Haberler

Gündem / 18 Ekim 2014

ANADOLU AJANSI.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Başbakan Ahmet Davutoğlu, şehir meydanında düzenlenecek toplu açılış törenine katılacak, Valilik, AK Parti İl Başkanlığı ve Belediyeyi ziyaret edecek. Belediye başkanlarıyla toplantı yapacak olan Davutoğlu, STK temsilcileri ve belediye başkanlarıyla akşam yemeği yiyecek.

(Amasya/14.00-16.00-16.30-17.00-17.30-20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Tuzla Belediyesi Anne Çocuk Eğitim Merkezi'nin açılış programına ve Sinan Erdem Spor Salonu'ndaki 6. Uluslararası Çocuk Buluşması'na katılacak.

(İstanbul/11.30/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Amasya 2. İl Belediye Başkanları Toplantısı'na katılacak.

(Amasya/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, partisinin İl Danışma Meclisi Toplantısına katılacak, DAP İdaresi Hacıyusuflar Köyü Güneş Enerjisinden Elektrik Üretimi Projesi'nde incelemelerde bulunacak.

(Malatya/10.00/15.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Türkiye Ekonomi Kurumu tarafından Kemer'de düzenlenen Uluslararası Ekonomi Konferansı'nda konuşacak.

(Antalya/13.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, valiliği ziyaret edecek, partisinin İl Danışma Meclisi Toplantısına katılacak, Mersin-Antalya Karayolu'ndaki yol çalışmalarını inceleyecek.

(Mersin/12.45/14.00/15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Belediye Başkanları Toplantısına katılacak, Alanya Belediyesi, Alanya Haberyum Müzesi ile Alanya Kalesi'ni gezecek.

(Antalya/11.00/14.30/15.30/16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, partisinin İl Danışma Meclisi Toplantısına katılacak.

(Bingöl/11.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun IŞİD hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3 - Sudan Devlet Başkanı Ömer el-Beşir, Mısır'da temaslarda bulunacak.

(Kahire) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Mısır'da darbeyle görevinden uzaklaştırılan seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi ve bazı İhvan liderlerinin yargılandığı "hapishaneler baskını" olayı olarak bilinen davanın duruşması izlenecek.

(Kahire) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Ukrayna'nın doğusundaki gelişmeler takip ediliyor. (Fotoğraflı-Görüntülü)

GÜNCEL

1- Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Merinos Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek "Gençlik Buluşması" programında gençlik gruplarıyla bir araya gelecek.

(Bursa/20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- 51. Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali, kapanış galasıyla sona erecek.

(Antalya/21.00)  (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- İstanbul Barosu'nun Olağan Genel Kurulu, Haliç Kongre Merkezi'nde yapılacak.

(İstanbul/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Spor Toto Süper Lig'de 6. hafta 3 maçla başlayacak.

Sezonun ilk derbisinde Galatasaray ile Fenerbahçe, Türk Telekom Arena'da karşılaşacak.

(İstanbul/19.00) (Fotoğraflı)

Günün diğer maçlarında Torku Konyaspor-İstanbul Başakşehir, Gaziantepspor-Kardemir Karabükspor karşı karşıya gelecek.

(Konya/13.30/Gaziantep/19.00) (Fotoğraflı)

2- Türkiye Basketbol Ligi'nde 2. hafta 5 maçla başlayacak.

3- PTT 1. Lig'in 6. haftasında Şanlıurfaspor-Orduspor, Antalyaspor-Samsunspor karşılaşmaları oynanacak.

(Elazığ/14.00/Antalya/16.00) (Fotoğraflı)

Spor Toto 3. Lig'de gruplarda 7. hafta maçları yapılacak.

4- Hentbol Erkekler Süper Lig'de 5. hafta 6 maçla başlayacak.

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Ahmet Davutoğlu Ak Parti Amasya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title