Haberler

Gündem / 13 Mayıs 2017

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 19201- Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çin Halk Cumhuriyeti'ndeCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pekin'de ikili görüşmeler yapacak ve Büyük Halk Meclisinde, Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile görüşme gerçekleştirecek.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çin Halk Cumhuriyeti'nde

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Pekin'de ikili görüşmeler yapacak ve Büyük Halk Meclisinde, Çin Devlet Başkanı Şi Cinping ile görüşme gerçekleştirecek. Daha sonra Erdoğan ve Şi huzurunda bazı anlaşmalar imzalanacak.

(Pekin) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Akdeniz İçin Birlik Parlamento Asamblesi (AİBPA) Başkanlık Divanı Toplantısı'na katılmak üzere gittiği İtalya'dan, programını tamamlayarak yurda dönecek.

(Roma) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, İstanbul Kongre Merkezi'nde 10. Uluslararası Öğrenci Buluşması Final Programı'na, Zeytinburnu Kültür Sanat Merkezi'nde 13. Geleneksel Kitap Okuma Yarışması'na katılacak.

(İstanbul/13.00/16.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, 3. Havalimanında, Çalışma Hayatında Milli Seferberlik kapsamında "İş Sağlığı ve Güvenliği Hedef Sıfır Deklarasyon İmza Töreni"ne iştirak edecek.

(İstanbul/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Kayseri'de "Kocasinan Belediyesi Kuşçu Tatil Köyü Tanıtımı ve Olta Balıkçılığı Günleri Açılış Töreni"ne katılacak.

(Kayseri/12.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, valilikte düzenlenecek güvenlik toplantısına katılacak, muhtarlarla buluşacak, AK Parti İl Başkanlığını ziyaret edecek.

Soylu, muhtarlarla toplantı yapacak, esnaf ziyaretinde bulunacak, valilikteki güvenlik toplantısının ardından partisinin il başkanlığında partililerle buluşacak.

(Kars/09.00/11.30/13.00/Iğdır/14.00/16.00/17.00/18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Gemerek, Şarkışla, Altınyayla ve Ulaş ilçeleri ile partisinin il ve merkez ilçe başkanlıklarını ziyaret edecek, Tarihi Kentler Birliği üyeleriyle toplantıya katılacak.

(Sivas/14.00-19.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Sağlık Bakanı Recep Akdağ, Pendik Green Park Otel'de İstanbul Sağlık Müdürlüğü ve Acil Sağlık Hizmetleri Değerlendirme Toplantısı ile Merkezefendi Geleneksel Tıp Festivali'ne iştirak edecek.

(İstanbul/10.00-18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ

1- Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, Türk Girişim ve İş Dünyası Konfederasyonu (TÜRKONFED) 39. Girişim ve İş Dünyası Konseyi'ne katılacak, AK Parti il başkanlığı ile valiliği ziyaret edecek, TSO, esnaf odaları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve kanaat önderleriyle toplantı yapacak.

(Diyarbakır/10.00-11.30-12.30-14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Kalkınma Bakanı Lütfi· Elvan, Türk Dil Bayramı açılış töreni ile "Dilimiz Kimliğimiz" başlıklı panele ve Karamanoğlu Mehmet Bey'i anma törenlerine katılacak.

(Karaman/10.00-10.30-13.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Musul kent merkezinin batı yakasının terör örgütü DEAŞ'tan geri alınması operasyonu takip ediliyor.

(Musul) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Yemen'deki iç savaşla ilgili gelişmeler izleniyor.

(Sana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Suriye iç savaşındaki gelişmeler takip ediliyor.

(Şam-İdlib-Halep-Haseke) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İslami Dayanışma Oyunları Olimpiyat Köyü'nü ziyaret ederek Türk sporcularla görüşecek ve bazı müsabakaları izleyecek.

(Bakü/09.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Dünya Etnospor Konfederasyonu tarafından düzenlenen ve Anadolu Ajansının global iletişim ortağı olduğu Etnospor Kültür Festivali, Yenikapı Etkinlik Alanı'nda devam ediyor.

