Haberler

Ankara'da aniden bastıran dolu yağışı vatandaşlara zor anlar yaşattı

Güncelleme:

Ankara'da aniden bastıran dolu yağışı, vatandaşlara zor anlar yaşattı. Sosyal medyada vatandaşların paylaştığı görüntülerin ardından, Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok da yayınladığı videoyla uyarılarda bulundu.

Ankara'da geçen haftalarda yaşanan yoğun yağışın ardından bu sefer de dolu yağdı, sokakları sel aldı. Keçiören'de bir anda bastıran dolu, kentin sokaklarını birbirine kattı.

"BURASI VENEDİK DEĞİL, KEÇİÖREN"

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok da sosyal medya üzerinden uyarılarda bulunarak yağış sonrası sokakların durumunu gösteren bir video paylaştı. Altınok, "Burası Venedik değil, Keçiören" notuyla paylaşım yaptı.

"UYARIYORUM, SÖZLERİMİ CİDDİYE ALIN"

Altınok paylaşımda şu ifadeleri kullandı: "Uyarıyorum, bu sözlerimi ciddiye alın! Dikkate alın! Izgara ve mazgalların periyodik bakımları, yağmur sonrası temizliği aksatılmaya devam edilirse Ankara'da yine insanlarımız ölecek, canlar gidecek! İşte o zaman ah vah etmenin bir anlamı olmayacak. Acilen önlem alınmalı, Büyükşehir Belediyesi ve ASKİ üzerine düşen görevleri yerine getirmelidir. Yine söylüyorum önlem alınmadığı takdirde sorumluluk Büyükşehir Belediye Başkanına aittir. Ankara'da yağmur sonrası karşılaşılan manzara endişe vericidir. Şehirde ana caddeler, sokaklar adeta nehire, ırmağa, denize dönüşmüş durumdadır"

Ankara'da aniden bastıran dolu yağışı vatandaşlara zor anlar yaşattı

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Keçiören Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title