Haberler

Cumhurbaşkanı Erdoğan Katar Emiri ile Görüşecek

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneğinin iftarına katılacak, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile görüşecek.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneğinin iftarına katılacak, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamad Al Sani ile görüşecek.

(İstanbul/20.46/23.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Başbakan Ahmet Davutoğlu, koalisyon görüşmeleri kapsamında CHP Genel Merkezinde Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek, AK Parti Genel Merkezinde basın toplantısı düzenleyecek.

(Ankara/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Etiyopya'da, "Birleşmiş Milletler (BM) Kalkınmanın Finansmanı 3. Uluslararası Konferansı"na iştirak edecek, "Türkiye'nin G20 Başkanlığı Öncelikleri" ve "Sürdürülebilir Altyapının Finansmanı" konulu programlara katılacak.

(Addis Ababa) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Fatih Mimar Sinan Stadyumu'nda gerçekleştirilecek "Büyük Taksici İftarı"na ve Esenler Belediyesi tarafından düzenlenen Kadir Gecesi etkinliğine iştirak edecek.

(İstanbul 20.45/00.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Valiliği, Büyükşehir Belediyesini, Sanayi ve Ticaret Odası Başkanlığını ziyaret edecek, Bafra'da iftara katılacak.

(Samsun/13.00/14.00/15.00/20.17) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, Valilik ve Türk Dünyası Vakfı işbirliğiyle düzenlenen "Kadir Gecesi Özel İftar Programı"nda bulunacak.

(Eskişehir/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, Gümülcine'nin Kozlukebir köyünde ziyaretlerde bulunacak, Osmangazi Belediyesince düzenlenen iftar programına katılacak.

(Gümülcine) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- HDP Eş Genel Başkanları Selahattin Demirtaş ile Figen Yüksekdağ, parti genel merkezindeki MYK toplantısına iştirak edecek.

(Ankara/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Trabzon İl Başkanlığının düzenlediği iftarda bulunacak.

(Trabzon/20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Şentop, Gaziantep Şahinbey Belediyesinin iftarına katılacak.

(Gaziantep/20.00)  (Fotoğraflı-Görüntülü)

9- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, partisinin il başkanlığını ziyaret edecek, kimsesiz çocukların giydirilmesi etkinliğine katılacak, esnaf ve sanayi odaları ziyaretlerinin ardından halkla iftar yapacak.

(Adana/15.30/16.00/16.30/20.08)  (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun, DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Yemen'deki çatışmalar ve gelişmeler takip ediliyor.

(Sana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ

1- TÜİK, mayıs ayına ilişkin süt ve süt ürünleri ile kümes hayvancılığı üretimine ilişkin istatistikleri açıklayacak.

(Ankara/10.00)

2- Hazine Müsteşarlığı, 5 yıl vadeli, sabit kuponlu 6 ayda bir kupon ödemeli devlet tahvilinin ilk ihracını gerçekleştirecek.

(Ankara)

SPOR

1- Ümit Milli Erkek Basketbol Takımı, İtalya'da süren Avrupa Şampiyonası'nda, 2. tur F Grubu'ndaki ilk maçında Ukrayna ile karşılaşacak.

(Lignano Sabbiadoro/19.15)

2- Spor Toto Süper Lig takımlarının yeni sezon hazırlıkları ve transfer çalışmaları izleniyor. (Fotoğraflı-Görüntülü)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Hamad Al Sani Ak Parti Katar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title