızı Grup'ta 15., Spor Toto 3. Lig 1. Grup'ta 17., 2 ve 3. Grup'ta ise 15. hafta karşılaşmaları yapılacak.

4- Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 9. haftasında Gaziantep Basketbol-Anadolu Efes, Banvit-Trabzonspor Medical Park, TOFAŞ-Fenerbahçe ve Galatasaray Odeabank-Muratbey Uşak maçları oynanacak.

(Gaziantep/14.00/Balıkesir/16.00/Bursa/17.00/İstanbul/20.00) (Fotoğraflı)

5- Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nin 6. haftası, MBK Doğuş Hastanesi-Canik Belediyespor, BOTAŞ-Mersin Büyükşehir Belediyespor, Girne Üniversitesi-Yakın Doğu Üniversitesi, Galatasaray-İstanbul Üniversitesi ve Hatay Büyükşehir Belediyespor-Bellona AGÜ maçlarıyla tamamlanacak.

(Mersin/Adana/Ankara/14.00/İstanbul/15.30/Hatay/16.30) (Fotoğraflı)

6- Voleybol Vestel Venus Sultanlar Ligi'nin 8. haftasında 6, Efeler Ligi'nin 9. haftasında ise 1 maç yapılacak. (Fotoğraflı)

7- Hentbol Erkekler Süper Lig'in 10. haftasında 2 maç oynanacak.

ÖZEL HABER

1- BES'e otomatik katılımda "kademeli geçiş" düzenlemesi

Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek:

"Hazine Müsteşarlığı olarak BES'te otomatik katılım sürecinin daha etkin, sağlıklı ve verimli işlemesi için sisteme kademeli geçiş kararı aldık"

"Bu kapsamda bin ve üzeri çalışanı olan özel sektör 1 Ocak 2017'de, memurlar ve 250-1000 çalışanı bulunan özel sektör 1 Nisan 2017'de sisteme geçecek. Mahalli idareler ve KİT'ler ise 1 Ocak 2018'den itibaren bu sisteme dahil olacak"

"Hükümet olarak çalışanlarımızın bu sistemde kalması için oldukça cömert davrandık. Çalışanlarımız bu tarihi fırsatı iyi değerlendirmeli"

(Zeynep Akyıl/Ankara)

2- Vatandaşı yanıltan reklamlara ceza yağdı

Reklam Kurulunca usulsüz ve vatandaşları yanıltan reklamlara 11 ayda toplam 5 milyon 692 bin lira ceza verildi

Cezaların sektörel dağılımına bakıldığında 1,7 milyon lira ile gıda sektörü ilk sırada yer alırken, onu 1,3 milyon lira ile kozmetik ve temizlik ürünleri sektörü izledi

(Hüseyin Karatepe/Ankara)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan Binali Yıldırım Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title