Haberler

Gümüşlükspor Sezon Açılışanda Ayazma ile Karşılaştı

Başkanlığını ünlü sanatçı Nejat İşler'in yaptığı Muğla 1. Amatör Küme takımlarından Gümüşlükspor, yeni sezonu törenle açtı.

Başkanlığını ünlü sanatçı Nejat İşler'in yaptığı Muğla 1. Amatör Küme takımlarından Gümüşlükspor, yeni sezonu törenle açtı. Açılışın ardından ilk hazırlık maçını sanatçı, müzisyen ve yazarların oluşturduğu AYAZMA (Anadolu Yazarlar ve Müzisyenler Ayaktopu) ile oynayan Gümüşlükspor, sahadan 2-1 galip ayrıldı.

Gümüşlükspor, sunuculuğunu Seray Sever'in yaptığı organizasyonla, yeni sezon açılışını yaptı. Açılışta konuşan kulüp başkanı Nejat İşler, amatör ligde mücadele eden bir takıma amatörce başkanlık yapmaya çalıştığını belirterek, "Kulüp nasıl amatörse, ben de amatörüm, öğreniyorum. Köy takımı gibi olduğu için, Gümüşlükspor'un desteği çok fazla. Köylerde halkın sosyalleşmesi, düğünlerde ve cenazelerde oluyor. Artık futbol maçlarında da oluyor. Şubeleri artırmayı amaçlıyoruz. Futbolun yanı sıra basketbol, voleybol, masa tenisi, yelken branşlarını da açacağız. Stajımızı futbol takımı ile yapıyoruz. Bu arada bir kadın futbol takımı da kurmayı hedefliyoruz. Önümüzdeki senelerde bu konuda girişimde bulunacağız" dedi.

Sinemayla ilgili iki projesi olduğunu sözlerine ekleyen Nejat İşler, "Televizyon dizisi olmayacak. Taş çatlasa misafir oyuncu olabilirim ama o kadar. Devam edemem" diye konuştu.

Konuşmaların ardından Gümüşlükspor, aralarında Koray Candemir, Harun Tekin, Cansel Elçin, Mustafa Kemal Öztürk gibi müzik, sinema, televizyon ve edebiyat dünyasından ünlü isimlerin yer aldığı AYAZMA takımı ile dostluk maçı yaptı. Gümüşlükspor'un Mustafa Topoğlu'yla kazandığı iki gole rakip takım Cansel Elçin'le karşılık verdi. Ünlü oryantal Tanyeli'nin de izlediği maçı Gümüşlükspor 2-1 kazandı. AYAZMA tıkımı kaptanı Harun Tekin, sanatçı Nejat İşler'e takım formasını hediye etti.

------------ KUTU ----------

AYAZMA nedir?

AYAZMA 2009 yılında futbol sevdalısı sanatçılar tarafından kurulan bir oluşum. Bugüne kadar yurtiçinde ve yurtdışında birçok özel maç oynadı. Turnuva ve sosyal etkinliklere katılan AYAZMA, 2010 Dünya Yazarlar Takımları Kupası'nda ikinci sırayı almayı başardı. AYAZMA'da edebiyat, sinema, tiyatro ve müzik alanında çalışmalarıyla tanınan isimler yer alıyor. Yazar, müzisyen, yayıncı, oyuncu, karikatürist ve senaristlerden kurulu takımda bugüne kadar pek çok isim oynadı. Alternatif lig Gazoz Ligi'ni yaratan AYAZMA halen kurucusu olduğu Efendi Lig'de maçlarına devam ediyor. Lig maçlarının yanı sıra dostluk maçları ve sosyal duyarlılık etkinliklerinde boy gösteriyor. - Muğla

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Nejat İşler Seray Sever Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title