Haberler

Gündem / 17 Haziran 2014

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, valiliği ve büyükşehir belediye başkanlığını ziyaret edecek, Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğünde, kentte yatırımı bulunan iş adamlarıyla öğle yemeğinde bir araya gelecek.

(Tekirdağ/11.45/12.50/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

Gül, Rektörlük ziyaretinin ardından ticaret borsasının 2014 yılı ilk ürün alım törenine katılacak, 8. Mekanize Piyade Tugay ve Garnizon Komutanlığına ziyarette bulunacak, Ramada Oteldeki akşam yemeğinde kentin ileri gelenleriyle buluşacak.

(Tekirdağ/15.30/16.15/16.50/19.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Karadağ Büyükelçisi Ramo Bralic'i kabul edecek.

(TBMM/16.00)

3- Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Malezya Uluslararası İslam Üniversitesi Başkanı Tan Srı Dato'Seri Utama Dr. Rais Yatım ve beraberindeki heyeti, Başbakanlık Resmi Konut'ta kabul edecek.

(Ankara/14.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- AK Parti, CHP, MHP ve HDP TBMM grupları toplanacak.

(TBMM/11.15/13.30/10.30/12.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Musul'da Türk Başkonsolosluğuna düzenlenen baskın ve bölgedeki saldırılarla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Musul/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Avrupa Komisyonu Üyesi Füle Ankara'da

- Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Avrupa Komisyonu'nun Genişlemeden Sorumlu Üyesi Stefan Füle'yi kabul edecek.

-Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, Stefan Füle ile görüşecek.

-AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu ve Stefan Füle, Yargı ve Temel Haklar Faslı (23. Fasıl) kapsamındaki gelişmeleri ele alacak.

Çavuşoğlu ve Füle, 23. Fasıl Çalışma Grubu ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle JW Marriott Otel'de, "Türkiye-AB İlişkileri" konulu çalışma yemeğine katılacak.

(Ankara/10.00/09.15/10.30/12.15) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2 - AB Bakanı ve Başmüzakereci Çavuşoğlu, Bilkent Otel'de, Jean Monnet Burs Programı 2012-2013 Akademik Yılı Sertifika Töreni'ne katılacak.

(Ankara/19.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, valilik, büyükşehir belediyesi, AK Parti il başkanlığı, Sakarya Üniversitesi, teknopark, ticaret ve sanayi odası ile Toyota Fabrikasına ziyarette bulunacak, Türk Traktör Adapazarı Erenler Fabrikasının açılışına katılacak.

(Sakarya/09.30-18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, elektrik iletim hatlarını denetleyecek, TEİAŞ helikopterlerinin hizmete alım programında bulunacak.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Bakanlıkta, "Şampiyonlar Şeref Konuğumuz" programına katılıyor.

(Ankara/09.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- İçişleri Bakanı Efkan Ala ABD'de

Efkan Ala, Washington temasları kapsamında, ABD Adalet Bakanı Eric Holder, ABD Başkanı Barack Obama'nın İç Güvenlik ve Terörle Mücadele Danışmanı Lisa Monaco ve ABD İç Güvenlik Bakanı Jeh Johnson ile görüşecek.

(Washington) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, Sürdürülebilir Kalkınmanın Finansmanı Zirvesi ile İstanbul Sanayi Odası Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı'na katılacak.

(İstanbul/09.45/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, İtalya'nın ev sahipliği yapacağı Lübnan Silahlı Kuvvetlerine Destek İçin Bakanlar Toplantısı'nda yer alacak.

(Roma) (Fotoğraflı-Görüntülü)

9- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Dünya Çölleşme ile Mücadele Günü Programı'nda bulunacak.

(Ankara/09.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

10- TBMM'den

Genel Kurul'da yeni yargı paketine ilişkin yasa tasarısının görüşmelerine devam edilecek.

(15.00) (Fotoğraflı)

Plan ve Bütçe Komisyonu'nda,  taşeron ve madenlerde çalışanlarla ilgili düzenlemelerin yer aldığı "Torba Yasa Tasarısı" ele alınacak.

(11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Mısır'da yeni hükümet kurma çalışmaları, İhvan üyeleri hakkındaki gözaltı ve yargılamalar ile darbe karşıtı gösteriler takip ediliyor.

(Kahire) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Ukrayna'nın doğusundaki gelişmeler izleniyor. (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- İran ile 5+1 ülkeleri arasında İran'ın nükleer programına kapsamlı çözüm bulunması amacıyla yürütülen müzakerelerin 5. turu yapılacak.

(Viyana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Ban Ki-mun, BM ofisinde basın toplantısı yapacak.

(Cenevre) (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ

1- Türkiye  İstatistik Kurumu, bu yılın birinci çeyreğine ilişkin inşaat ciro ve üretim endekslerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

SPOR

1- Brezilya'da devam eden 2014 FIFA Dünya Kupası'nın altıncı gününde, H Grubu'nda Belçika-Cezayir ve Rusya-Güney Kore, A Grubu'nda Brezilya-Meksika maçları yapılacak.

(Belo Horizonte/19.00/Fortaleza/22.00/Cuiaba/01.00) (Fotoğraflı)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Avrupa Birliği Stefan Füle Ak Parti Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Beypazarı Maden Suyu yasaklandı mı? Maden suyu sağlığa zararlı mı? Yabani 31. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 31 Nisan Yabani yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kabine toplantısında alınan kararlar! 16 Nisan Kabine Toplantısı sonucu nedir, hangi karar alındı? Kabine Toplantısı bitti mi? SON DAKİKA! Kabine Toplantısı ne oldu, devam ediyor mu? Bahar 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Bahar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Ben Bu Cihana Sığmazam 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Ben Bu Cihana Sığmazam yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Mehmed: Fetihler Sultanı 8. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 16 Nisan Mehmed: Fetihler Sultanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Survivor dokunulmazlık oyununu kim kazandı? 16 Nisan Salı 2024? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor kim kazandı? 16 Nisan Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Alita: Savaş Meleği filmi oyuncuları kim? Alita: Savaş Meleği filmi konusu, oyuncuları ve Alita: Savaş Meleği özeti! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 16-17 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title