Haberler

Güncelleme 3 - Özgecan'ın Katillerine Yapılan Silahlı Saldırı

Mersin'de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesine ilişkin davada ağırlaştırmış müebbet hapis cezasına çarptırılan hükümlülerden Ahmet Suphi Altındöken'in Adana'daki cezaevinde silahlı saldırıda ölmesi, babası Necmettin Altındöken'in yaralanmasıyla ilgili 7 cumhuriyet savcısı görevlendirildi.

Mersin'de üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesine ilişkin davada ağırlaştırmış müebbet hapis cezasına çarptırılan hükümlülerden Ahmet Suphi Altındöken'in Adana'daki cezaevinde silahlı saldırıda ölmesi, babası Necmettin Altındöken'in yaralanmasıyla ilgili 7 cumhuriyet savcısı görevlendirildi.

Adana Kürkçüler Cezaevinde uğradığı silahlı saldırıda yaralanan ve kaldırıldığı hastanede ölen hükümlü Altındöken'in Adana Adli Tıp Kurumundaki otopsi işlemleri tamamlandı.

Yakınları tarafından kiralanan özel bir cenaze aracına konulan Altındöken'in cenazesi, defnedilmek üzere Mersin'in Tarsus ilçesine gönderildi.

Bu arada, cenaze aracı için Adana'daki merkez ilçe belediyeleriyle görüştüklerini belirten Altındöken'in yakınları, gece cenaze aracı olmadığını ancak sabah saatlerinde araç verebileceğinin söylenmesi üzerine özel araç kiraladıklarını aktardı.

Tarsus'ta defnedilemedi

Aile yakınları tarafından Tarsus Şehir Mezarlığına getirilen cenazeyi özel güvenlik görevlileri karşıladı.

Cenazenin bir an önce defnedilmesini isteyen Altındöken'in yakınlarına mezarlık yetkilileri, belediye meclisinde daha önce alınan karar nedeniyle gece defnin yasak olduğunu, morgda da yer bulunmadığını belirtti.

Bu arada, mezarlığa gelen Tarsus Emniyet Müdürü Salim Çakan da Kaymakam Bekir Atmaca, Tarsus Belediye Başkanı Şevket Can ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü yetkilileriyle telefon görüşmesi yaptı.

Aileyle de yapılan görüşmelerin ardından cenaze polis nezaretinde aynı araçla yeniden Adana'ya götürüldü.

Adana'da hastane morguna alındı

Adana Devlet Hastanesine getirilen cenaze buradaki morga konuldu. Cenazenin indirilişi sırasında kendisinden yardım istenen bir özel güvenlik görevlisi, "Benim görevim değil. Ben indirmem." dedi.

Baba Necmetin Altındöken'in tedavisi ise Adana Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesinde sürüyor.

7 cumhuriyet savcısı görevlendirildi

Olayın ardından 7 cumhuriyet savcısı, soruşturmayı yürütmeleri için görevlendirildi. Cezaevi içindeki güvenlik kamerası görüntülerinin incelendiği, ziyaretçi kayıtlarının da araştırıldığı öğrenildi.

Annesi cenazenin defnedilememesine tepki gösterdi

Oğlu Ahmet Suphi Altındöken'in cenazesinin bulunduğu Adana Devlet Hastanesi morgu önüne gelen anne Naciye Tan, sinir krizi geçirdi.

Cenazenin defnedilememesine ağlayarak tepki gösteren anne Tan, "Cenazeyi kimse kabul etmiyor. Sokağa mı atayım? Ben anneyim. Bir araba verin, götüreyim." dedi.

Tan'ı, kadın polis memuru sakinleştirmeye çalıştı.

Altındöken'in cenazesinin Mersin'in Tarsus ilçesi Kocaköy Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verileceği öğrenildi.

Üniversite öğrencisi Özgecan Aslan'ın öldürülmesiyle ilgili davada ağırlaştırılmış müebbet hapis cezasına çarptırılan hükümlülerden Ahmet Suphi Altındöken, dün Adana'da cezaevinde uğradığı silahlı saldırıda ölmüş, babası Necmettin Altındöken ise yaralanmıştı.

Kaynak: AA / Güncel

Ahmet Suphi Altındöken Kürkçüler Tarsus Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 19 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 19 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 19 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title