Haberler

Gündem / 23 Ekim 2013

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Muhtarlar Federasyonu Genel Başkanı Hüseyin Akdeniz ve beraberindeki heyeti, Japonya Büyükelçisi Yutaka Yokoi'yi, Eskişehir Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Harun Karacan ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini, ayrı ayrı kabul edecek.

(Ankara/14.00/15.00/16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Meclis İçtüzüğü konusunda AK Parti, CHP, MHP ve BDP grup başkanvekilleriyle bir araya gelecek.

(TBMM/09.30)

3- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Kosova'nın Priştine kentine hareket edecek.

Başbakan Erdoğan, Priştine Havalimanının açılışını yapacak, temaslarda bulunacak ve Kosova'da yaşayan Türklere hitap edecek.

-Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ ile Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, temaslarında Erdoğan'a eşlik edecek.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- CHP MYK, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında toplanacak.

(Ankara/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, ABD Ticaret Odası ve TOBB tarafından düzenlenen "ABD-Türkiye Yatırım Haftası" etkinlikleri çerçevesinde Seattle kentinde, Boeing firması yöneticileri ile çalışma kahvaltısında bir araya gelecek.

(ABD) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- AB Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Katar Büyükelçisi Salim Mübarek Al-Şafi'yi  kabul edecek, AK Parti İl Dış İlişkiler Toplantısı'na ve Macaristan Büyükelçiliğinin verdiği resepsiyona katılacak.

(Ankara/11.30/14.00/18.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, ikili ilişkiler ve bölgesel gelişmelere ilişkin görüşmelerde bulunmak üzere Umman'a resmi ziyarette bulunacak.

(Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Cafcaf dergisini ziyaret edecek.

(İstanbul/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan, Capital dergisinin ödül törenine katılacak.

(İstanbul/21.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, Hak-İş'in 38. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen "Emek ve Toplum Kongresi" programına katılacak.

(Ankara/09.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Almanya Kalkınma  Bakanı Hans-Jürgen Beerfeltz  ile görüşecek, Almanya Kalkınma Bakanlığı 16. Uluslararası İş Forumu'nun açılış oturumuna katılacak, Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Kampüsünü ziyaret ederek bazı açılışlara katılacak, İstanbul Sanayi Odasının aylık olağan toplantısına konuk olacak

(İstanbul/08.30/09.00/10.30/15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Sarıkamış Destanı Konferansı'na katılacak.

(Ankara/17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

9-TBMM'den

Genel Kurul'da, bazı uluslararası anlaşmaları uygun bulan kanun tasarıları ele alınacak.

(14.00) (Fotoğraflı)

İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu'nda Almanya, Hollanda ve Belçika gençlik dairelerinin Türk kökenli çocuklara yönelik uygulamalarına ilişkin inceleme raporu ile Belçika ve Hollanda ceza infaz kurumları ve kolluk uygulamaları inceleme raporu görüşülecek.

(11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

10- AK Parti Grup Başkanvekilleri Nurettin Canikli ve Mahir Ünal, TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu'nun üzerinde uzlaştığı 60 maddeyi içeren anayasa değişikliği için CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi'yi ziyaret edecek.

(TBMM/11.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

11- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Hüseyin Çelik, basın toplantısı yapacak.

(Ankara/13: 00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

12- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mevlüt Çavuşoğlu, parti genel merkezindeki AK Parti Dış İlişkiler Toplantısı'nın açılış konuşmasını yapacak.

(Ankara/09.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

13- CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce, beraberindeki milletvekilleriyle ODTÜ'de basın açıklaması yapacak.

(Ankara/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları izleniyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2-  Mısır'daki siyasi gelişmeler ve darbe karşıtı gösteriler takip ediliyor. 6 Ekim'de darbe karşıtı gösteri yaparken gözaltına alınan 163 kişinin, "kaos ve ayaklanmaya teşvik" suçlamasıyla Kasr Nil Mahkemesinde yargılanmasına başlanacak.

(Kahire/İskenderiye) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- -İtalya Başbakanı Enrico Letta, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry'i başbakanlık sarayında kabul edecek.

(Roma)

EKONOMİ

1- Türkiye İstatistik Kurumu, ağustos ayı motorlu kara taşıtları istatistiklerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

GÜNCEL

1- Türkiye Havayolu Pilotları Derneği Yönetim Kurulu, Lübnan'da kaçırıldıktan sonra serbest bırakılan THY pilotları Murat Akpınar ve Murat Ağca'nın katılımıyla basın toplantısı yapacak.

