Haberler

Günde 100 Kez Orgazm Oluyor

Güncelleme:

Amerika'da yaşayan 37 yaşındaki Dale Decker, rahatsızlığı sebebiyle günde 100 kez orgazm oluyor.

Amerika'nın Wisconsin eyaletinin Two Rivers kentinde karısı April ve iki oğlu Christian (12), Tayten (11) ile birlikte yaşayan Dale Decker, 2012 yılında sandalyeden düşmesi sırasında omuriliğindeki disk kayması sonucu günde 100 kereden fazla orgazm oluyor.

İNSANLARIN ARASINDA DEFALARCA ORGAZM OLUYOR

Dale Decker, günlük hayatında, insanların arasında iken, alışverişte hatta babasının cenazesinde tabutunun başında bile defalarca orgazm olduğunu söyledi.

"DÜŞÜNÜN BABANIZIN CENAZESİ BAŞINDA 9 KEZ ORGAZM OLUYORSUNUZ"

"Düşünün babanızın cenazesinde dizlerinizin üzerinde ona veda etmek üzeresiniz, arkanızda aileniz ve bir sürü davetlinin önünde 9 sefer orgazm oluyorsunuz. Böyle bir tecrübeden sonra yaşadığınız sürece artık orgazm olmak istemiyorsunuz." diyor Decker.

"ZEVK ALINIR BİR TARAFI YOK İĞRENİYORSUNUZ"

Yaşadığı rahatsızlıktan sonra çalışamadığını, insanların arasına karışmaktan çekindiğini, bu sorunun hayatını mahvettiğini söyleyen Decker, "Fiziksel olarak iyi hissettirse bile bunun zevk alınacak bir tarafı yok, olan bitenden iğrenir hale geliyorsunuz artık" diye sözlerine ekliyor.

KAZA SONRASI OLDU

2012 yılında yaşadığı kaza sonrasında hastaneye kaldırılırken yaşadıklarını anlatan Decker, "Beni hastaneye götürürlerken ilk beş orgazmımı yolda yaşadım ve bir daha hiç durmadı" dedi.

Haberler.com/Adil Yıldız

Kaynak: Haberler.Com / Dünya

Amerika Birleşik Devletleri Dünya Haberler

Bakmadan Geçme

24-25 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki!
500

Yorumlar (45)

bahtsız necla:

duy körolasıca herif duyy, oku şu haberi. oku da ibret al biraz. .

67
8
yanıtYanıtla
MALATYALI:

DÜNYANIN EN MUTLU ADAMI OLMALI. . .

7
48
yanıtYanıtla
SAMANLIKTA ZÜHTÜ YOK:

BENİM BEYDE OLUYOR AMA KENDİ ÇAPINDA, HENÜZ BANA BİR FAYDASI DOKUNMADI

42
5
yanıtYanıtla
umursamaz:

bize ne, karısı düşünsün.

39
7
yanıtYanıtla
bir insan:

günde yüz kez karısıyla ilişki yaşamıyor. . adamın yazdıklarını iyi okuyun. . . allah kimsenin başına vermesin. . .

yanıt0
yanıt0
hamit:

biyolojik olarak mümkün değil günde yüz kere orgazm olan bir insan bir gün bile yaşıyamaz bağışıklık sistemi hemen çöker ve ölür

28
12
yanıtYanıtla
hasan casn:

haklısın doktor sen daha iyi bilirsin söyleyelim ölsün

yanıt0
yanıt0
ölü:

hamit; çok güldürdün Allah ta seni güldürsün:)))

yanıt0
yanıt0
sulu banka:

sanki niagara şelalesi mübarek.

36
3
yanıtYanıtla
batuhan:

yazik Allah sifasini versin.

33
3
yanıtYanıtla
Tüm 45 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title