Haberler

Gündem / 17 Temmuz 2015

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- Ramazan Bayramı kutlanıyor AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti İstanbul İl Başkanlığının bayramlaşma programına katılacak.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Ramazan Bayramı kutlanıyor

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, AK Parti İstanbul İl Başkanlığının bayramlaşma programına katılacak.

(İstanbul/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Zeytinburnu, AK Parti İl Başkanlığı, Sarıyer ve Şişli ilçe başkanlıkları bayramlaşma programına katılacak.

(İstanbul 10.00/10.30/14.00/15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Türkiye Vagon Sanayi A.Ş. (TÜVASAŞ) Sosyal Tesisleri'nde ve AK Parti teşkilatında düzenlenecek bayramlaşmalara katılacak.

(Sakarya/10.00/11.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, bayramlaşma programlarına katılacak ve ziyaretlerde bulunacak.

(Kocaeli/10.00-18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti İl Başkanlığı ve Hacılar Belediyesi'ndeki bayramlaşma programlarında yer alacak.

(Kayseri/11.00/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Gençlik ve Spor Bakanı Çağatay Kılıç, Büyükşehir Belediye Başkanlığında vatandaşlar, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle bayramlaşacak, AK Parti İl Başkanlığı ile Canik, İlkadım, Atakum ilçe başkanlıklarındaki bayramlaşma programlarına katılacak.

(Samsun/11.00-16.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker ile Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, kamu kurum ve kuruluşlarının çalışanları ve vatandaşlarla bayramlaşacak. Çeşitli ziyaretlerde bulunacak olan Eker ve Yılmaz daha sonra AK Parti İl Başkanlığının bayramlaşma programına iştirak edecek.

(Diyarbakır/10.00-15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu AK Parti İl Başkanlığı'nın bayramlaşma programına katılacak.

(Bursa/14.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, şehitlik ziyaretinin ardından, emniyet mensupları, Mehmetçik, sağlık çalışanları, huzurevi sakinleri ve halkla bayramlaşma programlarında bulunacak.

(Trabzon/09.00-13.15) (Fotoğraflı-Görüntülü)

9- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, Bahçelievler, Başakşehir, Küçükçekmece, Büyükçekmece ve Silivri ilçe başkanlıkları bayramlaşma programına katılacak.

(İstanbul 14.30/15.00/15.30/16.00/16.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun, terör örgütü DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Yemen'deki çatışmalar ve yaşanan gelişmeler takip ediliyor.

(Sana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde 3. ön eleme turu maçlarının kura çekimi, UEFA'nın İsviçre'deki merkezinde yapılacak.

UEFA Şampiyonlar Ligi'ne bu turdan itibaren katılacak Fenerbahçe ile UEFA Avrupa Ligi'ne 3. ön eleme turundan dahil olacak Medipol Başakşehir ve 2. ön eleme turunu geçmesi durumunda Trabzonspor'un rakipleri belli olacak.

(Nyon/13.00/14.00) (Fotoğraflı)

2- A Milli Kadın Voleybol Takımı, FIVB Dünya Grand Prix 3. ayak I Grubu ikinci maçında ev sahibi Almanya ile karşılaşacak.

(Stuttgart/17.05)

3- A Milli Erkek Voleybol Takımı, CEV Avrupa Ligi B Grubu 2. hafta maçında ev sahibi Yunanistan ile karşı karşıya gelecek.

(Selanik/20.00)

4- Tenis Erkek Milli Takımı, Davis Cup Avrupa/Afrika Bölgesi 2. Grup 2. turunda Belarus ile ilk maçlarını yapacak.

Garanti Koza'da düzenlenecek organizasyonun ilk gününde Marsel İlhan-Egor Gerosimov ve Cem İlkel-Dzmitry Zhyrmont maçları oynanacak.

(İstanbul/12.00) (Fotoğraflı)

5- Ümit Milli Erkek Basketbol Takımı, İtalya'da devam eden Avrupa Şampiyonası'nda çeyrek finalde Letonya ile karşılaşacak.

(Lignano Sabbiadoro/19.45)

6- Fransa Bisiklet Turu'nun 13. etabı, Muret ile Rodez arasındaki 198,5 kilometrelik parkurda koşulacak.

(Muret/13.40)

7- Dünya Eskrim Şampiyonası'na 5. gün müsabakalarıyla devam edecek.

(Moskova/08.30) (Fotoğraflı)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Ramazan Bayramı İstanbul Ak Parti Politika Güncel Haberler

title