Haberler

Gündem / 18 Temmuz 2016

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 19201- Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde Bakanlar Kuruluna başkanlık ediyor.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Başbakan Binali Yıldırım, Çankaya Köşkü'nde Bakanlar Kuruluna başkanlık ediyor.

(Ankara/09.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) başarısızlıkla sonuçlanan darbe girişiminin ardından yaşanan gelişmeler ile yurt içi ve yurt dışındaki tepkiler izleniyor.

(Fotoğraflı-Görüntülü)

3- FETÖ'nün darbe girişimini engellemeye çalışırken yaşamını yitiren demokrasi şehitleri son yolculuklarına uğurlanacak.

(Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Devlet ve vakıf üniversitelerinin rektörleri, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç başkanlığında YÖK'te bir araya gelecek.

Saraç başkanlığındaki rektörler, TBMM Başkanı İsmail Kahraman'ı makamında ziyaret edecek.

(Ankara/14.00/16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ

1- TÜİK, mayıs ayı dış ticaret endekslerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'de efsane kaleci merhum Turgay Şeren'in adı verilen 2016-2017 futbol sezonunun fikstür çekimi, Türkiye Futbol Federasyonunun Riva'daki merkezinde yapılacak.

(İstanbul/15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Futbolda 2016-2017 sezonu öncesi takımların transfer çalışmaları ve yeni sezon hazırlıkları takip ediliyor. (Fotoğraflı-Görüntülü)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Binali Yıldırım Çankaya Köşkü Politika Güncel Haberler

title