Haberler

Gündem / 20 Ekim 2015

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Çölleşme ile Mücadele 12. Taraflar Konferansı'na katılacak, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden bazı kanaat önderlerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul edecek.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Birleşmiş Milletler Çölleşme ile Mücadele 12. Taraflar Konferansı'na katılacak, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinden bazı kanaat önderlerini Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde kabul edecek.

(Ankara/10.00/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, Başbakanlık Resmi Konutu'nda, Macaristan Dışişleri Bakanı Peter Szijjarto ile görüşecek.

Davutoğlu, partisinin Van mitinginde vatandaşlara seslenecek, Valiliği ziyaret edecek.

Nur Tatar Spor Salonu'nun açılışını yapacak Davutoğlu, Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu üyeleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileriyle ayrı ayrı bir araya gelecek.

(Ankara/10.30/Van/13.00/14.30/15.00/16.45/17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Defne, Kırıkhan, Belen, İskenderun, Payas, Dörtyol ve Erzin ilçelerini ziyaret edecek, Defne Uğur Mumcu Alanı'nda partililere seslenecek.

(Hatay/13.30-18.45) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşen Gürcan, Valilik ziyaretinde bulunacak, Bakanlığının il müdürlüğü hizmet binası, Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi ile Suşehri Sosyal Hizmet Merkezi temel atma törenlerine katılacak.

Gürcan, çocuk evlerinde koruma ve bakım altında bulunan çocukların "Oyun Oyun İçinde" tiyatro gösterisini izleyecek, İstasyon Caddesi'nde temaslarda bulunacak.

(Sivas/10.30-16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- AB Bakanı Beril Dedeoğlu, Belçika'da, Avrupa Komşuluk Politikası ve Genişleme Müzakerelerinden Sorumlu AB Komisyonu Üyesi Johannes Hahn ve AB Komisyonu Bütçe ve İnsan Kaynaklarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Kristalina Georgieva ile görüşecek.

Dedeoğlu, Avrupa Parlamentosu Türkiye'nin Dostları Grubu üyeleriyle yemekli çalışma toplantısına katılacak, Ekonomik ve Mali İşler ile Vergilendirme ve Gümrük Birliğinden Sorumlu AB Komisyonu Üyesi Pierre Moscovici ile bir araya gelecek.

(Brüksel) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Motor Mükemmeliyet Merkezi'nin imza törenine, Çayırova TEM Otoyolu OSB Köprülü Kavşağı'nın temel atma törenine ve Gebze Olimpik Yüzme Havuzu ile Kocaeli Kültür Koleji'nin açılışlarına katılacak.

(Kocaeli/11.00-16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Dışişleri Bakanı Feridun Sinirlioğlu, Macaristan Dışişleri Bakanı Peter Szijjarto ile gerçekleştireceği başbaşa görüşmenin ardından, heyetlerarası toplantıya katılacak.

(Ankara/11.30-12.00)  (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Bosna Hersek'te, Türkiye-Sırbistan-Bosna Hersek üçlü iş forumuna katılacak.

Zeybekci, Bakanlar Konseyi Başkanı Denis Zvizdiç ve Devlet Başkanlığı Konseyi Üyesi Bakir İzzetbegoviç ile ayrı ayrı görüşecek, iş adamlarıyla bir araya gelecek.

(Saraybosna) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Atakum Gençlik Merkezi açılışına katılacak, "Sağlıklı Beslenme ve Spor Panayırı" etkinliğinde bulunacak, Bafra'da seçim çalışmalarını sürdürecek.

(Samsun/11.00-19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Kutbettin Arzu, BM Çölleşme ile Mücadele Genel Kurulu Taraflar Konferansı Yüksek Düzeyli Oturumu Toplantısı açılış töreninde konuşacak.

(13.00/Ankara)

8- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Mehmet Akif Ersoy İmam Hatip Ortaokulunun açılış törenine katılacak.

Avcı, Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörlüğünü ziyaret edecek, açılışlarda bulunacak.

(İstanbul/10.00/Bilecik/14.00-17.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

9- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Atatürk Kültür Merkezi'nde Anadolu Jet Bursa-Samsun seferi tanıtım toplantısına katılacak, Yıldırım ilçesinde Karapınar Endüstri Meslek Lisesinin açılışını gerçekleştirecek.

(Bursa/11.00-17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

10- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Hollanda'da, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle bir araya gelecek.

(Rotterdam)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Filistin'in Gazze, Doğu Kudüs ve Batı Şeria'nın birçok kentinde İsrail ile Filistinliler arasında yaşanan gerginlikle ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Kudüs/Ramallah/Gazze) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları izleniyor.

Rusya'nın Suriye'deki bazı noktalara yönelik hava saldırılarına ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Mısır'da parlamento seçimlerinin 1. tur sonuçlarına ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Kahire) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun, terör örgütü DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Erbil/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Yemen'deki çatışmalar ve yaşanan gelişmeler izleniyor.

(Sana)

EKONOMİ

1- TÜİK, eylül ayına ilişkin yurt dışı üretici fiyat endeksi verilerini açıklayacak

(Ankara/10.00)

GÜNCEL

1-  YÖK Başkanı Yekta Saraç, Makedonya'da, Eğitim ve Bilim Bakanı Yardımcısı Spiro Ristovski, Bilimler Akademisi Başkanı Prof. Dr. Vlado Kambovski ile ayrı ayrı görüşecek, Cumhurbaşkanı Gjorge Ivanov tarafından kabul edilecek.

(Üsküp) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- UEFA Şampiyonlar Ligi 3. hafta mücadelesi, 8 maçla başlayacak.

Ligde, BATE-Barcelona, Bayer Leverkusen-Roma, Arsenal-Bayern Münih, Dinamo Zagreb-Olympiakos, Porto-Maccabi Tel Aviv, Dinamo Kiev-Chelsea, Zenit-Olympique Lyon ve Valencia-Gent maçları yapılacak.

(Borisov/Leverkusen/Londra/Zagreb/Porto/Kiev/St. Petersburg/Valencia/21.45) (Fotoğraflı)

2- Galatasaray-Benfica UEFA Şampiyonlar Ligi maçına doğru

- Benfica, son antrenmanını Türk Telekom Arena'da yapacak.

Benfica Teknik Direktörü Rui Vitoria ve Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Türk Telekom Arena'da basın toplantısı düzenleyecek.

- Galatasaray, Benfica maçının hazırlıklarını Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

(İstanbul/11.00/12.30/15.30/18.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan Birleşmiş Milletler Avrupa Birliği Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti?
title