(İstanbul/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Medipol Başakşehir-Gençlerbirliği, Adanaspor-Trabzonspor ve Fenerbahçe-Antalyaspor maçları oynanacak.

(İstanbul/16.00/Adana/İstanbul/19.00) (Fotoğraflı)

4- Spor Toto Basketbol Süper Ligi'nin 30. haftasında İstanbul Büyükşehir Belediyespor-Gaziantep Basketbol, Pınar Karşıyaka-TOFAŞ ve Yeşilgiresun Belediyespor-Banvit, 27. hafta erteleme maçında ise Darüşşafaka Doğuş-Anadolu Efes maçları oynanacak.

(İstanbul/İzmir/16.00/Giresun/17.30/İstanbul/18.30) (Fotoğraflı)

5- Türkiye Basketbol Ligi play-off final grubunda Nesine.com Eskişehir Basket ile Acıbadem Üniversitesi karşılaşacak.

(Eskişehir/17.00) (Fotoğraflı)

6- Spor Toto 3. Lig 2. Grup 34. hafta erteleme maçında Dersimspor ile Çatalcaspor Tunceli Atatürk Stadı'nda karşı karşıya gelecek.

(Tunceli/16.00)

ÖZEL HABER

1- Afrikalı anaların dramını şarkıya yansıttı

Afrika'da açlıktan ölen çocuklarla çaresiz annelerin dramını konu alan "Tell Me My Pretty Mother" (Söyle Güzel Annem) şarkısı, Anneler Gününde kara kıtada yaşananları dünya kamuoyunun gündemine getiriyor

Suriyeli miniklerin hikayesinin anlatıldığı, "Cennetin Çocukları" şarkısıyla tanınan Turgay Evren'in kaleme aldığı şarkının özel klibinde, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Afrika'ya yaptığı ziyaretlerden görüntülerle TİKA, Türkiye Diyanet Vakfı, Türk Kızılayı,THY ile İHH'nın yardım elinin uzattığı Afrikalı çocukların yaşadığı sevinç gözler önüne seriliyor

Turgay Evren:

"Bu konuyla ilgili Türkiye'de birçok kamu ve sivil gönüllü kuruluşun, Cumhurbaşkanlığının özel bir ilgisi olduğunu da biliyorum. Afrika meselesiyle ilgili duyarlılığı devam ettirebilme ve bu konuyu bir şekilde dünyanın gündemine getirebilmeyi amaçlıyorum."

"Anneler Gününde Türkiye'de yaşayan annelerin, Afrika'da yaşayan annelerin durumunu anlaması çok önemli. Çünkü bir anne için en kötü şey, çocuğunu kaybetmesi ve ailesinin açlıkla mücadele etmesi"

(İzzet Taşkıran/İstanbul)

2- "Online alışverişte giyim çılgınlığı yaşanıyor"

Elektronik Ticaret İşletmecileri Derneği Başkanı Hakan Orhun:

"Online alışverişte giyim çılgınlığı yaşanıyor diyebiliriz. Giyim ve ayakkabı kategorisi, çok kanallı perakendecilerin e-ticaret cirosunun içindeki payını yüzde 39 artırdı. Tüketici elektroniği ise yüzde 33 büyüdü"

"Çok kanallı perakendecilerin e-ticaret cirolarına baktığımızda, elektroniğin 2,4 milyar lira, giyimin ise 1,2 milyar lira hacme ulaştığını görmekteyiz"

(Musab Turan/İstanbul)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan Afrika Pekin Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

İstanbul ilçeleri! İstanbul'un tüm ilçeleri nelerdir? İstanbul'un kaç ilçesi var? İstanbul Avrupa Yakası ve Anadolu Yakası ilçeleri hangileri? Dünya karizma günü nedir? Dünya Karizma Günü ne zaman? Karizma nedir? Karizmatik ne demektir? Okulu kim buldu? Okulu kim çıkardı? Okulu kim icat etti? Okula gitmek kimin fikriydi? Küçük Prens sözleri: En güzel Küçük Prens sözleri nelerdir? Küçük Prens kitabından alıntı sözler, Küçük Prens gün batımı sözleri! Beşiktaş Ankaragücü maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! BJK Ankaragücü maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title