Haberler

Gündem / 13 Şubat 2016

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Valilik ziyareti sonrasında Erzincan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen Zafer Yürüyüşü'ne katılacak.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Valilik ziyareti sonrasında Erzincan'ın düşman işgalinden kurtuluşunun 98. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen Zafer Yürüyüşü'ne katılacak.

Davutoğlu, 3. Ordu Komutanlığı ile belediyeyi ziyaretinin ardından AK Parti İl Danışma Meclisi toplantısına iştirak edecek.

(Erzincan/11.00/11.30/12.15/13.00/13.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Memur-Sen'in 24. kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında Starlight Resort Convention Center'de düzenlenecek programa katılacak.

(Antalya/15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, Yatırım Ortamını İyileştirme Koordinasyon Kurulu toplantısına başkanlık edecek.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Sema Ramazanoğlu, Silopi ilçesinde kaymakamlığı ziyaret edecek, esnaf ve özel harekat polisleriyle bir araya gelecek, AK Parti İlçe Başkanlığında partililerle buluşacak, sivil toplum örgütü temsilcileriyle toplantı yapacak, aile ziyaretlerinde bulunacak.

(Şırnak/11.00-15.15) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, İstanbul Sanayi Odasınca düzenlenen "Yeni Nesil Ekonomik Diplomasi: Dünyada Artan Bölgesel Serbest Ticaret Anlaşmaları ve TTIP Müzakereleri" konferansına katılacak.

(İstanbul/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Ekonomi Bakanı Mustafa Elitaş ile Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, TOBB İkiz Kuleler'de düzenlenecek Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Ticaret ve Sanayi Odaları Konsey Toplantısı'na iştirak edecek.

(Ankara/15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Akdeniz Bölgesi Ortak Akıl Toplantısı ile Adana İli Tarım Sektörü Değerlendirme Toplantısı'na katılacak.

(Adana/10.00/14.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, DAP Bölgesi Büyükbaş ve Küçükbaş Hayvancılık Yatırım Havzaları Master Planı Projesi ve DAP Çiftçi Eğitim Merkezi açılış programı ile bazı toplantılara katılacak, ziyaretlerde bulunacak.

(Van/10.30-16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Valiliği ve AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek, koordinasyon toplantısına katılacak, sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle toplantı yapacak.

(Diyarbakır/10.15-18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

9- AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Selçuk Özdağ, Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerine yardım götürecek tırların uğurlanması töreninde bulunacak, şehit Doğan Acar'ın ailesini, AK Parti İl Başkanlığını ve Belediyeyi ziyaret edecek, "Yeni Türkiye'de Sivil Toplum Buluşmaları-15" toplantısına katılacak.

(Denizli/12.30-15.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

10- HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ, partisinin Sultangazi İlçe Kongresi'ne katılacak.

(İstanbul/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

11- CHP Kadın Kolları 12. Olağan Barış, Birlik ve Başarı Kurultayı, Nazım Hikmet Kongre ve Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

12- TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı ve bağlı kurumları ile Avrupa Birliği Bakanlığı ve bağlı kurumların 2016 yılı bütçeleri görüşülecek.

(TBMM/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı ile Rum lider Nikos Anastasiaidis, Kıbrıs müzakereleri kapsamında ara bölgede görüşecek.

(Lefkoşa) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- İsrail ile Filistinliler arasındaki gerginlikle ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Kudüs/Ramallah/Gazze) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Uluslararası Suriye Destek Grubu'nun, Suriye'deki çatışmaların durdurulması ve insani yardımların ulaştırılması kararı almasının ardından diplomasi trafiği ve ülkedeki iç gelişmeler takip ediliyor.

(Halep/Washington/Moskova) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Suriye'deki iç savaş, bölgedeki yansımaları ve Rusya'nın hava saldırılarına ilişkin gelişmeler ile Hizbullah ve Suriye rejimi güçlerinin kuşatması altındaki bölgelerde insani durum izleniyor.

(Halep/İdlib/Şam) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Rus hava saldırıları nedeniyle Halep'in kuzeyindeki bölgelerden Türkiye sınırına göç eden Suriyelilerin durumu takip ediliyor.

(Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun, terör örgütü DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Yemen'de, hükümet güçleri ve Husiler arasında devam eden çatışmalar ve gelişmeler takip ediliyor.

