Haberler

Gündem / 27 Ocak 2016

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplanacak Milli Güvenlik Kurulu'na başkanlık edecek.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde toplanacak Milli Güvenlik Kurulu'na başkanlık edecek.

(Ankara/14.00)

2- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Çankaya Köşkü'nde Milli Güvenlik Kurulu hazırlık toplantısına katılacak.

(Ankara/13.00)

3- CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak.

(Ankara/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Holokost Kurbanlarını Anma Uluslararası Günü dolayısıyla düzenlenecek programda konuşacak, resmi temaslarda bulunmak üzere İtalya'ya gidecek.

(Ankara/10.45/İstanbul/16.20) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Avrupa Parlamentosu (AP) Başkanı Martin Schulz ve Dış İlişkiler Komisyonu Başkanı Elmar Brok ile ayrı ayrı görüşecek, AP Sosyalist Grup Toplantısı'nda konuşma yapacak.

(Brüksel) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır, görevi İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin'den devralacak.

(Ankara/10.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- TBMM'den

Genel Kurul'da, çalışan anne adaylarına yeni haklar getiren kanun tasarısının görüşmelerine devam edilecek.

Plan ve Bütçe Komisyonu'nda, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bütçesi görüşecek.

Adalet Komisyonu'nda, Kişisel Verilerin Korunması Kanunu Tasarısı ele alınacak.

(TBMM/14.00/10.00/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- İsrail ile Filistinliler arasındaki gerginlikle ilgili gelişmeler izleniyor.

(Kudüs/Ramallah/Gazze) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Suriye'deki iç savaş, bölgedeki yansımaları ve Rusya'nın hava saldırılarına ilişkin gelişmeler ile Hizbullah ve Suriye rejimi güçlerinin kuşatması altındaki başkent Şam'ın kuzeybatısındaki Madaya ve Muaddamiyye beldelerindeki insani durum takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun, terör örgütü DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Diyala'da, Sünnilere ait camilere düzenlenen saldırılar ve Sünni Irak vatandaşlarının bölgeden göç etmeleri için aldıkları tehditlere ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Erbil/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Yemen'de, hükümet güçleri ve Husiler arasında devam eden çatışmalar ve gelişmeler izleniyor.

(Sana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Tunus'un Cezayir sınırındaki Kasrin vilayetinde başlayan ve ülke geneline yayılan işsizlerin protestoları takip ediliyor.

(Tunus) (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ

1- TÜİK, 2014 yılı maden işletmeleri su, atıksu ve atık ile geçen yılın kasım ayına ilişkin katı yakıtlar istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

GÜNCEL

1- Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde basın mensuplarının sorularını cevaplandıracak.

(Ankara/11.15) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Ziraat Türkiye Kupası'nda son haftaya 6 maçla devam edilecek.

Tuzlaspor-Giresunspor, 1461 Trabzon-Kardemir Karabükspor, Bandırmaspor-Şanlıurfaspor, Aydınspor 1923-Bucaspor, Gaziantepspor-Trabzonspor, Antalyaspor-Fenerbahçe maçları oynanacak.

(İstanbul/Trabzon/12.00/Balıkesir/13.00/Aydın/14.00/Gaziantep/19.00/Antalya/20.45) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Basketbol ULEB Avrupa Kupası'nda Banvit-Ratiopharm, Szolnoki Olaj-Galatasaray Odeabank, Grissin Bon-Trabzonspor Medical Park ve Dolomoti Energia-Pınar Karşıyaka maçları yapılacak.

(Balıkesir/Tiszaligeti/19.00/Regio Emilia/Trento/21.30) (Fotoğraflı)

3- Basketbol FIBA Erkekler Avrupa Kupası'nda Türk Telekom-Boras Basket ve Fraport Sklyliners-Royal Halı Gaziantep maçları oynanacak.

Ankara/18.45/Frankfurt/21.00) (Fotoğraflı)

4- Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi'nde Abdullah Gül Üniversitesi-Nadezhda, Fenerbahçe-Parfumeras Avenida ve Galatasaray-Szonloki Olaj karşılaşmaları yapılacak.

(Kayseri/18.00/İstanbul/20.00/20.00) (Fotoğraflı)

5- Voleybol Kadınlar DenizBank CEV Şampiyonlar Ligi'nde Fenerbahçe-Dresdner, Pami Casalmaggiore-Eczacıbaşı VitrA ve Igor Gorgonzola-VakfıBank maçları oynanacak.

(İstanbul/19.00/Cremona/Novora/21.30) (Fotoğraflı)

6- Voleybol Kadınlar CEV Kupası'nda Galatasaray, deplasmanda İsviçre'nin Volley Köniz takımıyla karşılaşacak.

(Bern/20.30)

7- Voleybol Erkekler Challenge Kupası'nda İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Portekiz'in Benfica takımına konuk olacak.

(Lizbon/22.30)

8- Voleybol Kadınlar Challenge Kupası'nda İmperial Hastanesi İdmanocağı, İsviçre'nin Franches Montagnes ekibini ağırlayacak.

(Trabzon/18.00) (Fotoğraflı)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan Avrupa Birliği Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title