Haberler

Ömer Çelik, Ahmet Kaya'nın Mezarını Ziyaret Edecek

Güncelleme:

Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Ahmet Kaya'nın mezarını ziyaret edecek.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Yüksek Askeri Şura (YAŞ) olağan toplantısı

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, YAŞ üyelerine Çankaya Köşkü'nde öğle yemeği verecek. Şura sonuçları Cumhurbaşkanı Gül'e arz edilecek.

(Ankara/12.30/18.30)

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve YAŞ üyeleri Anıtkabir'i ziyaret edecek.

YAŞ, Başbakan Erdoğan başkanlığında Genelkurmay Başkanlığı Karargahı'nda toplanacak.

YAŞ, öğleden sonraki oturumunda çalışmalarına devam edecek.

(Ankara/09.30/10.25/14.15) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ticaret, sanayi, esnaf ve ziraat odalarını ziyaret edecek, Pamukçu Asya Otelde iş adamlarıyla toplantı yapacak.

(Balıkesir/10.30-22.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Hilton Otelinde "KOSGEB KOBİ Bursa ve Girişimcilik Ödülleri" etkinliğiyle Mihraplı Abdulkadir Can Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Kestel Anadolu İmam Hatip Lisesinin açılış törenlerinde bulunacak.

Arınç, Üsküdar Belediyesinin, Recai Kutan'ın siyasette 40. yılı dolayısıyla Bağlarbaşı Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlediği etkinliğe katılacak.

(Bursa/11.30/14.00/15.30/İstanbul/20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Malatya Tanıtım Günleri etkinliğinde yer alacak.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, "Meslek Lisesi Öğrencileri Girişimci Oluyor Projesi"nin Kazlıçeşme Kültür Merkezi'ndeki açılış toplantısında bulunacak, Yunanistan Turizm Bakanı Olga Kefaloyanni ile Bakanlığın Ortaköy ofisinde görüşecek, himayesinde, ilgili kamu kurum yetkilileri ve farklı inanç  gruplarının temsilcileriyle Feriye Lokantasında istişare yemeğine katılacak.

(İstanbul/11.00/13.00/19.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Adalet Bakanı Sadullah Ergin, Bosna Hersek'teki temasları kapsamında Bosna Hersek Adalet Bakanı Barişa Çolak ile "Suçluların İadesi ve Adalet Alanında İşbirliği Anlaşmaları"nı imzalayacak, Bosna Hersek Mahkemesi Başkanı Medcida Kreso ile görüşecek. (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Kamu Personeli Danışma Kurulu Toplantısı'na katılacak.

(Ankara/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6 - Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, İnovasyon Haftası açılışına katılacak, İstanbul Sanayi Odasının yönetim kurulu üyelerini kabul edecek.

(İstanbul/10.00/13.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Bakanlığı ile Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı arasındaki "Biyoyakıt ve Tarım Ürünleriyle İlgili İşbirliği Protokolü'nün imza törenine katılacak, Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu başkan ve üyelerini kabul edecek.

(Ankara/12.00/17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Enerji Gazetecileri Derneği üyeleriyle kahvaltılı sohbet toplantısında bir araya gelecek.

(Ankara/09.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

9- Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Ahmet Kaya'nın mezarını ziyaret edecek.

(Paris) (Fotoğraflı-Görüntülü)

10-TBMM'den

Genel Kurul'da bazı uluslararası anlaşmaları onaylayan tasarılar görüşülecek.

(14.00) (Fotoğraflı)

İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu, Mülteciler Alt Komisyonu'nun Suriyeli sığınmacılarla ilgili hazırladığı raporu görüşecek.

(11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

11- CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Türkiye Otel, Lokanta ve Dinlenme Yerleri İşçileri Sendikasını (TOLEYİS), Tüm Taşıma İşçileri Sendikasını (TÜMTİS) ve SOL gazetesini ziyaret edecek.

(İstanbul/10.00/11.30/14.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları izleniyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Mısır'daki siyasi gelişmeler ve darbe karşıtı gösteriler takip ediliyor.

(Kahire/İskenderiye) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Filistin Başbakanı Rami el-Hamdallah, Lübnan'a resmi ziyarette bulunacak.

(Beyrut) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Birleşmiş Milletler Kara Mayınları İzleme Raporu, basın toplantısıyla açıklanacak.

