Haberler

Gündem/11 Mayıs 2015

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920 1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış törenlerine katılacak, Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap edecek.

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, toplu açılış törenlerine katılacak, Cumhuriyet Meydanı'nda halka hitap edecek.

Erdoğan, valilik ziyaretinin ardından Trabzon'a geçecek. Toplu açılış törenine katılacak Erdoğan, Atatürk Alanı'nda halka hitap edecek, Valiliğe ziyarette bulunacak.

(Rize/13.00/14.30-Trabzon/16.00-17.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Başbakan Ahmet Davutoğlu, Çırağan Sarayı'ndaki Türkiye İhracatçılar Meclisi İstişare Toplantısı'na katılacak, Dolmabahçe Ofisi'nde Yunanistan Dışişleri Bakanı Nikos Kotzias'ı kabul edecek. Davutoğlu, Esenler Belediyesi arazi devir törenine katılacak, AK Parti il başkanlığını ziyaret edecek.

(İstanbul/09.30/16.00/18.00/20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisince Eski Garaj Alanı, Cumhuriyet ve Hükümet meydanlarında düzenlenen mitinglerde konuşma yapacak.

(Muğla/14.00/Isparta/16.00/Burdur/18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Vakıflar Haftası kutlamaları ile Rüzgarlı Fetih Cami Yaptırma ve ?Yaşatma Derneği'nin cami temel atma törenine katılacak.

(TBMM/10.45/Ankara/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Türkiye İhracatçılar Meclisi'nin ev sahipliğinde ihracatçılarla buluşacak.

(İstanbul/09.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Birinci Uluslararası Aile Film Festivali kapsamında, sanatçı Hülya Koçyiğit ile 75. Yıl Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezindeki programa katılacak.

(Ankara/15.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Avrupa Birliği Bakanı ve Başmüzakereci Volkan Bozkır, Beylikdüzü Organize Sanayi Bölgesi ile Bakırcılar ve Beysan sanayi sitelerindeki bazı fabrikaları ziyaret edecek.

(İstanbul/12.30/13.30/14.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Türk Standardları Enstitüsünün 54. Olağan Genel Kurulu'na katılacak.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

6- Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri il teşkilatıyla yemekli toplantı yapacak.

(Kayseri/18.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

7- Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, "Türkiye İhracatçılar Meclisi Güncel Sorunlar ve Çözüm Önerileri Toplantısı"na katılacak.

(İstanbul/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

8- Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, partisinin Bigadiç'te düzenleyeceği mitinge katılacak, hastane ile valiliği ziyaret edecek, ardından esnaf odaları başkanlarıyla öğle yemeğinde bir araya gelecek. Havran Devlet Hastanesinin temel atma törenine katılacak Müezzinoğlu, Ayvalık ve Burhaniye'de esnaf ve hastane ziyaretleri gerçekleştirecek.

(Balıkesir/11.00-17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

9- Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Feridun Bilgin, Kamu İhale Kurumu tarafından düzenlenen "3. Uluslararası Kamu Alımları Sempozyumu"na katılacak.

(Ankara/09.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

10- HDP'de, Eş Genel Başkan Selahattin Demirtaş, Boğaziçi Üniversitesinde gençlerle bir araya gelecek, Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ da Muş'ta mitinge katılacak.

(İstanbul/14.00/Muş/12.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA-DİPLOMASİ

1- Yemen'deki çatışmalar ve Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyonun Husi Ensarullah hareketine yönelik saldırılarına ilişkin gelişmeler takip ediliyor. (Sana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları izleniyor. (Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler takip ediliyor. (Erbil/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

EKONOMİ

1- TÜİK, mart ayına ilişkin kümes hayvancılığı ile süt ve süt ürünleri üretimi verilerini açıklayacak.

(Ankara/10.00)

2- Hazine, iki tahvil ihalesi düzenleyecek.

GÜNCEL

1- Danıştay 147 yaşında

Danıştay'ın kuruluş yıl dönümü ve "Danıştay ve İdari Yargı Günü" dolayısıyla Danıştay Konferans Salonunda tören düzenlenecek. Danıştay Başkanı Zerrin Güngör başkanlığındaki heyet, Anıtkabir'i ziyaret edecek.

(Ankara/10.00/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- PTT 1. Lig'de 32. haftanın son maçında Adanaspor ile Antalyaspor, 5 Ocak Fatih Terim Stadı'nda karşılaşacak.

(Adana/19.00) (Fotoğraflı)

2- Spor Toto 2. Lig play-off çeyrek final rövanş maçlarında Kırmızı Grup'ta Hatayspor-İnegölspor, Bandırmaspor-Sarıyer, Beyaz Grup'ta ise Pendikspor-Menemen Belediyespor, Ümraniyespor-1461 Trabzon karşı karşıya gelecek.

(Hatay/Balıkesir/İstanbul/16.30)

3- Bayanlar Hentbol Süper Lig'de play-off yarı final üçüncü maçlarında Muratpaşa Beldiyespor-Kastamonu Belediyespor, Yenimahalle Belediyespor-Ardeşen Gençlik karşılaşacak.

(Antalya/17.00/Ankara/18.00)

Bayanlar Hentbol Süper Lig play-off beşincilik-altıncılık ikinci maçında İzmir Büyükşehir Belediyespor ile Üsküdar Belediyespor, Celal Atik Spor Salonu'nda karşılaşacak.

(İzmir/17.00)

Kaynak: Anadolu Ajansı- AkHaber.com / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk istanbul Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title