Haberler

Gündem / 28 Ekim 2014

ANADOLU AJANSI.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde MGK Genel Sekreteri Seyfullah Hacımüftüoğlu'nu kabul edecek.

(Ankara/12.30)

2- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, BM Genel Sekreterinin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide'yi kabul edecek, partisinin MYK Toplantısı'na katılacak.

(Ankara/14.30/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Hakim ve Savcılar Yüksek Kurulu (HSYK) Genel Kurul Toplantısı'nda, yeni seçilen üyelerle bir araya gelecek.

(Ankara/09.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Fransa Senatosu AB Komisyonu Başkanı Jean Bizet, Komisyon başkan yardımcıları ve Avrupa İşlerinden Sorumlu Bakan Harlem Desir ile görüşecek, Fransa Ulusal Meclisi AB Komisyonu'na hitap edecek.

(Paris) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Ulusal Enerjetik Malzemeler Sentez ve Karakterizasyon Laboratuvarı'nın temel atma törenine katılacak.

(Kocaeli/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Başkanı Bendevi Palandöken ile çevre eğitimine yönelik iş birliği protokolü imzalayacak.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, BM Genel Sekreterinin Kıbrıs Özel Danışmanı Espen Barth Eide ile görüşecek.

(Ankara/10.15) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Polat Renaissance Hotel'de, Dünya Dopingle Mücadele Ajansı Bilim ve Araştırma Sempozyumu'na katılacak.

(İstanbul/13.45) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, Devlet Konukevi'nde, Katar Kültür, Sanat ve Miras Bakanı Hamad bin Abdulaziz el-Kuwari ile görüşecek, onuruna öğle yemeği verecek.

(Ankara/13.00/13.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti il başkanlığını ziyaret edecek.

(Afyonkarahisar/10.30)  (Fotoğraflı-Görüntülü)

9- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, AB dönem başkanlığı görevini üstlenen İtalya'nın düzenlediği "Akdeniz'de Sağlık Konferansı"na katılacak.

(Roma) (Fotoğraflı-Görüntülü)

10- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, Valiliği, AK Parti il başkanlığını ziyaret edecek, MÜSİAD ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle toplantı yapacak.

(Edirne/14.00-19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun IŞİD hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3-Ukrayna'nın doğusundaki gelişmeler takip ediliyor. (Fotoğraflı-Görüntülü)

GÜNCEL

1- Sağlık Bakanlığı Müsteşarı Eyüp Gümüş, Ebola ve MERS CoV ile bazı konsolosluklara zarf içinde gönderilen sarı toz madde konularında Bakanlık'ta bilgilendirmede bulunacak.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Futbolda Ziraat Türkiye Kupası 3. turu Cizrespor-Göztepe, Tuzlaspor-Kasımpaşa, Gençlerbirliği-Etimesgut Belediyespor, Akhisar Belediyespor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçlarıyla başlayacak.

(Şırnak/13.00/İstanbul/13.00/Ankara/16.00/Manisa/19.00) (Fotoğraflı)

2- Galatasaray Kulübü'nde, olağanüstü genel kurulda göreve getirilen Duygun Yarsuvat başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, Türk Telekom Arena'na düzenlenecek törenle mazbatalarını alacak.

(İstanbul/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Hentbolde Türkiye Kupası 2. tur kuraları çekilecek.

(Ankara/11.30) (Fotoğraflı)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Avrupa Birliği Ak Parti Kıbrıs Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur? Baby Shower nedir, ne demek? Baby Shower patisi nedir? Baby Shower pastaları! Baby Shower partisine katılmak caiz mi? Diyanet'in açıklaması ne?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title