Haberler

Gündem / 14 Nisan 2015

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, I·stanbul Bu¨yu¨ks¸ehir Belediye Bas¸kanı Kadir Topbas¸ ve bazı ilçe belediye başkanları, Tu¨rkiye I·hracatc¸ılar Meclisi Bas¸kanı Mehmet Bu¨yu¨keks¸i ve beraberindeki heyet ile Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Hulusi Akar'ı, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda ayrı ayrı kabul edecek.

(Ankara/13.00/15.30/17.30)

2- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Sırbistan Ulusal Meclisi Başkanı Maja Gojkovic'i kabul edecek, AK Parti Genel Merkezi'nde seçim çalışmalarına katılacak.

(Ankara/11.30/12.30)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, kahvaltıda partililerle bir araya gelecek, meslek edindirme kursunun açılışına ve Kutlu Doğum Haftası programına katılacak.

(Ordu/10.00-14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, İtalya'nın Ankara Büyükelçisi Luigi Mattiolo ve Danimarka Dışişleri Bakanlığı Devlet Sekreteri Kim Joergensen'i makamında ayrı ayrı kabul edecek.

(Ankara/15.00/16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, "Rekabetçi Sektörler Konferansı ve Fotoğraf Sergisi" ile "Gelişen Teknolojiler Çalıştayı 1: 3D Yazıcı Sektör Toplantısı"na katılacak.

(Ankara/10.30/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Akkuyu Nükleer Deniz Yapıları İnşaatı Temel Atma Töreni"ne katılacak.

(Mersin/12.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Hilton İstanbul Bosphorus Hotelde, "Demokratik Vatandaşlık ve İnsan Hakları Eğitimi Projesi Kapanış Konferansı"na katılacak.

(İstanbul/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, AK Parti il başkanlığı ile Canik, Tekkeköy, İlkadım ve Atakum ilçe başkanlıklarını ziyaret edecek.

(Samsun/11.15-15.15) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, parti genel merkezinde UNICEF heyetiyle görüşecek.

(Ankara/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Fatih Cami önünde vatandaşlarla kahvaltı yapacak, Köprübaşı, Arşin, Ortahisar ilçeleriyle Akoluk, Esiroğlu mahallelerini ve partisinin Maçka ilçe teşkilatını ziyaret edecek.

(Trabzon/05.30-19.30) (Fotoğraflı)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Yemen'de, Suudi Arabistan öncülüğünde Husi Ensarullah hareketine karşı yürütülen "Kararlılık Fırtınası" operasyonuna ilişkin gelişmeler takip ediliyor.

(Sana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Sudan'da, devlet başkanı, 450 üyeli Milli Meclis ile Sudan Federal Yasama Meclisi üyelerinin belirleneceği seçimlere devam edilecek.

(Hartum) (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ

1- Türkiye İstatistik Kurumu, Şubat ayına ilişkin sanayi ciro endeksi ile Mart ayına ilişkin tarım ürünleri üretici fiyat endeksini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

GÜNCEL

1- Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Ankara Atatürk Spor Salonu'ndaki "Gençlik Kutlu Doğum'da Buluşuyor" programına katılacak.

(Ankara/19.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Gürcistan'da devam eden Avrupa Halter Şampiyonası'nın dördüncü gününde, erkekler 77 kiloda madalyalar sahiplerini bulacak.

(Tiflis/19.00) (Fotoğraflı)

2- UEFA Şampiyonlar Ligi çeyrek final ilk maçında, Atletico Madrid-Real Madrid ile Juventus-Monaco maçları yapılacak.

(Madrid/21.45/Torino/21.45) (Fotoğraflı)

3- Basketbol THY Avrupa Ligi play-off çeyrek final serisi ilk maçında, Fenerbahçe Ülker ile İsrail'in Maccabi Electra takımı Ülker Sports Arena'da karşı karşıya gelecek. Rus ekibi CSKA Moskova ise Yunan takımı Panathinaikos'u ağırlayacak.

(İstanbul/21.00/Moskova/20.00) (Fotoğraflı)

4- Futbolda, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında, Gençlerbirliği ile Bursaspor, 19 Mayıs Stadı'nda karşılaşacak.

(Ankara/18.45) (Fotoğraflı)

5- Erkekler Hentbol Süper Lig play-off çeyrek final serisi üçüncü maçlarında, Nilüfer Belediyespor-Rainbow Kayserispor, Amasya Taşova YİBO-Maliye Milli Piyango ve Beşiktaş Mogaz-Mersin Hantaş karşı karşıya gelecek.

(Bursa/15.00/Amasya/17.00/İstanbul/19.00)

6- Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde, normal sezonu ilk 8 içinde tamamlayarak play-off'ta mücadele etme hakkını kazanan takımların menajer, başantrenör ve birer oyuncularının katılımıyla Abdi İpekçi Spor Salonu'nda basın toplantısı düzenlenecek.

(İstanbul/13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan Hulusi Akar Ak Saray Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Süt fiyatları ne kadar oldu 2024? Çiğ süte zam geldi mi? KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA? 16 Nisan Kabine Toplantısı gündemi nedir? Merkez Bankası'nın faiz kararı ne olur? Nisan ayı faiz kararı ne zaman açıklanacak? Resmi Gazete bugün (16 Nisan) kararları nedir? Resmi Gazete atama kararları 2024 belli oldu mu? 16 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 16 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Threads hesabı kapanırsa Instagram da kapanır mı, ne olur? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 16 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 16 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 16 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 16 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? İstanbul'da elektrik kesintisi! 16 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 16 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 16 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 16 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 16 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 16 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title