Haberler

Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı Yardımcısı Kalla'yı Kabul Edecek

Güncelleme:

Kurucusu: Mustafa Kemal Atatürk / 6 Nisan 1920

1- Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Endonezya Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yusuf Kalla'yı kabul edecek.

- Pakistan'a geçecek Erdoğan, İslamabad Havalimanı'nda Pakistan Başbakanı Navaz Şerif ile görüşmesinin ardından yurda dönecek.

(Cakarta/İslamabad) (Fotoğraflı-Görüntülü)

YASAMA YÜRÜTME SİYASET

1- Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Dünya Kırım Tatar Kongresi 2. Toplantısı'nda katılımcılara hitap edecek.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, Gazeteciler Cemiyeti Yüksek Lisans Sertifika Töreni'ne katılacak.

(Kocaeli/17.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Uluslararası Gençlik Kampı'nı ziyaret edecek.

(Samsun/20.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- AK Parti ve CHP heyetleri, koalisyon görüşmeleri kapsamında TBMM'de bir araya gelecek.

(TBMM/14.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

5- HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, partisinin genel merkez binasındaki Parti Meclisi toplantısında açılış konuşması yapacak.

(Ankara/10.00) (Fotoğraflı-Görüntülü)

DÜNYA DİPLOMASİ

1- Suriye'deki iç savaş ve bölgedeki yansımaları takip ediliyor.

(Şam/Halep) (Fotoğraflı-Görüntülü)

2- ABD öncülüğündeki uluslararası koalisyonun, terör örgütü DAEŞ hedeflerine düzenlediği hava saldırıları ve Irak'taki çatışmalara ilişkin gelişmeler izleniyor.

(Erbil/Bağdat) (Fotoğraflı-Görüntülü)

3- Suudi Arabistan öncülüğündeki koalisyonun faaliyetleri ve gelişmeler izleniyor.

(Sana) (Fotoğraflı-Görüntülü)

4- Yahudi yerleşimcilerin Nablus'ta Filistinlilere ait bir evi ateşe vermesi sonucu 18 aylık Ali Devabişe'nin ölümüyle ilgili gelişmeler takip ediliyor.

(Kudüs/Ramallah ) (Fotoğraflı-Görüntülü)

GÜNCEL

1- Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, Büro Memur-Sen üyeleriyle Güvenpark'ta basın açıklaması yapacak.

(Ankara/12.30) (Fotoğraflı-Görüntülü)

SPOR

1- A Milli Erkek Voleybol Takımı, 2015 CEV Avrupa Ligi B Grubu 4. hafta ikinci maçında, TVF Başkent Voleybol Salonu'nda Hırvatistan ile karşılaşacak.

(Ankara/20.30) (Fotoğraflı)

2- Genç Milli Erkek Basketbol Takımı, Yunanistan'da düzenlenen Avrupa Şampiyonası'nda yarı finalde Bosna Hersek ile karşı karşıya gelecek.

(Volos/19.00)

***

Anadolu Ajansının yayımladığı haber, görüntü, fotoğraf ve internet ile wap için oluşturduğu her türlü bilgi, abone olmayanlar tarafından hiçbir şekilde kullanılamaz. Abonelerimiz de sözleşme kapsamı dışında bu yayınları çoğaltamaz, başka kurum ve kuruluşlara aktaramaz. Aykırı davrananlar hakkında, hukuki ve cezai her türlü başvuru hakkımız saklıdır.

Kaynak: AA / Güncel

Mustafa Kemal Atatürk Recep Tayyip Erdoğan Pakistan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu! NİSAN AYI MEMUR MAAŞLARI ERKEN ÖDENECEK Mİ? 2024 Nisan ayı memur maaşları bayramdan önce yatar mı? 2024 seçim görevi iptal etme! Seçim sandık görevi iptal edilir mi? Sandık görevine gitmeyenlere ne ceza verilir? YKS BAŞVURU TARİHİ | YKS son başvuru tarihi ne zaman? YKS'ye nereden başvurulur? ÖSYM Başvuru ekranı! IC ENTERRA YENILENEBILIR ENERJI HALKA ARZ NE ZAMAN? Ic Enterra Yenilenebilir Enerji halka arz talep toplama başladı mı, ne zaman başlıyor? 2024 KPSS başvuruları ne zaman? Başvuru nereden yapılır? ÖSYM BAŞVURU EKRANI! Seçmen kağıdı olmadan oy kullanılır mı? Seçmen kağıdı, oy kullanırken gerekli mi? Oy kullanırken gereken belgeler neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title