(İstanbul/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulunca düzenlenen, Etkin ve Verimli Bir Yargı İçin Yargı Mensuplarının Eğitimi Sempozyumu başlayacak.

(Antalya/09.00)

SPOR

1- UEFA Şampiyonlar Ligi'nde, gruplarda 3. maçlar yapılacak.

- Galatasaray, B Grubu'nda Türk Telekom Arenada Danimarka'nın Kopenhag takımıyla karşılaşacak.

(İstanbul/21.45) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Trabzonspor-Legia Varşova maçına doğru

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'nde Polonya'nın Legia Varşova takımıyla oynayacağı maçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Akçay, Hüseyin Avni Aker Stadında basın toplantısı düzenleyecek.

-Legia Varşova Teknik Direktörü Jan Urban, Hüseyin Avni Aker Stadında gerçekleştirecek antrenman öncesi basın toplantısı düzenleyecek.

(Trabzon/20.00/18.00/18.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- "TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul" uluslararası kadınlar tenis turnuvası, Sinan Erdem Spor Salonunda devam edecek.

(İstanbul/17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Dünya Halter Şampiyonası Polonya'da sürüyor.

(Wroclaw)

5- Basketbolda ULEB Avrupa Kupası 2. hafta maçlarında, Pınar Karşıyaka, Romanya'da Asesoft Ploiesti, Beşiktaş İntegral Forex, Litvanya'da Neptunas Klaipeda ile karşılaşacak.

(Ploiesti/TSİ 19.30/Klaipeda/ TSİ 19.00)

6- Voleybolda DenizBank Erkekler CEV Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda Arkasspor, İsviçre'de Energy Investments, G Grubu'nda Galatasaray, Polonya'da Zaksa ile karşı karşıya gelecek.

(Lugano/TSİ 19.00/Kozle/TSİ 19.00)

7- Voleybolda DenizBank Bayanlar CEV Şampiyonlar Ligi C Grubu'nda VakıfBank, Belçika'da Gent, E Grubu'nda Galatasaray Daikin, İtalya'da Prosecco Doc-Imoco ile mücadele edecek.

(Gent/TSİ 21.30/Treviso/TSİ 21.30)

8- Voleybolda Erkekler CEV Kupası'nda Maliye Milli Piyango, Ukrayna'nın Lokomotiv Kharkiv takımıyla karşılaşacak.

(Ankara/18.00) (Fotoğraflı)

9- Voleybolda Bayanlar CEV Kupası'nda, Bursa Büyükşehir Belediyesi ile Fenerbahçe karşı karşıya gelecek.

(Bursa/19.00) (Fotoğraflı)

10- Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde 2. hafta maçları yapılacak.

11- Acıbadem Erkekler Voleybol Ligi'nde Belediye Plevne ile Fenerbahçe Grundig karşılaşacak.

(Tokat/16.30) (Fotoğraflı)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Avrupa Birliği Ak Parti İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

17 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 17 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Akrep yenir mi? Akrep yemek helal mi, haram mı? DİYANET AÇIKLADI Servet Yardımcı hangi takımlı, Servet Yardımcıkimdir? Fatih Sultan Mehmet kardeşlerini öldürdü mü? Erdoğan'dan öğretmen ataması son dakika açıklaması! Öğretmen ataması ne zaman, kaç tane, hangi branşlarda yapılacak? Barcelona PSG maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Barcelona PSG maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Borussia Dortmund Atletico Madrid maçı CANLI izle! 16 Nisan Dortmund A.Madrid Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? NO Pelicans LA Lakers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! NO Pelicans LA Lakers maçı Sacramento Kings GS Warriors NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 17 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Barcelona PSG maçı CANLI izle! 16 Nisan Barcelona PSG Şampiyonlar Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? EXXEN canlı maç izle! (ŞAMPİYONLAR LİGİ) EXXEN kesintisiz donmadan canlı yayın! 16 Nisan EXXEN spor canlı izle! Sancaktepe jakuzi olayı ne? Belediyede jakuzi mi var? Tilâvet nedir? Kuran'da Tilâvet ne demektir? Tilâvet kelimesinin tanımı ve anlamı! Tertil nedir? Kuran'da Tertil ne demektir? Tertil kelimesinin tanımı ve anlamı!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title