Haberler

Gündem / 13 Şubat 2015

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Kanada Büyükelçisi John T. Holmes'u kabul edecek.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- TBMM Başkanı Cemil Çiçek, Kanada Büyükelçisi John T. Holmes'u kabul edecek.

(TBMM/15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu, valilik ve belediyeye ziyarette bulunacak, AK Parti il kongresinde partililere hitap edecek.

(Sivas/13.00/13.30/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, kent merkezinde ziyaretlerde bulunacak.

(Denizli) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

???1- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, KKTC'de, basın mensuplarıyla kahvaltıda bir araya gelecek, Lefke Avrupa Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi binasının açılışına katılacak.

(Girne/Lefke) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Guatemala'da, Türkiye-Orta Amerika Entegrasyon Sistemi 1. Dışişleri Bakanları Forumu'nda yer alacak.

(Guatemala) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- AB Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Bakanlığın Ortaköy ofisinde, Almanya AB İşlerinden Sorumlu Devlet Bakanı Michael Roth ile bir araya gelecek. Bozkır ve Roth, çalışma yemeğine katılacak.

(İstanbul/11.0012.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Malezya'da, Proton otomobil fabrikasını ziyaret edecek.

(Malezya) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce, Uludağ Üniversitesi Görükle Kampüsü'nde düzenlenen "Uludağ Üniversitesi 2. Bursa İnşaat Zirvesi"ne katılacak.

(Bursa/09.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, AK Parti il başkanlığı kadın kolları kongresinde yer alacak.

(Karabük/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, "Türkiye'nin Yeni Çizerleri ve Engelsiz Çizer Atölyesi Projesi" kapsamında düzenlenen etkinliğe katılacak.

(İstanbul/19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Lütfi Elvan, CNR Avrasya Boat Show'un açılış töreninde yer alacak.

(İstanbul/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

9- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Genç ilçesinde halkla buluşacak, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle toplantı yapacak.

(Bingöl/12.30-16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

10- CHP Genel Başkan Yardımcısı Ercan Karakaş, Kadıköy Belediyesi Tarih Edebiyat ve Sanat Kütüphanesinde, "Edebiyatçıların, Yayıncıların Sorunları ve Çözüm Önerileri Sempozyumu'na katılacak.

(İstanbul/13.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun IŞİD hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Yemen'de, hükümet ve cumhurbaşkanının istifa etmesi ile Ensarullah Hareketi'nin ülkedeki geçiş sürecini belirleyen bildiri yayımlanmasının ardından gelişmeler takip ediliyor.

(Sana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Ukrayna'nın doğusundaki krize çözüm bulmak amacıyla Rusya, Ukrayna, Fransa ve Almanya liderlerinin katılımıyla Minsk'te varılan uzlaşmanın ardından gelişmeler izleniyor.

(Kiev-Rusya)

EKONOMİ

1- Merkez Bankası, 2014 Aralık ayına ilişkin özel sektörün yurt dışından sağladığı kredi borcu verilerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

2- Türkiye İstatistik Kurumu, 2014 yaşam memnuniyeti araştırması sonuçları ile hayvansal üretim istatistiklerini ve geçen yılın Aralık ayı sanayi ciro endeksini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

SPOR

1- Basketbol THY Avrupa Ligi Top 16 turu F Grubu 7. haftasındaki "Türk derbisi"nde, Anadolu Efes ile Fenerbahçe Ülker, Abdi İpekçi Spor Salonu'nda karşı karşıya gelecek.

(İstanbul/20.15) (Fotoğraflı)

2- PTT 1. Lig'de 20. haftanın ilk maçında, Karşıyaka ile Osmanlıspor, Atatürk Stadı'nda karşılaşacak.

(İzmir/19.00) (Fotoğraflı)

3- Erkekler Voleybol 1. Ligi'nde 17. haftanın ilk maçı Maliye Milli Piyango ile Şahinbey Belediyespor arasında yapılacak.

(Ankara/17.00) (Fotoğraflı)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Avrupa Birliği Cemil Çiçek Kanada Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Bugün Star TV'de Görümce filmi ekranlara geliyor. Filmin başlamasıyla birlikte izleyiciler, Görümce nerede çekildi? Hangi il ve ilçede çekildi? Görümc ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title