Haberler

Gündem / 16 Haziran 2014

ANADOLU AJANSI.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- NATO Genel Sekreteri Rasmussen Ankara'da

- Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen ve beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü'nde kabul edecek.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Rasmussen'i, Resmi Konut'ta kabul edecek.

(Ankara/12.00/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Avrupa Komisyonu Üyesi Füle Ankara'da

Cumhurbaşkanı Gül, Avrupa Komisyonu Genişleme ve Komşuluk Politikasından Sorumlu Üyesi Stefan Füle ve beraberindeki heyeti Çankaya Köşkü'nde kabul edecek.

- AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Stefan Füle ile çalışma yemeğinde bir araya gelecek.

(Ankara/17.00/20.15) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Bakanlar Kurulu, Başbakan Erdoğan başkanlığında Başbakanlık Merkez Bina'da toplanacak.

(Ankara/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, TBMM'deki makamında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'yi ziyaret edecek.

(TBMM/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Musul'da Türk Başkonsolosluğuna düzenlenen baskın ve bölgedeki saldırılarla ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Musul/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Ali Babacan,Türk-Japon ortaklığı Nisshin Seifun Turkey Makarna ve Gıda San Ticaret AŞ'nin kuruluş törenine katılacak.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Başkent OSB'de, atıksu arıtma tesisi açılışında yer alacak.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Enerji Verimliliğinde Yeni Teşvik ve Uygulamalar" konulu toplantıya katılacak.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, "Toprak Bayramı" etkinliklerinde bulunacak.

(Ankara/11.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- İçişleri Bakanı Efkan Ala ABD'de

Efkan Ala, düşünce kuruluşu Middle Enstitüsü'nün düzenlendiği konferansta konuşma yapacak, ABD Başkanı Barack Obama'nın Terörle Mücadeleden Sorumlu Danışmanı Lisa Monaco'nun onuruna vereceği öğle yemeğine katılacak.

(Washington) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Dışişleri Bakanı Ahmet Davutoğlu, NATO Genel Sekreteri Anders Fogh Rasmussen ile çalışma kahvaltısından bir araya gelecek.

(Ankara/09.00)

7- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Orman Genel Müdürlüğünün JW Marriott Oteldeki 175. kuruluş yıl dönümü kutlama programına katılacak.

(Ankara/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Mısır'da, İhvan üyeleri hakkındaki gözaltı ve yargılamalar ile darbe karşıtı gösteriler takip ediliyor.

(Kahire) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Ukrayna'nın doğusundaki gelişmeler takip ediliyor. (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- İsrail'in, Batı Şeria'da kaçırıldığı iddia edilen kayıp 3 Yahudi yerleşimciyle ilgili Hamas'ı suçlaması ve konuya ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Filistin) (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ

1- Türkiye İstatistik Kurumu, mayıs ayı hanehalkı işgücü istatistikleri ile tarım ürünleri üretici fiyat endeksini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

2- Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, ticaret odasındaki konferansta, "Para Politikaları" konulu sunum yapacak.

(Konya/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

GÜNCEL

1- Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Gökhan Çetinsaya, British Council tarafından düzenlenen "İngiltere-Türkiye Yükseköğretimde Diyalog Toplantısı'na katılacak, Birleşik Krallık Bilim ve Üniversitelerden Sorumlu Devlet Bakanı David Willetts ile görüşecek.

(Londra) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Brezilya'da devam eden FIFA Dünya Kupası'nın beşinci gününde, G Grubu'nda Almanya-Portekiz, F Grubu'nda İran-Nijerya maçları yapılacak.

(Salvador/19.00/Curitiba/22.00) (Fotoğraflı)

2- Beko Basketbol Ligi play-off final serisi 6. maçında, Galatasaray Liv Hospital ile Fenerbahçe Ülker, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşılaşacak.

(İstanbul/20.00) (Fotoğraflı)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır. - Ankara

Kaynak: AA / Güncel

Anders Fogh Rasmussen Avrupa Birliği Musul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konfernas Ligi 19 Nisan Cuma)? 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? Fenerbahçe turu geçti mi, maç uzadı mı, penaltılara mı gitti? Fenerbahçe Olympiakos maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) FB Olympiakos maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fenerbahçe Olympiakos maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! FB Olympiakos maçı kaç kaç, canlı maç skoru! UEFA ülke puanı sıralaması! (GÜNCEL) 19 Nisan Türkiye güncel ülke puanı sıralamasında kaçıncı sırada?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title