Haberler

Gündem / 21 Mart 2015

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Motorlu Piyade Tugay ve Denizli Garnizon Komutanlığı'nı ziyaret edecek.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 11. Motorlu Piyade Tugay ve Denizli Garnizon Komutanlığı'nı ziyaret edecek.

Erdoğan, Çınar Meydanı'nda düzenlenen Toplu Açılış Töreni'ne katılacak.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığı ve Denizli Valiliğini ziyaret edecek olan Cumhurbaşkanı Erdoğan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanlığının Anemon Otel'de düzenlediği akşam yemeğinde STK temsilcileriyle bir araya gelecek.

(Denizli/13.00/14.00/15.30/16.30/18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Abdi İpekçi Spor Salonundaki "Biz Birlikte Türkiye'yiz Bahar Şöleni" programına katılacak, Dolmabahçe Ofisi'nde Alevi sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle akşam yemeğinde bir araya gelecek.

(İstanbul/14.30/20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- ???Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, "Barış Kenti Kudüs" zirvesi ile TRT Avaz'ın 6. kuruluş yılı ve "Nevruz'u Kutlama" programına katılacak.

(Ankara/12.00/19.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, SETA İstanbul'da, "Geçmişten Günümüze Kalkınma Yardımlarının Dönüşümü Konferansı"na katılacak.

(İstanbul/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, German Marshall Fund (GMF) düşünce kuruluşu tarafından 2015 Brüksel Forumu kapsamında düzenlenen "Yurt İçinde ve Yurt Dışında Terörizmin Yeni Dalgasıyla Mücadele" ve "Türkiye - Köprü mü? Bariyer mi?" temalı oturumlara konuşmacı olarak katılacak.

(Brüksel)  (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, ODTÜ Teknokent tarafından San Francisco'da kurulan T-Jump Girişimcilik Merkezi'ni ziyaret edecek ve çalışmalar hakkında bilgi alacak.

(ABD) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 50. Avrupa Büyükler Karate Şampiyonası'nı izleyecek.

(İstanbul/12.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Mesut Gömeç Millet Spor Tesisi açılışına katılacak, down sendromlu gençlerin çalıştığı "Niş Kafe"yi ziyaret edecek. "Genç Hekimler Buluşuyor, Sağlıkta Geleceği Konuşuyor" adlı programa iştirak edecek olan Müezzinoğlu, BALKANTÜRKSİAD 12. Sinerji Toplantısı'na katılacak.

(Bursa/11.00/12.00/14.00/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ve Figen Yüksekdağ Diyarbakır'da gerçekleştirilecek Nevruz Kutlama Töreni'ne katılacak.

(Diyarbakır/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- MHP'nin 11. Olağan Büyük Kurultayı, Ankara Spor Salonu'nda yapılacak.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Yemen'deki siyasi krize ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Sana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4 - ABD Dışişleri Bakanı John Kerry, İran ile nükleer müzakereler sonrasında Lozan'da basın toplantısı düzenleyecek.

(İsviçre) (Fotoğraflı-Görüntülü)

GÜNCEL

1- Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Hacı Mehmet Sayın Camii temel atma ve Türkiye Diyanet Vakfı Çarşıbaşı Kültür Merkezi açılış törenlerine katılacak.

(Afyonkarahisar/13.00/13.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- HAK-İŞ Genel Başkanı Mahmut Arslan ile Boydak Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve Üst Yöneticisi Memduh Boydak, Çelik-İş, Öz Ağaç-İş ve Öz-İplik İş Sendikaları ile Boydak Holding arasında imzalanacak Toplu İş Sözleşmesi İmza Töreni'ne katılacak.

(Kayseri/12.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'de Mersin İdmanyurdu-Gaziantepspor, Kayseri Erciyesspor-Çaykur Rizespor, Medicana Sivasspor-Bursaspor ile Kasımpaşa-Galatasaray maçları yapılacak.

(Mersin/Kayseri/13.30/Sivas/16.00/İstanbul/19.00) (Fotoğraflı)

2- 50. Avrupa Karate Şampiyonası'na üçüncü gün müsabakalarıyla devam edilecek.

(İstanbul/09.30) (Fotoğraflı)

3- PTT 1. Lig'in 25. haftasına 3 maçla devam edilecek. (Fotoğraflı)

4- Türkiye Basketbol Ligi'nde 5, Kadınlar Basketbol Ligi'nde 4 maç yapılacak. (Fotoğraflı)

5- Voleybol Erkekler 1. Ligi'nin 22. haftasında 6 maç oynanacak. (Fotoğraflı)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan Garnizon Komutanlığı Denizli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title