Haberler

Gündem / 22 Haziran 2014

ANADOLU AJANSI.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, partisinin il Danışma Meclisi Toplantısına katılacak.

Erdoğan, Milli İrade Platformu üyeleriyle öğle yemeğinde bir araya gelecek, "Global Somali Diasporası" heyetini kabul edecek.

(İstanbul/11.30/14.00/18.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 653. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri'nin Sarayiçi Er Meydanı'nda yapılacak başpehlivanlık final müsabakalarını izleyecek ve ardından düzenlenecek ödül törenine katılacak.

(Edirne/16.00-20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- İçişleri Bakanı Efkan Ala, Palan Otel'de düzenlenen "Yeni Hayvancılık Projeleri Lansmanı" sektör toplantısına, Büyükşehir Belediyesi Kültür Merkezi'ndeki "Sandığına sahip çık" etkinliğine, ESTO Toplantı Salonu'ndaki 2. Erzurum Çalıştayı ve Ortak Akıl Programı'na ve il emniyet müdürlüğüne araç teslim törenine katılacak.

AK Parti il başkanlığını ziyaret edecek olan Ala, Erzurum Teknik Üniversitesi kampüsünde incelemelerde bulunacak.

(Erzurum/12.00/14.00/15.00/17.0017.30/18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Sultan Murat Yaylasını ziyaret edecek, gezi ve incelemelerde bulunacak.

(Trabzon/17.15) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Edirne Kent Ormanı'nda sağlıklı yaşam yürüyüşüne, Trakya Üniversitesi Balkan Kongre Merkezi'nde düzenlenen "S.S Edirne Köy Kalkınma ve Diğer Tarımsal Amaçlı Kooperatifler Birliği Genel Kurulu'na katılacak.

(Edirne/10.00/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, Green Park Otel Pendik'te, Global Somali Diaspora Konferansı'nın kapanışında konuşacak.

(İstanbul/09.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- HDP 2. Olağanüstü Kongresi, Ahmet Taner Kışlalı Spor Salonunda yapılacak.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Mısır'da, aralarında Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) Rehberlik Konseyi Başkanı Muhammed Bedii'nin de bulunduğu 183 kişinin idam kararlarının onanmasının yansımaları izlenecek.

Mısır'da, İhvan üyeleri hakkındaki gözaltı ve yargılamalar ile darbe karşıtı gösteriler takip ediliyor.

(Kahire) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Irak'taki çatışmalarla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Musul/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- İsrail'in, 3 Yahudi yerleşimcinin kaçırıldığını iddia etmesinin ardından gözaltı operasyonları başlatmasıyla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Kudüs/Ramallah) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Boşnaklar'ın Müslüman olmasının en önemli simgelerinden Ayvaz Dede anısına düzenlenen şenlik kapsamında, Ayvaz Dede'nin 40 gün, 40 gece dua ettiği yerde, kalabalık bir topluluğun katılımıyla namaz kılınacak ve dua edilecek.

(Saraybosna) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Moritanya'da dün gerçekleştirilen cumhurbaşkanlığı seçiminin sonuçları takip edilecek.

(Novakşot)

7- Ukrayna'nın doğusundaki gelişmeler takip ediliyor. (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- Bulgaristan'da 14 kişinin yaşamına mal olan sel felaketinin ardından süren kurtarma ve yardım çalışmaları izleniyor. (Fotoğraflı-Görüntülü)

GÜNCEL

1- Üniversite giriş sınavının ikinci basamağı Lisans Yerleştirme Sınavları'nın (LYS) sonuncusu olan Edebiyat-Coğrafya Sınavı (LYS-3) yapılacak.

(10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Brezilya'da devam eden 2014 FIFA Dünya Kupası'nın onbirinci gününde H Grubu'nda Belçika-Rusya, Güney Kore-Cezayir ve G Grubu'nda ABD-Portekiz maçları oynanacak.

(Rio de Jenairo/19.00 - Porto Alegre/22.00 - Manaus/01.00)(Fotoğraflı)

2- A Milli Erkek Voleybol Takımı, CEV Avrupa Ligi 3. ayak ikinci maçında deplasmanda Makedonya ile karşılaşacak.

(Üsküp/16.00)

3- A Milli Kadın Voleybol Takımı, CEV Avrupa Ligi 3. ayak ikinci maçında Cengiz Göllü Spor Salonu'nda Azerbaycan ile karşılaşacak.

(Bursa/18.00) (Fotoğraflı)

4- Formula 1 Dünya Şampiyonası'nda sezonun 8. yarışı Avusturya Grand Prix'si koşulacak.

(Spielberg/15.00)

5- Milli motosikletçi Kenan Sofuoğlu, FIM Dünya Süpersport Şampiyonası'nda, İtalya'da yapılacak sezonun 7. yarışında mücadele edecek.

(Misano/12.40)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Mehmet Müezzinoğlu İstanbul Somali Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Uraz Kaygılaroğlu olayı nedir? Kaygılaroğlu neden linç edildi? Açıklama yaptı mı? RÖNESANS GAYRİMENKUL HALKA ARZ: Rönesans Gayrimenkul katılım endeksine uygun mu, kaç lot verir? Hastane randevusu alıp gitmeyenlerin cezası ne olacak? Fahrettin Koca açıklama yaptı mı? ABD Başkanı Biden'dan skandal açıklama! | Biden ne söyledi? Biden amcasının yendiğini mi söyledi? Zeynep Bastık hasta mı? Zeynep Bastık'ın sağlık durumu nasıl? Zeynep Bastık neden ameliyat oluyor? Azra Akın'ın çocuğu mu oldu? Azra Akın'ın çocuğunun cinsiyeti ne? Azra Akın'ın kaç çocuğu var? Terör örgütü sözde sorumlusu Fehmi Oral Meşe yakalandı mı? Fehmi Oral Meşe kimdir? İstanbul'da bugün hava nasıl olacak? AKOM uyardı! İstanbul'da sağanak yağış mı bekleniyor? Kabine'de değişim olacak mı? Ömer Çelik sorulara ne cevap verdi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı şifresiz mi? Fenerbahçe - Olympiakos maçı hangi kanalda, ücretsiz mi, bedava mı olacak? Meliha Akyol kimdir? AK Parti Yalova Milletvekili Meliha Akyol kaç yaşında, nereli? Kahramanmaraş'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! Kahramanmaraş'ta kaç şiddetinde ve büyüklüğünde deprem oldu? SANDIK GÖREVLİSİ ÜCRETLERİ YATTI MI? 31 Mart Yerel Seçim görevli ücretleri ne zaman hesaplara yatırılacak? HALKA ARZ TAKVİMİ | Bu hafta hangi şirketler halka arz oluyor? Hangi şirket halka arz oluyor, kaç lot veriyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 17 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title