(Cenevre) (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ

1- Türkiye İstatistik Kurumu 2013 yılı küçük ve orta büyüklükteki girişim istatistikleri ile kasım ayı tüketici güven endeksini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

GÜNCEL

1- Milli Eğitim Bakanlığınca ortaokul 8. sınıflar için düzenlenen merkezi ortak sınavların ilki yapılacak.

(Ankara/09.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Hak-İş Genel Başkanı Mahmut Arslan, Feniş çalışanlarına yardım törenine katılacak, Kocaeli Büyükşehir Belediyesinin toplu iş sözleşmesi imza töreninde bulunacak.

(Kocaeli/13.00/16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Sağlık Bakanlığı ile Avrupa Komisyonu tarafından düzenlenen Organ Naklinde Uyum İçin Teknik Destek Projesi kapsamında, "Organ Bağışında Stratejik Ortak Olarak Medya" konulu çalıştay, Barbaros Point Oteli'nde gerçekleştirilecek.

(İstanbul/10.00)

SPOR

1- UEFA Avrupa Ligi'nde beşinci hafta maçları yapılacak.

J Grubu'nda mücadele eden Trabzonspor, Kıbrıs Rum kesimi temsilcisi Apollon ile Hüseyin Avni Aker Stadı'nda karşılaşacak.

(Trabzon/20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- A Milli Kadın Futbol Takımı, 2015 Dünya Kupası grup eleme maçında Yeni Buca Stadı'nda Karadağ ile karşı karşıya gelecek.

(İzmir/16.00) (Fotoğraflı)

3- Basketbol THY Avrupa Ligi C Grubu'nda Galatasaray Liv Hospital, deplasmanda Yunanistan'ın Olympiakos ekibiyle karşılaşacak.

(Atina/21.00)

4- Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Kupası'nda Tarsus-Belediyesi-ACS Sepsi, Mersin Büyükşehir Belediyesi-Dunav8806, İstanbul Üniversitesi BGD-Spartak Noginsk ve Adana BOTAŞ-Homend Antakya Belediyesi karşılaşmaları yapılacak.

(Tarsus/18.00/Mersin/18.30/İstanbul/18.30/Adana/19.00) (Fotoğraflı)

5- Voleybol DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Eczacıbaşı VitrA, Fransa'nın RC Cannes takımıyla Burhan Felek Voleybol Salonu'nda karşılaşacak.

(İstanbul/17.00) (Fotoğraflı)

6- Voleybol Erkekler CEV Challenge Kupası 2. tur rövanşında Fenerbahçe Grundig, Burhan Felek Voleybol Salonu'nda Polonya'nın Politechnika takımını konuk edecek.

(İstanbul/20.30) (Fotoğraflı)

7- Voleybol Kadınlar CEV Challenge Kupası 2. tur rövanşında Beşiktaş, Belçika temsilcisi Dauphines ile Burhan Felek Voleybol Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

(İstanbul/14.00) (Fotoğraflı)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Avrupa Birliği Ahmet Kaya Ömer Çelik Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

23 NİSAN NEDEN KUTLANIR? 23 Nisan'ın anlamı ne? Serenay Sarıkaya ve Mert Demir sevgili mi? EL ELE GÖRÜNTÜLENDİLER! TBMM ne zaman açıldı? 23 Nisan 1920'de açılan TBMM'nin ilk başkanı kimdir? TBMM nerede ve ne zaman açılmış? TBMM'yi ilk kim açtı? TBMM nedir? 23 NİSAN HASTANE VE ECZANELER AÇIK MI? Bugün eczaneler, sağlık ocakları, hastaneler yarım gün mü? Milli Bayramlar: Milli Bayramlarımız nelerdir? Milli bayramlarımız kaç tanedir, hangileridir? Milli bayramların isimleri ve tarihleri! Hal Ekleri nelerdir? İsmin hal ekleri nelerdir? Hal ekleri cümle içerisinde örnekler ve konu anlatımı! Kaç tane hal eki var? Hacet duası okunuşu! Hacet namazı duası nasıl okunur? Hacet duası nasıl yapılır? Hacet duası Arapça ve Türkçe yazılışı! Galatasaray'ın kaç şampiyonluğu var? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu? Cleveland Cavaliers Orlando Magic NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! New York Knicks Philadelphia 76ers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 23 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 23 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 23 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 23 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir, mesleği ne? 4. eleme adayı kim oldu? Survivor haftanın eleme adayları ki potada kimler var 23 Nisan Salı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title