(Sana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- Mısır'ın devrik cumhurbaşkanı Muhammed Mursi aleyhinde açılan "Katar adına casusluk" davasının duruşması takip ediliyor.

(Kahire)

SPOR

1- Hentbolda Avrupa sınavı

Erkekler EHF Şampiyonlar Ligi A Grubu 11. hafta maçında Beşiktaş ile Macaristan'ın Veszprem takımı Sinan Erdem Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

(İstanbul/18.00) (Fotoğraflı)

Erkekler Challenge Kupası son 16 turu ilk maçında Büyükşehir Belediyesi Ankaraspor, deplasmanda Rusya'nın Saint Petersburg takımıyla karşılaşacak.

(Saint Petersburg/18.45)

2- Spor Toto Süper Lig'de 21. haftaya, Gençlerbirliği-Bursaspor, Torku Konyaspor-Osmanlıspor, Mersin İdmanyurdu-Galatasaray maçlarıyla devam edilecek.

(Ankara/13.30/Konya/16.00/Mersin/19.00) (Fotoğraflı)

3- Spor Toto Basketbol Ligi'nde 18. haftanın ilk maçlarında Pınar Karşıyaka-İstanbul Büyükşehir Belediyespor, Royal Halı Gaziantep-Galatasaray Odeabank, Demir İnşaat Büyükçekmece-Trabzonspor Medical Park, Akın Çorap Yeşilgiresun Belediyespor-Rönesans TED Ankara Kolejliler karşı karşıya gelecek.

(İzmir/16.00/Gaziantep/16.30/İstanbul/17.00/Giresun/18.00) (Fotoğraflı)

4- Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi'nde 19. hafta, Abdullah Gül Üniversitesi-Beşiktaş, Adana ASKİ-Yakın Doğu Üniversitesi, İstanbul Üniversitesi-BOTAŞ, Edirne Belediyesi Edirnespor-Basketbolu Geliştirenler Derneği maçlarıyla başlayacak.

(Kayseri/Adana/İstanbul/16.00/Edirne/17.30) (Fotoğraflı)

5- Bayanlar Voleybol 1. Lig'de 16. hafta maçları yapılacak

Erkekler Voleybol 1. Lig'de 16. hafta, Fenerbahçe-Ziraat Bankası, İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Halkbank müsabakalarıyla başlayacak.

(İstanbul/16.00/18.00) (Fotoğraflı)

6- Erkekler Hentbol Süper Lig'de 16. hafta Antalyaspor-Nilüfer Belediyespor maçıyla başlayacak.

(Antalya/13.00) (Fotoğraflı)

Bayanlar Hentbol Süper Lig'de 20. haftanın ilk gününde Ankara 1910-İzmir Büyükşehir Belediyespor, Muratpaşa Belediyespor-Zağnosspor müsabakaları yapılacak.

(Ankara/Antalya/15.00) (Fotoğraflı)

7- PTT 1. Lig'de 21. haftaya, Kayseri Erciyesspor-Multigroup Alanyaspor, Alima Yeni Malatyaspor-Kardemir Karabükspor, Denizlispor-Adanaspor müsabakalarıyla devam edilecek.

(Kayseri/13.30/Malatya/16.00/Denizli/18.30) (Fotoğraflı)

8- Spor Toto 2. Lig'de 22. hafta, Kırmızı Grup'ta yapılacak Sivas Belediyespor-Tokatspor maçıyla başlayacak.

(Sivas/13.00) (Fotoğraflı)

Spor Toto 3. Lig'de 25. haftanın ilk maçında 2. Grup'ta Adliyespor-Yomraspor karşı karşıya gelecek.

(Ankara/13.30)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Ahmet Davutoğlu Avrupa Birliği Erzincan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dünyanın en güzel kadını kim seçildi 2021? Dünyanın en güzel 100 kadını listesi ve isimleri! Türkiye'nin ve dünyanın en güzel kadını kim? Ünlü Harfler (Sesli Harfler) hangileridir? Sessiz harfler neler? İnce ve Kalın ünlü harfler nelerdir? Ünlü (Sesli) Harfler ve Ünsüz (Sessiz) Harfler! İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
title