Haberler

Gündem / 19 Haziran 2014

ANADOLU AJANSI.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Milli İstihbarat Teşkilatı Müsteşarı Hakan Fidan ve Harvard Business School öğretim üyelerini Tarabya Köşkü'nde ayrı ayrı kabul edecek.

(İstanbul/18.00/17.00)

2- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Gambiya'nın Ankara Büyükelçisi Momodou Badjie'yi kabul edecek.

(TBMM/15.00)

3- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Viyana'ya gidecek.

-Erdoğan, Avrupalı Türk Demokratlar Birliğinin (UETD) 10. kuruluş yıl dönümü etkinliklerine katılacak.

(Ankara/11.00/Viyana/17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Irak'taki çatışmalarla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Musul/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, yenileme çalışmaları tamamlanan Bursa-Uludağ teleferik hattının hizmete açılışı törenine katılacak.

Orhaneli, Büyükorhan, Harmancık, Keles belediyelerini ziyaret edecek Arınç, Osmanlı Türkçesi kursiyerlerinin sertifika töreni ile Bursa Gazeteciler Cemiyetinin Gazetecilik Başarı Ödülleri Yarışması'nın ödül töreninde bulunacak.

(Bursa/11.00-19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, "Yatırımcılar İçin Altyapı Finansman Araçlarının Geliştirilmesi Konferansı"nın açılış konuşmasını yapacak, Ekonomi Gazetecileri Derneğinin kokteyli ile Ekonomi Basını Başarı Ödülleri törenine iştirak edecek.

(İstanbul/09.30/20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3-  Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yüksek Kurul Toplantısına başkanlık edecek.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, TİKA ve UNDP tarafından düzenlenen Uluslararası Kalkınma İşbirliği: Eğilimler ve Yükselen Fırsatlar Yeni Aktörlerin Bakış Açıları Konferansı'nda yer alacak.

(İstanbul/09.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, 19. Uluslararası Ayakkabı, Terlik, Saraciye ve Yan Sanayi Kış Fuarı ile Galericiler Sitesi'nin açılışına katılacak, büyükşehir belediyesini ziyaret edecek.

(Gaziantep/11.00-16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu ve Almanya Federal Dışişleri Bakanı Frank-Walter Steinmeier, Türkiye ile Almanya arasındaki Stratejik Diyalog Mekanizması'nın ikinci toplantısına eş başkanlık yapacak.

(İstanbul) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Türkmenistan'da, Aşkabat Yapı İnşaat Fuarı 2014'ün açılışına katılacak.

(Aşkabat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, 21. Dünya Petrol Kongresi'nde, "Türk Petrol Kanunu" konulu oturumda konuşma yapacak, Rusya, Pakistan ve Angolalı bakanlarla görüşecek, basın toplantısının ardından kongrenin kapanış töreninde konuşacak.

(Moskova) (Fotoğraflı-Görüntülü)

9- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Bulgaristan'da, Karadeniz Ekonomik İşbirliği Teşkilatı Üye Ülkeleri 30. Dışişleri Bakanları Konseyi Toplantısı'nın açılışına katılacak, daha sonra Güneydoğu Avrupa İşbirliği Süreci Dışişleri Bakanları Toplantısı için Bükreş'e gidecek.

(Varna) (Fotoğraflı-Görüntülü)

10- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Medipol Üniversitesinde mezuniyet törenine katılacak.

(İstanbul/15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

11- TBMM'den

Genel Kurul'da, bazı ülkelerle imzalanan anlaşma ve sözleşmelerin uygun bulunduğuna dair tasarılar ele alınacak.

(14.00) (Fotoğraflı)

Plan ve Bütçe Komisyonu, taşeron ve madenlerde çalışanlarla ilgili düzenlemelerin yer aldığı "Torba Yasa Tasarısı"nın görüşmelerine devam edecek.

(11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

Sağlık Komisyonu'nda, Türkiye Sağlık Enstitüleri Başkanlığı Kurulması ile Bazı KHK'larda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısı görüşülecek.

(10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

Adalet Komisyonu, Ceza İnfaz Kurumları Güvenlik Hizmetleri Kanunu Tasarısı'nı ele alacak.

(10.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

12- CHP Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba ve Sezgin Tanrıkulu, Çankaya Belediyesi tarafından yaptırılan Madenci Anıtı'nın açılışına katılacak.

(Ankara/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Mısır'da, İhvan üyeleri hakkındaki gözaltı ve yargılamalar ile darbe karşıtı gösteriler takip ediliyor.

(Kahire) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Ukrayna'nın doğusundaki gelişmeler izleniyor (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- İspanya'nın yeni kralı 6. Felipe, İspanyol meclisinde düzenlenecek yemin töreniyle resmen tahta çıkacak.

(Madrid) (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ

1- Türkiye İstatistik Kurumu, nisan ayına ilişkin motorlu kara taşıtları istatistikleri ile 2013 yılı satınalma gücü paritesini (hanehalkı nihai tüketim harcamaları) açıklayacak.

(Ankara/10.00/12.00)

GÜNCEL

1- 33. Türkiye AB Karma İstişare Komitesi Toplantısı Swissotelde başlayacak

(İzmir/09.00-20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Brezilya'da devam eden 2014 FIFA Dünya Kupası'nın sekizinci gününde, C Grubu'nda Kolombiya-Fildişi Sahili, D Grubu'nda Uruguay-İngiltere ve C Grubu'nda Japonya-Yunanistan maçları yapılacak.

(Brasilia/19.00/Sao Paulo/22.00/Natal/01.00) (Fotoğraflı)

2- 2015 FIFA Kadınlar Dünya Kupası Avrupa Elemeleri 6. Grup 8. maçında Türkiye, deplasmanda Karadağ ile karşılaşacak.

(Petrovac/18.00)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Avrupa Birliği İstanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

AKREP DOLUNAYI ne zaman? Akrep Dolunayı etkileri neler? Burçlara etkileri neler olacak? BURÇ YORUMLARI! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı kapalı mı, neden kapalı? Taksim Meydanı'nda 1 Mayıs kutlamaları yasak mı? Samsun Belediyesi hangi parti? Samsun Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Özgür Özel ne zaman görüşecekler? Buket Dereoğlu kimdir? Aramızda Kalmasın konuğu Buket Dereoğlu kaç yaşında, nereli? Buket Dereoğlu biyografisi! Sandık Kokusu kadrosuna hangi isim katıldı? Kadroya dahil olan isim kim? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik canlı yayında neden kavga etti? Kavganın sebebi ne? Borsa bugün kapalı mı? 24 Nisan Çarşamba bugün borsa açık mı, saat kaçta açılacak? Semih Kılıçsoy, Fenerbahçe derbisinde oynayacak mı? Semih'in sakatlığı bitti mi? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu'nun yüksek lisansı sahte çıktı! Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Yüksek lisansı sahte mi çıktı? Erinç Sağkan kimdir? Halk Tv konuğu Erinç Sağkan kaç yaşında, nereli? Erinç Sağkan biyografisi! Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu kimdir? Patiswiss CEO'su Elif Aslı Yıldız istifa etti mi? Elif Aslı Yıldız kaç yaşında, nereli? Hıdırellez nedir? Hıdırellez günü ne yapılır? Hıdırellez kutlamak günah mı? Üsküdar - Samandıra Metro Hattı'nda ne oldu? Metrolar çalışıyor mu? İSKİ BARAJ DOLULUK ORANI 2024: İstanbul barajlarında son durum nedir? Baraj doluluk oranı seviyesi yüzde kaç?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title