Haberler

Gündem / 21 Şubat 2015

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Valiliğince organize edilen ve Hilton Oteli'nde düzenlenen kahvaltıda, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelecek.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya Valiliğince organize edilen ve Hilton Oteli'nde düzenlenen kahvaltıda, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelecek.

Malatya Valiliğini ziyaret edecek olan Erdoğan daha sonra Yeni Cami önünde gerçekleştirilecek Toplu Açılış Töreni'nde halka hitaben konuşma yapacak.

Erdoğan, Malatya Büyükşehir Belediyesi'ni ve 2. Ordu Komutanlığı'nı ziyaret edecek.

(Malatya/10.30/12.15/13.30/14.45/16.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Bakırköy Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde Karadeniz sivil toplum örgütlerinin temsilcileriyle kahvaltı yapacak.

Kılıçdaroğlu, İzmir Büyükşehir Belediyesi Tarihi Havagazı Fabrikası Kültür Merkezinde, kültür-sanat örgütlerinin başkan ve temsilcileriyle bir araya gelecek, İzmir Kültür-Sanat Resepsiyonuna katılacak.

(İstanbul/09.00/İzmir/15.00/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Yurtdışı Türkler ve Akraba Toplulukları Başkanlığının 2015 Uluslararası Öğrenciler Akademisinin açılış töreninde "Yeni Türkiye'nin Vizyonu" konulu konferans verecek.

(İstanbul/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Yol-İş Sendikası'nın DSİ Konferans Salonundaki 10. Olağan Genel Kurulu'na ve Elmas Otel'de düzenlenen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birliği Mesleki Sınav Merkezi tanıtım toplantısına katılacak.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yakup Akkaya da Yol-İş Sendikası'nın Olağan Genel Kurulu'na iştirak edecek.

(Ankara/10.00/Sakarya/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, ambulans dağıtım törenine, AK Parti Gençlik Kolları Tanıtım Toplantısı'na ve Vergi Rekortmenleri Ödül Töreni'ne katılacak.

(Denizli/11.00/12.00/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Yahya Kemal Spor Kompleksi'nde düzenlenecek Samsun Dernekleri Federasyonu 10. Yıl Kutlama Programı ve Samsun Şöleni Etkinliği'ne iştirak edecek.

(İstanbul/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, Giresun Vakfı tarafından düzenlenen akşam yemeğine katılacak.

(İstanbul/18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Çağdaş Sanayici ve İşadamları Derneği üyesi işverenlerle toplantı yapacak, Özgür Kazova İşçi Kooperatifi'ni ziyaret edecek.

(İstanbul/10.00/12.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, İşçi Sağlığı ve İş Güvenliği ile LGBTİ Çalıştaylarına katılacak.

(İstanbul/10.00/13.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, parti genel merkezinde düzenlenen Siyasi ve Hukuki İşler Başkanlığı İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın açılış konuşmasını yapacak.

(Ankara/10.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

9- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, Seçim İşleri Başkanlığı Bölge Toplantısı'na katılacak.

(Sivas/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

10- TBMM Genel Kurulu'nda, İç Güvenlik Paketi görüşülecek.

(TBMM/14.00) (Fotoğraflı)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep)  (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun IŞİD hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat)  (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Yemen'de hükümet ve cumhurbaşkanının istifa etmesi ile Ensarullah Hareketi'nin ülkedeki geçiş sürecini belirleyen bildiri yayımlamasının ardından gelişmeler takip ediliyor.

(Sana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Mısır'da darbeyle görevinden uzaklaştırılan Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve İhvan Rehberlik Konseyi Başkanı Muhammed Bedii'nin de aralarında bulunduğu darbe karşıtlarının yargılandığı davaların görülmesine devam edilecek.

(Kahire)  (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'de 21. haftaya, Medicana Sivasspor-Galatasaray, İstanbul Başakşehir-Gaziantepspor, Bursaspor-Çaykur Rizespor maçlarıyla devam edilecek.

(Sivas/19.00/İstanbul/13.30/Bursa/16.00) (Fotoğraflı)

2- Hentbolda Erkekler Velux EHF Şampiyonlar Ligi B Grubu son hafta maçında, Beşiktaş Mogaz ile İspanya'nın Barcelona takımları Sinan Erdem Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

(İstanbul/19.15) (Fotoğraflı)

3- Balkan Salon Atletizm Şampiyonası, Aslı Çakır Alptekin Atletizm Salonu'nda yapılacak.

(İstanbul/13.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde 17. hafta 6 müsabakayla başlayacak. (Fotoğraflı)

5- Erkekler Voleybol 1. Lig'de 18. hafta maçları yapılacak.

Bayanlar Voleybol 1. Lig'de 18. haftanın ilk maçında İdmanocağı ile Galatasaray Daikin karşılaşacak.

(Trabzon/16.00) (Fotoğraflı)

6- PTT 1. Lig'de 21. haftaya Samsunspor-Kayserispor, Bucaspor-Albimo Alanyaspor, Osmanlıspor-Denizlispor müsabakalarıyla devam edilecek.

(Samsun/14.00/İzmir/16.00/Ankara/18.30) (Fotoğraflı)

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup'ta 26. haftaya dahil 5 maç yapılacak.

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan Malatya Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title