Haberler

Gündem / 25 Ağustos 2016

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 19201- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı ayrı ayrı kabul edecek.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Başbakan Binali Yıldırım, Genelkurmay Başkanı Hulusi Akar, MİT Müsteşarı Hakan Fidan'ı ayrı ayrı kabul edecek.

Erdoğan Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Romanya Dışişleri Bakanı Lazar Comanescu ve Polonya Dıs¸is¸leri Bakanı Witold Waszczykowski ile görüşecek.

Bahreyn Kralı Hamad bin İsa el Halife'yi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşılayacak Erdoğan, Halife ile baş başa görüşecek ve iki ülke arasında yapılacak heyetlerarası görüşmenin ardından konuğu onuruna akşam yemeği verecek.

Başbakan Binali Yıldırım da yemeğe katılacak.

(Ankara/13.00/12.00/11.00/15.00/17.00/17.15/18.30/20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Slovakya Dışi·şleri· Bakanı Mi·roslav Lajcak'ı kabul edecek.

(TBMM/16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin genel merkezinde düzenlenen MYK toplantısına katılıyor.

Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde, Bulgaristan Dost Partisi Genel Başkanı Lütfi Mestan ve Slovakya Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Miroslav Lajcak'ı ayrı ayrı kabul edecek.

(Ankara/09.00/12.00/17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Artvin'in Şavşat ilçesine gidecek, Ardanuç Belediyesi hizmet binasının açılışını yapacak, Yeşil Artvin Derneğini ziyaret edecek ve Artvin'de açık hava toplantısına katılacak.

(Artvin/12.45/14.30/16.45/17.15) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Anadolu Ajansı Editör Masası'na konuk olacak.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör örgütü DAEŞ'e yönelik başlatılan Fırat Kalkanı Operasyonu ile yurt içi ve yurt dışındaki yansımaları takip ediliyor.

(Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.

(Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ

1- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, Vestelcity, OSB ve Valiliği ziyaret edecek, iş adamlarıyla toplantıda buluşacak.

(Manisa/10.15-18.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Elazığ'da Valilik ve Emniyet Müdürlüğünü, Malatya'da Valiliği ziyaret edecek, Malatya Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binası açılışına katılacak, Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi Oda ve Borsa Başkanları ile toplantı yapacak.

(Elazığ/09.30-10.15/Malatya/14.30-16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Kalkınma Bakanı Lütfi Elvan, Söke'de Balık Yemi Fabrikası açılış törenine katılacak.

(Aydın/12.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- TÜİK, ağustos ayı sektörel güven endeksleri ile ikinci çeyrek inşaat işgücü girdi endekslerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Avrupa Parlamentosu Dış İlişkiler Komitesi Başkanı Elmar Brok'u kabul edecek, Slovakya Dışişleri Bakanı Miroslav Lajcak ile görüşecek.

Çavuşoğlu, Türkiye-Romanya-Polonya Dışişleri Bakanları Üçlü Toplantısı'nda yer alacak, baş başa ve heyetlerarası görüşmenin ardından ortak basın toplantısı düzenlenecek.

(Ankara/10.30/22.15/11.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Ömer Çelik, Almanya'nın Avrupa İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Michael Roth ve AB Dönem Başkanı Slovakya'nın Dışişleri ve Avrupa Bakanı Miroslav Lajcak ile ayrı ayrı görüşecek.

(Ankara/13.00/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Fransa Cumhurbaşkanı François Hollande, İtalya Başbakanı Matteo Renzi, Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, Avusturya Şansölyesi Christian Kern ve AB Yüksek Temsilcisi Federica Mogherini'nin de katılacağı Avrupalı Sosyal Demokrat Liderler Toplantısı yapılacak.

(Paris) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Suriye iç savaşında Fırat nehrinin batısı başta olmak üzere Halep ve Haseke'de yoğunlaşan çatışmalar ile Esed rejimi ve Rusya'nın hava saldırılarına ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Halep/İdlib/Lazkiye/Haseke) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- UEFA Avrupa Ligi'nde play-off eleme turu rövanş maçları yapılacak.

Fenerbahçe deplasmanda İsviçre'nin Grasshoppers, Osmanlıspor iç sahada Danimarka'nın Midtjylland, Medipol Başakşehir de deplasmanda Ukrayna'nın Shakhtar Donetsk takımıyla karşı karşıya gelecek.

(Zürih/20.00/Ankara/21.00/Lviv/22.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Futbolda Beşiktaş'ın da yer aldığı UEFA Şampiyonlar Ligi'nde grup kuralarının çekimi yapılacak.

(Monaco/19.00) (Fotoğraflı)

ÖZEL HABER

1- Kurban Bayramı için hazırlıklar tamam

-Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik:

-"Bayram için tüm hazırlıklarımız fazlasıyla tamam. Bayramdan sonrası için de et fiyatlarını artırmaya dönük herhangi bir spekülatif hareket, alan bulamayacaktır"

-"Kurban Bayramı için yeterli, hatta yeterinden fazla hayvanımız mevcut"

"Vatandaşlarımızın bayram sonrası için de hiçbir endişesi olmasın. Çünkü şu anda yalnız kasaplık kesim için 100 bin hayvan ya limanlara ulaşmış ya yolda ya da bağlantısı yapılmış durumda" (Merve Özlem Çakır/Ankara) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Yerli akıllı telefonda ihracat başladı

Vestel İcra Kurulu Başkanı Turan Erdoğan:

"Şu anda bazı ülkelere deneme siparişlerine başladık, numuneleri gönderdik. Türki Cumhuriyetler, Gürcistan, Polonya ve bazı Avrupa ülkelerine gönderdik. Bu hızla artacak. Kısa zamanda büyük rakamlara gelecek"

"Uzun vadede akıllı telefonların en az televizyon kadar bize ilave ciro getireceğine inanıyorum"

(Tolga Albay/İzmir)

3- Enerjisa, gelecek ay yeni tahvil ihracı planlıyor

Enerjisa Dağıtım Şirketleri Genel Müdürü Murat Pınar:

"Özel sektörde bir ilke daha imza attık. Önümüzdeki ay içinde ikinci bir tahvil ihracı daha gerçekleştirmeyi planlıyoruz"

"Tahvil ihracını, elektrik dağıtım şebekemizin güçlendirilmesi, kapasitesinin artırılması ve genişletilmesi ile dağıtım teknolojileri yatırımları için kullanmayı hedefliyoruz"

Enerjisa Üst Yöneticisi Kıvanç Zaimler:

"Türk bankaları sektörü destekleyecek kadar güçlü. Enerji sektöründe son zamanlarda yapılan finansmanlar ve yeniden yapılandırmalar da bunun bir kanıtı"

(Sibel Akbay/İstanbul)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

***

Haber ve haber operasyonlarıyla ilgili soru ve sorunlarınız için 312 999 29 29 numaralı telefon hattı veya 530 102 88 88 numaralı whatsapp hattından destek masasına ulaşabilirsiniz.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan Binali Yıldırım Hulusi Akar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 19 Nisan Cuma 2024? Survivor kim kazandı? 19 Nisan Cuma Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor CANLI izle! 19 Nisan Cuma TV8 Survivor HD izleme linki! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 19-20 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title