Haberler

Gündem / 23 Ocak 2016

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'ı, Mabeyn Köşkü'nde kabul edecek.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'ı, Mabeyn Köşkü'nde kabul edecek.

(İstanbul/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- TBMM Başkanı İsmail Kahraman, İslam İşbirliği Teşkilatı Asamblesi 11. Genel Kurulu'na katılmak için Irak'a gidecek.

(Ankara) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, 35. Olağan Kurultay'da seçilen Parti Meclisi ve Yüksek Disiplin Kurulu üyeleriyle Anıtkabir'i ziyaret edecek, ardından Parti Meclisi toplantısına başkanlık yapacak.

(Ankara/09.30/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, AK Parti Konya İl Başkanlığı İl Danışma Meclisi toplantısına ve EXPO 2016 Antalya Ajansının 38. Yönetim Kurulu toplantısına katılacak.

(Konya/11.00/Antalya/18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, "Kayısı Çalıştayı"na, AK Parti İl Divan Meclisi toplantısına ve İnönü Üniversitesinde açılışa katılacak.

Malatya Organize Sanayi Bölgesi iş adamlarıyla toplantıda bir araya gelecek Tüfenkci, Alaca Fit Sport Club açılışına ve Fırat Gümrük ve Ticaret Bölge Müdürlüğü "Dünya Gümrük Günü" programına iştirak edecek.

(Malatya/09.30-18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Kayısı Çalıştayı'na, Fırat Kalkınma Ajansı 2016 yılı Mali Destek Programı'na, İnönü Üniversitesi Toplu Açılış Töreni ile DAP Bölgesel Girişimcilik ve Yenilikçilik İhtiyaç Analiz Projesi programına katılacak, Malatya Organize Sanayi Bölgesi işadamlarıyla toplantı yapacak.

Bakan Yılmaz, DAP Çiftçi Eğitim Merkezi açılışında yer alacak.

(Malatya/09.30-14.30/Elazığ/16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Kültür ve Turizm Bakanı Mahir Ünal, Valiliği ve Büyükşehir Belediyesini ziyaret edecek, Ulaştırma Çalıştayı'na ve ardından düzenlenecek basın açıklamasına katılacak, AK Parti il teşkilatı ile akşam yemeğinde bir araya gelecek.

(Kahramanmaraş/11.00-19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, DSİ 14. Bölge Müdürlüğünde "Ergene Havzası Koruma Eylem Planı"na ilişkin basın toplantısı düzenleyecek.

(İstanbul/10.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Uluslararası Para Fonu Başkanı Christine Lagarde, İngiltere Maliye Bakanı George Osborne ve Japanyo Merkez Bankası Başkanı Haru Kuroda, Dünya Ekonomik Forumu'nun son gününde "Küresel Ekonomik Görünüm" başlıklı oturumda konuşacak.

(Davos) (Fotoğraflı)

2- İsrail ile Filistinliler arasındaki gerginlikle ilgili gelişmeler izleniyor.

(Kudüs/Ramallah/Gazze) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Suriye'deki iç savaş, bölgedeki yansımaları ve Rusya'nın hava saldırılarına ilişkin gelişmeler ile Hizbullah ve Suriye rejimi güçlerinin kuşatması altındaki başkent Şam'ın kuzeybatısındaki Madaya ve Muaddamiyye beldelerindeki insani durum takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun, terör örgütü DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Diyala'da, Sünnilere ait camilere düzenlenen saldırılar ve Iraklı Sünni vatandaşların bölgeden göç etmeleri için aldıkları tehditlere ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Erbil/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Yemen'de hükümet güçleri ve Husiler arasında devam eden çatışmalar ve gelişmeler izleniyor.

(Sana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Mısır'daki "25 Ocak Devrimi"nin beşinci yıl dönümü öncesindeki gelişmeler takip ediliyor.

(Kahire) (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- Tunus'un Cezayir sınırındaki Kasrin vilayetinde başlayan ve ülke geneline yayılmaya başlayan işsizlerin protestoları izleniyor.

(Tunus) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'de 19. hafta, Torku Konyaspor-Kayserispor, Mersin İdmanyurdu-Akhisar Belediyespor, Osmanlıspor-Galatasaray maçlarıyla başlayacak.

(Konya/13.30/Mersin/16.00/Ankara/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde 16. haftanın ilk gününde BOTAŞ-Fenerbahçe, Canik Belediyespor-Abdullah Gül Üniversitesi, Galatasaray-Adana ASKİ, Basketbolu Geliştirenler Derneği-Hatay Büyükşehir Belediyespor maçları oynanacak.

(Adana/Samsun/14.00/İstanbul/15.00/16.00) (Fotoğraflı)

3- Bayanlar Voleybol 1. Lig'de 13. hafta, Halkbank-İlbank, Bursa Büyükşehir Belediyespor-Salihli Belediyespor, Çanakkale Belediyespor-Galatasaray, Eczacıbaşı VitrA-VakıfBank müsabakalarıyla başlayacak.

(Ankara/13.00/Bursa/14.30/Çanakkale/17.00/İstanbul/17.30) (Fotoğraflı)

4- PTT 1. Lig'de 19. haftaya Balıkesirspor-Multigroup Alanyaspor, Adana Demirspor-Samsunspor müsabakalarıyla devam edilecek.

(Balıkesir/13.30/Adana/18.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Spor Toto 2. Lig'de 19. hafta, Beyaz Grup'ta Anadolu Üsküdar 1908-BUGSAŞ Spor, Kırmızı Grup'ta Manisaspor-İnegölspor maçıyla başlayacak.

(İstanbul/13.30/Manisa/19.00)

Spor Toto 3. Lig'de 22. hafta, 3 müsabakayla açılacak.

6- Teniste sezonun ilk grand slam turnuvası Avustralya Açık'a ana tablo 3. tur müsabakalarıyla devam edilecek.

(Melbourne) (Fotoğraflı)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan Joe Biden İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title