Haberler

Gündem / 26 Ekim 2013

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanlığını ziyaret edecek ve protokol imza törenine iştirak edecek.

- Adalet Sarayının açılışını yapacak Gül, Melikşah Üniversitesi 2013-2014 Akademik Yılı Açılış Törenine katılacak.

- Enerji ve Tabii kaynaklar Bakanı Taner Yıldız da programlarda hazır bulunacak. (Kayseri/12.00/12.30/16.00/17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Beşyol Meydanı'nda toplu açılış törenine katılacak, partisinin il başkanlığı hizmet binasının açılışını yapacak.

- Pencap Eyaleti Başbakanı Şahbaz Şerif'i kabul edecek, Van 100. Yıl Üniversitesinde yapımı tamamlanan tesislerin açılışını yapacak Erdoğan'a, fahri doktora unvanı verilecek.

Başbakan Erdoğan, Van Valiliği tarafından Rescate Otel'de onuruna verilecek akşam yemeğine katılacak.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç,  Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu da programlara iştirak edecek. (Van/13.30/15.30/16.15/17.00/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu,  kadın girişimcilerle bir araya gelecek, Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin'in sunumunu izleyecek.(İstanbul/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Akhisar Zeytin Festivali ile Büyükbelen Zeytin ve Kültür Festivali'ne katılacak, Akhisar Belediyespor-Beşiktaş karşılaşmasını izleyecek, TRT tarafından düzenlenen "Türkülerle Manisa" konserinde bulunacak. (Manisa/12.00-20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin, Şahinbey Belediyesi Mavikent Konutları'nın kura çekimine, Türkiye Kent Konseyleri Birliğince düzenlenen "Engelsiz Kentler Çalıştayı"na, ASKOM Gaziantep Şubesi, Şehitkamil Belediyesi Anneler Parkı, Hilal Doğan Mazıcıoğlu Ortaokulu ve Gaziantep Empati İlkokulu'nun açılışı ile Bilim Sanat Merkezi ve Gaziantep Üniversitesi Uygulama İlkokulu protokol imza törenine katılacak. (Gaziantep/09.30-16.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci  Egemen Bağış, Almanya'ya gidecek.

- Bağış,  Avrupalı Türk Demokratlar Birliği (UETD) Mannheim Ofisi'nin açılışına katılacak,  Yavuz Sultan Selim Camii'ni ziyaret edecek, STK temsilcileri ve vatandaşlarla bir araya gelecek

- Bakan Bağış,  Mannheim çarşı esnafını ziyaret edecek, UETD Ofisi'nin Schwetzingen Wollfabrik'de düzenleyeceği etkinliğe katılacak ve iş adamlarıyla akşam yemeği yiyecek. (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Nihat Ergün, ASKON Gaziantep Şubesi ile Hilal Doğan Mazıcıoğlu Ortaokulu'nun açılışını gerçekleştirecek, sanayici ve iş adamlarıyla öğle yemeğinde bir araya gelecek. (Gaziantep/12.00-16.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Bulgaristan Dışişleri Bakanı Kristian Vigenin ile görüşecek, görüşmeden sonra ortak basın toplantısı düzenlenecek.

- Davutoğlu, Vigenin ile çalışma yemeği yiyecek ve eski Sırbistan Dışişleri Bakanı Vuk Jeremic ile görüşecek. (Ankara/12.30/13.30/ 14.00/ 15.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Kültür ve Turizm Bakanı Ömer Çelik, turizmcilerle bir araya gelecek, valiliği ziyaret edecek, EXPO 2020 İzmir Yürütme Komitesi ile toplantı düzenleyecek, Efes Kongre Merkezi'ni ziyaret edecek, Kadıkalesi'nde incelemede bulunacak. (İzmir/10.00-17.40) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 1924 Mübadelesinin 90. yılı dolayısıyla düzenlenen törene, Uluslararası Teknoloji Bağımlılığı Kongresi'ne,  Avrasya Bir Vakfı ile ASAM tarafından düzenlenen "Cumartesi Konferansları"nın açılışına katılacak. (İstanbul/10.00-14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Milli Değerleri Koru ve Yaşat Açık Hava Toplantıları" kapsamında düzenlenen "Kurtuluş Mitingi"ne katılacak. (Samsun/17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

9- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Menderes Türel, partisinin il başkanlığı tarafından düzenlenecek, "30 Mart 2014 Yerel Seçimleri Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve İlçe Belediye Başkanlıkları Aday Adayları Temayül Yoklaması" programına iştirak edecek. (Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

10- CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya, Türkiye Selüloz Kağıt ve Mamülleri İşçileri Sendikası 18. Olağan Genel Kurulu'na katılacak. (Kocaeli/10.00)

11- CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, CHP Başakşehir İlçe Başkanlığı Şahintepe İrtibat Bürosu'nun açılışını yapacak. (İstanbul/17.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları izleniyor. (Şam/Halep)  (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Mısır'daki siyasi gelişmeler ve darbe karşıtı gösteriler takip ediliyor. (Kahire/İskenderiye) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Mısır Geçici Başbakanı Hazim Biblavi'nin Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki temasları izleniyor. (Abu Dabi)

SPOR

1- "TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul" uluslararası kadınlar tenis turnuvasına Sinan Erdem Spor Salonu'nda tekler

ve çiftlerde yarı final müsabakalarıyla devam edilecek. (İstanbul/13.00) (Fotoğraflı)

2- Spor Toto Süper Lig'in 9. haftasına Kardemir Karabükspor-Medical Park Antalyaspor, Elazığspor-Gençlerbirliği, Akhisar Belediyespor-Beşiktaş maçlarıyla devam edilecek. (Karabük/15.30 - Elazığ/Manisa/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

- PTT 1. Lig'in 10. haftası 7 maçla başlayacak.

- Spor Toto 2. Lig'de 3, Spor Toto 3. Lig'de 2 maç yapılacak.

3- Beko Basketbol Ligi'nin 3. haftası 5 maçla başlayacak.

- Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde 5 karşılaşma oynanacak.

4- Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde 5, Acıbadem Bayanlar Voleybol Ligi'nde 2 müsabaka yapılacak.

5- Fenerbahçe Grundig Erkek Voleybol Takımı, CEV Challenge Kupası 1. tur rövanş maçında Güney Kıbrıs Rum kesimi ekibi Anorthosis ile deplasmanda

karşı karşıya gelecek. (Limasol/17.00)

6- Dünya Halter Şampiyonası Polonya'da sürüyor. (Wroclaw)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Akhisar Belediyespor Avrupa Birliği İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Muhterem Arslan kimdir? Zafer Partisi Isparta- Sütçüler Belediye Başkan adayı Muhterem Arslan kaç yaşında, nereli? Sami Eroğlu kimdir? Memleket Partisi Yozgat Bahadın Belediye Başkan Adayı Sami Eroğlu Kaç yaşında, nereli? Seçimden sonra dolar yükselir mi? Dolar ne kadar olacak, artar mı? Burhan Karakoç kimdir? Memleket Partisi Sivas Sarıkışla Belediye Başkan Adayı Burhan Karakoç Kaç yaşında, nereli? İdil Özkan kimdir? Memleket Partisi Kırklareli Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı İdil Özkan Kaç yaşında, nereli? Sultanbeyli Belediyesi hangi parti? Sultanbeyli Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Sultanbeyli yerel seçim sonuçları! Selahattin Baygın kimdir? Memleket Partisi Kastamonu Cide Belediye Başkan Adayı Selahattin Baygın Kaç yaşında, nereli? Gökhan Erinkarlı kimdir? Zafer Partisi Isparta- Senirkent Belediye Başkan adayı Gökhan Erinkarlı kaç yaşında, nereli? Salim Özmen kimdir? Zafer Partisi Isparta- Keçiborlu Belediye Başkan adayı Salim Özmen kaç yaşında, nereli? Fatih Erbakan İstanbul'dan adaylarını çekiyor mu? Fatih Erbakan'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a 3 şartı ne? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı hangi kanalda, saat kaçta? Büyükçekmece - Samsunspor Basket maçı ne zaman? Cübbeli Ahmet hangi partiler için oy vermek caiz değildir dedi? Cübbeli'ye göre hangi partiye oy vermek caiz değil? Kadir İnanır'ın sağlık durumu nasıl? Kadir İnanır'ın son durum ne? Can Aslan kimdir? Memleket Partisi Erzincan Altınbaşak Belediye Başkan Adayı Can Aslan Kaç yaşında, nereli? Bayram tatili ne zaman? Ramazan Bayramı tatili kaç gün, 9 gün mü? 2024 Bayram tatili hangi günler?
title