Haberler

Güncelleme - Hatay'da Deaş Operasyonu

Hatay'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda 22 kişi gözaltına alınırken, sınır bölgesinde de bir DEAŞ'lı zanlı yakalandı.

Hatay'da terör örgütü DEAŞ'a yönelik operasyonda 22 kişi gözaltına alınırken, sınır bölgesinde de bir DEAŞ'lı zanlı yakalandı.

Valilikten yapılan açıklamada, DEAŞ ve Heyet Tahrir Şam ile El Nusra terör örgütlerinin faaliyetlerinin engellenmesine yönelik çalışmalar kapsamında, Antakya'da 4, Reyhanlı'da 21, Yayladağı'da 1, Erzin'de 1, Kırıkhan'da 1 ve Altınözü'nde 1 olmak üzere toplam 29 adrese operasyon düzenlendi.

Operasyonlarda 22 şüphelinin yakalandığı, firari olan 8 şüpheliyi yakalama çalışmalarının ise devam ettiği aktarıldı.

Açıklamada, şüphelilerin ikametlerindeki aramada ise suç unsuru olabileceği değerlendirilen çok sayıda dijital materyal, 8 adet bıçak ve hançer, 3 adet telsiz, 1 adet tabanca ve 1 adet dürbün ele geçirildiği kaydedildi.

Öte yandan, Yayladağı ilçesinde de Suriye sınırındaki Pulluyazı Hudut Karakolu yakınlarından yasa dışı yollarla Türkiye'ye girmeye çalışan Ö.K, 3. Hudut Tabur Komutanlığına bağlı askerler tarafından yakalandı.

Ağrı nüfusuna kayıtlı Ö.K'nin, terör örgütü DEAŞ ile bağlantılı olduğu tespit edildi.

Kaynak: AA / Güncel

Yayladağı El Nusra Şam Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title